Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

oy kuzum ben de seni çooooook seviyorum, İremsu'yu da tabi.. iyi ki varsınız, sayenizde daha güçlü durabiliyorum hayata karşı :)

vallahi oldu %100 yaptım biraz fazl abüyüdü %90 yapayım sağol canım.

oy kuzum ben de seni çooooook seviyorum, İremsu'yu da tabi.. iyi ki varsınız, sayenizde daha güçlü durabiliyorum hayata karşı :)

dahada güçlü olacaksın arkadaşım bizler hep senin yanındayız ve dualarımızdasın....Bizlerde sıkıntılar çekip meleklerimize kavuştuk şükürler olsun....Bizler ve bizimgibiler kavuştular ise sende kavuşabilirsin kuşum......Birbirimize hep örnek oluyoruz....İremsuyu sevmezsen alınır vallahi demedi deme...

amin cicoşum inşallah ben de kavuşacağım, isteyen herkes de inşallaaaah.

İremsu'yu nasıl sevmem, o bizim ilk göz ağrımız.. bir gelsin hayırlısıyla nasıl mıncırıcaz, nasıl sıkıştırıcaz onu :)))))

amin inşallah canım...teşekkürler tatlım....iremsunun şansındanmıdır nedir? havaların maşallahı var kar yok çok seviniyorum....karda nasıl gelir giderdim diye kokrmuştum :)))) heyo heyo heyo martta yagar belki

aman aman yağmasın cicoşum. dışarıdaki insanlara, börtü böcek hayvana da acıyorum kar yağınca.. böyle kalsın martta da yağmasın :))))))))

Derincik bebek seviyorsun demek oh ne güzel darısı başına olsun inşallah...3 aylıkmış tam sevmelik :))

cicoooşşşş nasıı sevmelik nasıı sevmelikkkk:)komple yanakkk:)yahuu erkek güsellii yaaaaaaaa:)ama sattı beni az önceacıktı annesine götürdüm.almaya gittim uyumuş haytalarrr

cicoooşşşş nasıı sevmelik nasıı sevmelikkkk:)komple yanakkk:)yahuu erkek güsellii yaaaaaaaa:)ama sattı beni az önceacıktı annesine götürdüm.almaya gittim uyumuş haytalarrr

oy oy 41.kere maşallah tombiş tombiş ohhhhhh birazdan uyanır güzelim...Onların uykusundan ne olur kuş uykusu :)))

İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.

POZİTİF DÜŞÜN TESTTE POZİTİFİ GÖR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Ocak Ayında Yıldız Avına Arkadaşlarımız

Semracan
craftcan

Şubat Ayında Yıldız Avına Çıkanlar Arkadaşlarımız

godescim

Yıldız Avı İçin Beklemede Olan Yol Arkadaşlarımız

imocan
betüş
melocan
ben

Ağustos Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Arkadaşlarımız

cicoş (amerikan hastanesi) İrem’imiz geliyor
özcan (izmir şifa hastanesi) Deniz’imiz geliyor

Eylül Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Arkadaşlarımız

hulacan
elfcan

Ekim Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Arkadaşlarımız

espoircan iki yıldızlı annecik :13:

Aralık Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Arkadaşlarımız
deviniiim kızçemiz geliyor

Ocak Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Arkadaşlarımız
derincaaaaan

Yıldız Avını Tamamladıktan Sonra Bizlere Refakat Eden Yol Arkadaşlarımız
catcim (metropolitan florence nightingale)

Topicimizin Parlayan Yıldızları :)

asucanın yıldızları Dilan ve Derman -28 Eylül 2010-

Son düzenleme:
bu arada derincan bilgin olsun devine yazacağıma sana kızçemiz geliyor yazdım valla Allah mı söyletti bilemeyeceğim :))))))

Günaydin canlar. Nasilsiniz iyi kaynatmissiniz sabah sabah. Bu saatte kadar uyumuyordum ben 6'da uyandim bugün. Sonra 8'de kan ve idralimi vermeye gittim. Idralimi begenmedim bulanik buldum hayirlisi olsun.
Sonrada eczaneye geçtim vitaminlerimi aldim eve geldim kahvaltimi ettim simdide size bakim dedim.

Adacim o güzel yüregini dökmüsün bize canim benim bütÜn güzelikler senin olsun. Hepimizin geçmisi va iyi veya kötü, hepimiz birseyler yasayip bu anlara geldik. Biz kavustuk yildizlarimiza sende kavusacaksin inaniyorum vede istiyorum herkes hak ediyor bu duyguyu tatmaya herkesin zamani farkli. Diliyorum sende 2011'de bebisine kavusursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…