Aynen öyle canım benim aydınlığa çıkabilmek için biraz karanlığı çekmek gerekiyor....Zıvanadan çıktığın zamanların olması dogal güzelim kolay değil am ahemen toparlanıyor olmak dahada güzel....Bizler şükrettikçe ve beterin beterini düşündükten sonra rabbimin bizlere sunamayacagı güzellikler yok diye düşünüyorum.....seni seviyorum.
canımm bazen bana da öyle oluyor nedeni de şuymuş ekranının en alt sağ köşesinde 100% yazan bir şey var ona tıklayıp yanlışlıkla yazıları küçültmüş olabilirsin.. bir daha 100% haline getirirsen düzelecektir.
vallahi oldu %100 yaptım biraz fazl abüyüdü %90 yapayım sağol canım.
oy kuzum ben de seni çooooook seviyorum, İremsu'yu da tabi.. iyi ki varsınız, sayenizde daha güçlü durabiliyorum hayata karşı :)
dahada güçlü olacaksın arkadaşım bizler hep senin yanındayız ve dualarımızdasın....Bizlerde sıkıntılar çekip meleklerimize kavuştuk şükürler olsun....Bizler ve bizimgibiler kavuştular ise sende kavuşabilirsin kuşum......Birbirimize hep örnek oluyoruz....İremsuyu sevmezsen alınır vallahi demedi deme...
amin cicoşum inşallah ben de kavuşacağım, isteyen herkes de inşallaaaah.
İremsu'yu nasıl sevmem, o bizim ilk göz ağrımız.. bir gelsin hayırlısıyla nasıl mıncırıcaz, nasıl sıkıştırıcaz onu :)))))
amin inşallah canım...teşekkürler tatlım....iremsunun şansındanmıdır nedir? havaların maşallahı var kar yok çok seviniyorum....karda nasıl gelir giderdim diye kokrmuştum :)))) heyo heyo heyo martta yagar belki
Ada güzelim şu meşhur listemizi güncelleyebilirmisin :))):87:
aman aman yağmasın cicoşum. dışarıdaki insanlara, börtü böcek hayvana da acıyorum kar yağınca.. böyle kalsın martta da yağmasın :))))))))
Derincik bebek seviyorsun demek oh ne güzel darısı başına olsun inşallah...3 aylıkmış tam sevmelik :))
cicoooşşşş nasıı sevmelik nasıı sevmelikkkk:)komple yanakkk:)yahuu erkek güsellii yaaaaaaaa:)ama sattı beni az önceacıktı annesine götürdüm.almaya gittim uyumuş haytalarrr
bu arada derincan bilgin olsun devine yazacağıma sana kızçemiz geliyor yazdım valla Allah mı söyletti bilemeyeceğim :))))))
Adacım ellerine saglık güzelim...İnşallah listemiz ugurlu gelir herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?