Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canım benim Allah razı olsun.. öyle tabi iyi kötü herkesin yaşanmışlıkları var bu uğurda.. bazılarımız daha çok beklemek ve daha çok denemek durumunda oluyor maalesef.. kısmet işte..

bu arada idrarına da takılma benim de bu sabah baya bulanıktı mesela :))) arada olur böyle şeyler :)

günaydııııııın tembel kuzularım benim.. bu saat olmuş gelen kimsecikler yok, toparlanın bakıyım hemen :)

bugün semoşun pozitif sonucunu ve godescimin opu gününü öğrencez inşallah, toplaşın çıbık, çıbık :)))))))

günaydınnnn adacımm...inşallah güzel haberler gelecek bugün..ben de doktora gideceğim...akşam 5 te randevum var...bakalım doktor ne diyecek?? ilaçlarımı kullanmadığım için kızacağını düşünüyorum ama...bakalım :))

Günaydın kızlarrrrrrr

Hepiniziii öpüyorumm

semoşun haberi 14.00 de gelicekk:)yaşasın yaşasın yaaa içimde bi his var:)

devinim sağlam bi sopa istiyorsunn hakkettennn:))))

Günaydin kizlar. Kimseler yok ben sizin gibi erkenci olamadim bugÜn evime geldim dün bugünde güzel bir uyku uyudum esimle beraber :)))))))
Ben sizi nerde bulucam biliyorum

Günaydınn gücüme güçç katannn güsel topicimsinnn güzel hatunlarııııherşeyimiziii paylaştığımız topicimizede bir durum bildirgesi yapapayım dedim.dün itibariyle kesemin görülmemesi ve kan değerimin geçen cumadan beri 30 dan 69 a yükselmesi ile sağlıksız bir gebelik teşhisi konuldu...bugün bir iğne vurulcak ve gebeliği durduracakmışız.GEBELİĞİ DURDURMAK...Bizim durumumuzda bir gebeliği durdurmak fikri tüleri diken diken etmeye yetiyor sanırım...durdurmak...keşke aklımda dursada eşitlensek...hala hatırlayınca ve insanlar saçma sapan konuşunca acıyor canım...oldukça...ama dünki gibi diilim tabi.Rabbimden dilerim düşmanım yaşamasın bu belirszliği bu kadar süre ve bu sonuççla...hepinizii çok seviyorummm...yanımda olmasaydınız bu kadar kolay geçermiyidi geçmediyse bile acımın kat kat yanması geçiyor sayenizde...hepinize her daim duacıyım...Allah razı olsunnn....

canim benim.. inan bende cok uzuldum.. ama sen guclu bir kizsin eminim daha da gucleneceksin.. Hayirlisi boyleymis tatlim.. insallah bir daha ki sefere son tedavin olur ve bebegini kucagina alirsin.. bizde seni cok seviyoruz.. hersey guzel olacak tatlim.. sen yeterki icini ferah tut...

çok teşekkür ederim canımİnşallah geçecek...

Herkese günaydınlar,iyi haftalar dilerim..

Canlar biz iyiyiz inşallah dün bir kaç defa ben farketmeden camaşırım ıslanmış ve eşortmanına geçmiş 2 kere değiştiridm ve 3.de yine oldu şuanda takip teyim doktırumu arayacagım...Kararsızda kaldım idrarmı kaçıyor acaba yoksa başka sıvımı hayır olsun strese girdim..Sancım ve agrımda yok korkum var...Suratımda hemen sivilce çıktı erken dogum riskinden dolayı sizleri haberdar ederim canlarım görüşmek üzere...

Günaydin arkadaslar. Hepinize güzel hafta geçirmenizi diliyorum.

Cicos canim o sivi ne olabilir doktoruna danis en kisa zamanda bizede haber ver canim.
Insallah kötü birsey degildir.

Günaydin arkadaslar. Hepinize güzel hafta geçirmenizi diliyorum.

Cicos canim o sivi ne olabilir doktoruna danis en kisa zamanda bizede haber ver canim.
Insallah kötü birsey degildir.

canım bende bilmiyorum biraz daha takipedeceğim bu hafta içi doktora gideceğiz bakalım :))

Ben hafta sonu kendini biraz yordum galiba c.tesi dışarıda ayakta kaldım ayagımın agrısına ragmen,pazarda 3 saatte yakın ütü yaptım ayakta doktorumda telefonda epeyce azarladı :) İş yapmayacaksın diyorum sana dinlemiyorsun diyor bol bol yatacaksın dedi:))

Son düzenleme:

canım dikkat et kendine , gebelikte son aylarda akıntılar artabiliyormuş bide yaramaz bebişler mesaneye baskı yaptığından farketmeden idrar kaçabilirmiş. Ama doktora gitmeyi ihmal etme sakın.
Bu arada özlemden haber varmı ben ne durumda hiç bilmiyorum, umarım iyilerdir kuzuyla

canım bol bol istirat edeceksin diyor doktor eşimde bundan sonra yerinden kalk bakalım diyor hep yatacakmışım..Akıntı ama resmen su gibi ıslak yapıyor çamaşırı....Diger suyu daha çok ve bol geliyormuş o degilmiş...Doktorum hemen dediki sen kendini yordun değilmi diye kızdı....
Özlem iyi sanırım tatlım diger topikte gördüm c.tesi doppleri varmış kızı gayet iyiymiş...

Hiç kendine dikkat etmiyorsun canim. Artik agirlastin bu kadar is neyine gerek. erken mi dogurmak istiyorsun allah korusun. Doktorunda kizmis neden dinlenmiyorsun ki doktorunu hiç mi korku yok sende valla masallahin var ama bu kadarda yorma kendini 3 saat ayakta ütü yapilir mi canim sen iki canlisin olmaz böyle çok yoruyorsun kendini hem hafta içi hem hafta sonu dinlenmen lazim.

canım yaptıklarım normal şeyler ya yemek yap çamaşır as ütü yap hamileyken bunları hiç kimse yapmıyro demekki...Abartılacak şeyler değilki birazda canım tatlı değil sanırım belim agrısa ben devam ederim öle bir cinsim ama belim iş yapsamda yapmasamda her daim agrıyor alıştım ben ona :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…