Günaydin canlar. Nasilsiniz iyi kaynatmissiniz sabah sabah. Bu saatte kadar uyumuyordum ben 6'da uyandim bugün. Sonra 8'de kan ve idralimi vermeye gittim. Idralimi begenmedim bulanik buldum hayirlisi olsun.
Sonrada eczaneye geçtim vitaminlerimi aldim eve geldim kahvaltimi ettim simdide size bakim dedim.
Adacim o güzel yüregini dökmüsün bize canim benim bütÜn güzelikler senin olsun. Hepimizin geçmisi va iyi veya kötü, hepimiz birseyler yasayip bu anlara geldik. Biz kavustuk yildizlarimiza sende kavusacaksin inaniyorum vede istiyorum herkes hak ediyor bu duyguyu tatmaya herkesin zamani farkli. Diliyorum sende 2011'de bebisine kavusursun.
günaydııııııın tembel kuzularım benim.. bu saat olmuş gelen kimsecikler yok, toparlanın bakıyım hemen :)
bugün semoşun pozitif sonucunu ve godescimin opu gününü öğrencez inşallah, toplaşın çıbık, çıbık :)))))))
günaydınnnn adacımm...inşallah güzel haberler gelecek bugün..ben de doktora gideceğim...akşam 5 te randevum var...bakalım doktor ne diyecek?? ilaçlarımı kullanmadığım için kızacağını düşünüyorum ama...bakalım :))
devinim sağlam bi sopa istiyorsunn hakkettennn:))))
Günaydin kizlar. Kimseler yok ben sizin gibi erkenci olamadim bugÜn evime geldim dün bugünde güzel bir uyku uyudum esimle beraber :)))))))
Ben sizi nerde bulucam biliyorum
Günaydınn gücüme güçç katannn güsel topicimsinnn güzel hatunlarııııherşeyimiziii paylaştığımız topicimizede bir durum bildirgesi yapapayım dedim.dün itibariyle kesemin görülmemesi ve kan değerimin geçen cumadan beri 30 dan 69 a yükselmesi ile sağlıksız bir gebelik teşhisi konuldu...bugün bir iğne vurulcak ve gebeliği durduracakmışız.GEBELİĞİ DURDURMAK...Bizim durumumuzda bir gebeliği durdurmak fikri tüleri diken diken etmeye yetiyor sanırım...durdurmak...keşke aklımda dursada eşitlensek...hala hatırlayınca ve insanlar saçma sapan konuşunca acıyor canım...oldukça...ama dünki gibi diilim tabi.Rabbimden dilerim düşmanım yaşamasın bu belirszliği bu kadar süre ve bu sonuççla...hepinizii çok seviyorummm...yanımda olmasaydınız bu kadar kolay geçermiyidi geçmediyse bile acımın kat kat yanması geçiyor sayenizde...hepinize her daim duacıyım...Allah razı olsunnn....
canim benim.. inan bende cok uzuldum.. ama sen guclu bir kizsin eminim daha da gucleneceksin.. Hayirlisi boyleymis tatlim.. insallah bir daha ki sefere son tedavin olur ve bebegini kucagina alirsin.. bizde seni cok seviyoruz.. hersey guzel olacak tatlim.. sen yeterki icini ferah tut...
Günaydin arkadaslar. Hepinize güzel hafta geçirmenizi diliyorum.
Cicos canim o sivi ne olabilir doktoruna danis en kisa zamanda bizede haber ver canim.
Insallah kötü birsey degildir.
canım bende bilmiyorum biraz daha takipedeceğim bu hafta içi doktora gideceğiz bakalım :))
Ben hafta sonu kendini biraz yordum galiba c.tesi dışarıda ayakta kaldım ayagımın agrısına ragmen,pazarda 3 saatte yakın ütü yaptım ayakta doktorumda telefonda epeyce azarladı :) İş yapmayacaksın diyorum sana dinlemiyorsun diyor bol bol yatacaksın dedi:))
canım dikkat et kendine , gebelikte son aylarda akıntılar artabiliyormuş bide yaramaz bebişler mesaneye baskı yaptığından farketmeden idrar kaçabilirmiş. Ama doktora gitmeyi ihmal etme sakın.
Bu arada özlemden haber varmı ben ne durumda hiç bilmiyorum, umarım iyilerdir kuzuyla
canım bende bilmiyorum biraz daha takipedeceğim bu hafta içi doktora gideceğiz bakalım :))
Ben hafta sonu kendini biraz yordum galiba c.tesi dışarıda ayakta kaldım ayagımın agrısına ragmen,pazarda 3 saatte yakın ütü yaptım ayakta doktorumda telefonda epeyce azarladı :) İş yapmayacaksın diyorum sana dinlemiyorsun diyor bol bol yatacaksın dedi:))
Hiç kendine dikkat etmiyorsun canim. Artik agirlastin bu kadar is neyine gerek. erken mi dogurmak istiyorsun allah korusun. Doktorunda kizmis neden dinlenmiyorsun ki doktorunu hiç mi korku yok sende valla masallahin varama bu kadarda yorma kendini 3 saat ayakta ütü yapilir mi canim sen iki canlisin olmaz böyle çok yoruyorsun kendini hem hafta içi hem hafta sonu dinlenmen lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?