canım bol bol istirat edeceksin diyor doktor eşimde bundan sonra yerinden kalk bakalım diyor hep yatacakmışım..Akıntı ama resmen su gibi ıslak yapıyor çamaşırı....Diger suyu daha çok ve bol geliyormuş o degilmiş...Doktorum hemen dediki sen kendini yordun değilmi diye kızdı....
Özlem iyi sanırım tatlım diger topikte gördüm c.tesi doppleri varmış kızı gayet iyiymiş...
benim jeli bıraktan sonra sürekli var canım , pedsiz hiç dolaşamıyorumAma sen son 3 aylık dönemdesin şimdi çok dikkat etmen gerek, bana son kontrolümde doktorum sıkı sıkı tembih etti. Sakın çok fazla yürüme , ayakta kalma ağır iş yapma diye. Yapmadanda durulmuyor ama azıcık sabredeceksin cicoşum önemli olan irem sultan ve senin sağlığın
canım yaptıklarım normal şeyler ya yemek yap çamaşır as ütü yap hamileyken bunları hiç kimse yapmıyro demekki...Abartılacak şeyler değilki birazda canım tatlı değil sanırım belim agrısa ben devam ederim öle bir cinsim ama belim iş yapsamda yapmasamda her daim agrıyor alıştım ben ona :)))
Tamam normal seylerde normal günde zamanda yapilir. Sen simdi 6 aylik hamilesin son 3 ay çok önemli simdi biraz hafifletmen gerekiyor senin ve prenses için canim. Ben ayakta fazla kalamiyorum her yerim agriyor bellim gôbisim. Bende ilk zamanlar senin gibiydim ama artik bebislerimi düsünmek zorundayim
Açıkcası c.tesi aksamından bu yana içimde bir sıkıntı var....Bugün bile işteyim ama aklım bebeğimde korkularım var allahın izniyle 9.ayı tamamlayabilsek canım inşallah herşey yolunda gider....Moralimde bozuk bu duruma...
canım benim benim ilk başlardan bu yana kopuyor benim belim bişey söyleyimmi c.tesi sag bacagıma agrı vuırdugu halde ben ayaktaydım düşün ara ara oturdum ama acı bana işlemiyor....Ben gece 01 de yatıp sabah 8 de uyanıyorum kalkıyorum gece uyandıklarımı inlemelerimi saymıyorum düşün....Eşim deli oluyor hanım uyusana belimin agrısından uyumak ne mumkun diyorum ......dahada yatmıyorum....sorun burda......
Bu arada ben 7.ayımdayım tatlım.....hatta marta girelim 8 aylık olucam....
canım benim benim ilk başlardan bu yana kopuyor benim belim bişey söyleyimmi c.tesi sag bacagıma agrı vuırdugu halde ben ayaktaydım düşün ara ara oturdum ama acı bana işlemiyor....Ben gece 01 de yatıp sabah 8 de uyanıyorum kalkıyorum gece uyandıklarımı inlemelerimi saymıyorum düşün....Eşim deli oluyor hanım uyusana belimin agrısından uyumak ne mumkun diyorum ......dahada yatmıyorum....sorun burda......
Bu arada ben 7.ayımdayım tatlım.....hatta marta girelim 8 aylık olucam....
canımm sakın haaa moralini bozacak hiçbirşey yok. Bebişin seninle ve bu zaman kadar sağlıkla geldiniz şükür, bundan sonrasıda su gibi akıp geçecek ve hoppp bebişler kucağımızda allahın izniyle :))
Bizdede tadilat başlayacak önümüzdeki hafta camlar kapılar komple değişecek , ne yapacağım nasıl olacak hiç bilmiyorum. Artık kocişin ellerinde öper işler:)))
Canim benim ne desek bos sen bizdey iyi bilirsin yinede kendinize dikkat edin.
Masallah7ci ayiniza girdiniz az kaldi darisi bize :)))
inşallah canım benim saglıklı bir şekilde kucagımıza alalım bebişleirmizi şimdilik tek dileğimiz bu..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...Şükürler olsun allahıma kızım benimle hareketlerini hissediyorum...Ama sıvı mevzusu sıkıyor işte.........Doktora gidicen rahatlaırm artık biraz daha takip edeyim....Benim kızın ayakları hep aşagıda,mesaneme vuruyor zaten....İdrar kaçagıda olabilri :)))
Vallahi canım erkek adam ne kadar baş edebilir orası tartışılır allah kolaylık versin sanada...
******bu arada kızlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi iyi aksamlar..
inşallah canım benim saglıklı bir şekilde kucagımıza alalım bebişleirmizi şimdilik tek dileğimiz bu..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...Şükürler olsun allahıma kızım benimle hareketlerini hissediyorum...Ama sıvı mevzusu sıkıyor işte.........Doktora gidicen rahatlaırm artık biraz daha takip edeyim....Benim kızın ayakları hep aşagıda,mesaneme vuruyor zaten....İdrar kaçagıda olabilri :)))
Vallahi canım erkek adam ne kadar baş edebilir orası tartışılır allah kolaylık versin sanada...
******bu arada kızlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi iyi aksamlar..
Herkese günaydınlar,iyi haftalar dilerim..
Canlar biz iyiyiz inşallah dün bir kaç defa ben farketmeden camaşırım ıslanmış ve eşortmanına geçmiş 2 kere değiştiridm ve 3.de yine oldu şuanda takip teyim doktırumu arayacagım...Kararsızda kaldım idrarmı kaçıyor acaba yoksa başka sıvımı hayır olsun strese girdim..Sancım ve agrımda yok korkum var...Suratımda hemen sivilce çıktı erken dogum riskinden dolayı sizleri haberdar ederim canlarım görüşmek üzere...
Günaydın canlarım,hepinize saglıklı,mutlu bir gün diliyorum....
Yine geldik başladık işe artık işe adapte olmak çalışmak bile insanın içinden gelmiyor...Dün aksaşm eve gidince yattım bundan sonra elimden geldiğince yatacagım prenses için mart ayında 8.aylık olacagımdan dolayı son ayların zor olması sebebiyle kardeşime biranönce işleir ögretecegim bu aralarda o yüzden face yada siteye girmeyebilirim..Sıvı ara ara geliyor ama prenses iyi şimdilik beklemedeyiz hayırlısı olsun...Erken dogum olmasından korkuyor insan bu aylarda :)) Görüşmek üzere
Günaydın canlarım,hepinize saglıklı,mutlu bir gün diliyorum....
Yine geldik başladık işe artık işe adapte olmak çalışmak bile insanın içinden gelmiyor...Dün aksaşm eve gidince yattım bundan sonra elimden geldiğince yatacagım prenses için mart ayında 8.aylık olacagımdan dolayı son ayların zor olması sebebiyle kardeşime biranönce işleir ögretecegim bu aralarda o yüzden face yada siteye girmeyebilirim..Sıvı ara ara geliyor ama prenses iyi şimdilik beklemedeyiz hayırlısı olsun...Erken dogum olmasından korkuyor insan bu aylarda :)) Görüşmek üzere
Canım benimm yaramaz irem yapıodurr onuuuuAllahh sağlıkla elini ayağına kavuştursun hayatım.dualarımız hep sizinlee
Tünaydin canim benim. Iyi yapmisin dün aksam eve gidip yatmakla ve ellinden geldigi kadar dinlen kuzm. Son ayina yaklasiyorsun yavas yavas kendini zorlama hem kendin için hem prenses IREM SU için. Iyi yaparsin simdiden kardesine isi ögretmekle ne olur ne olmaz her an hazir olmak lazim.
Insallah erken'den gelmez IREM prenses biraz sabretsin daha zamani var ne kadar özlesen'de biraz sabir :)))))
Kendinize iyi bakin. Arada sirada haber ver bizi merakta birakma. öpüldünüz.
Canım benim teşekkür ederim..Allah razı olsun...Sen nasılsın son durumun nasıl bitanem artık sormaya bile çekiniyorum yaranı deşmemek adına bitanem...kendine iyi bak öpüyorum...
Canım allahım cümlemize yardım etsin cümlemize hayırlı dogumlar nasip eyleisn tatlım...Artık bol bol istirat edeceğim zorlu zamanlardayım erken dogum korkusundan dolayı elimizden geleni yapacagız geriis Allaha kalmış...Bende iremime söylüyorum kızım biraz daha sabır diyorum....01 Martta doktora gideceğiz bakalım hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?