Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

herkese selamlar
uzun zamandır buray birşey yazmamıştım. tüp bebek serüveninde hipnoz ve meditasyon deneyeniniz oldu mu ?
bu arada özel mesaj atmak için forumlara 100 adet mesaj atmak mı gerekiyor bana öyle bir uyarı mesajı geldi. anlamadım.. bilgisi olan var mı ?

sevgiler,
happy

Herkese günaydınlar,hayırlı cumalar canlarım.

İyiyim canlarım çok şükür allahıma....Artık agırlaşmanın verdiği bir durum söz konusu cidden işe gelmek vs. işkence gibi az kaldı sabret diyorum kendi kendime....Evde 1 haftadır hiçbirşey yapmadım yanlızca işe gelip gidiyorum eşimin isteği ve ısrarları üzerine başka bişeye elimi sürdürtmüyor yatıyorum yada oturuyorum...(bel agrımdan dolayı yatamıyorum 5 dkk dolmadan kalkıyorum)Allah nasip ederse 02 mart çarşamba günü dr gideceğiz bakalım son durumlarımız nelermiş merak ediyorum...Artık rüyalarıma girmeye başladı....Hayır olsun... Artık 30 haftamıza girdik sgk 2 hafta sonra dogum iznimi başlatıyor ama ben erken diye kabul etmiyorum gelebildiğim kadar gelmek istiyorum iznimi dogumdan sonra kullanmak istiyorum....
Face giremiyorum çünkü şifremi unutmuşum müsait oldugumda araştıracagım canım benim....İşleri toparlama aşamasındayım....

Son düzenleme:

Hoşgeldin tatlım aynen öyle 100 adet mesaj atman gerekiyor...Hipnoz ve meditasyın hakkında bilgim yok malesef....

günaydın şekerler hepimize iyi haftalar olsun..

cicoşum iyi olmanıza çok sevindim, artık çok ama çok daha dikkatli olman gereken bir dönemdesin. işlerini toparlamaya çalışırken kendini paralama lütfen yine..

hanımlar merhabben topiğinize arada bir bakıyorum, size de hemen yazayım dedim, sabah fox tv de, maranki ve ömer çelakıl birlikte bitkilerden bahsediyorlardı ilginen olursa diye sizin için derleme yaptım,

1. zeytin yağı saf ve doğal olucak ve hem yenebilir hem de sürülebilir ağrıyan yerlere diyor. ( mümkünse taşbaskı sistem ile üretilen doğal saf, ve kimyasal katkı olmayan olacakmış, bunu yapan tekbir yer varmış bu şekilde özenle üreten, firma sahibi hanım da 42 yaşında hamile kalmış bu yağı hem yemiş, hem de kasıklarına sürerek masaj yapmış, kocası da bir kaşık yemiş, zaten nur suresinde de bahsediyormuş zeytinden, bunun üzerine bu yağı üretmişler ve çok az sayıda yakın çevrelerine veriyorlarmış, bakkal markette yokmuş, maranki bu sistemde üretilen zeytin yağı varsa hemen alın diyor, faydasını anlata anlata bitiremedi, , ben araştırdım adı onbironbir sonsuzluk muş , tamamen naturel sızma bir yağmış, meraklısına...
2. sarı kantaron, sakinleştirici ve mutlu edici özelliği var diyor, zeytin yağında eritin ve sürün diyor veya çayını için diyor.
3. yumurtalık rezervi, kist miyom için, adaçayı, hayıt tohumu, aslan pencesi, civan perçemi, çoban çökerten bitkilerini çay olarak karıştırıp için diyor.
4. azo spermi olanlar, hodan adında bir bitkiden bahsetti, bununda çayını için diyor.

marankiden de alınabilir diyor ama tüm aktarlarda var daha hesaplı ben diyim size,

ve hanımlar şu viola ismindeki hap gerçekten süper, tüm bunları içeriyor, eczanemiz.com dan alınabilir,ben oradan sipariş ettim,

ayrıca, kuru üzüm, ,incir, her gün bir avuç yenebilir miş, ve birde ceviz diyor, önemli olan sağlıklı ve doğal beslenmek diyor, sebze ağırlıklı ama kullandığınız yağa dikkat edin diyor.

ayrıca fazla et yemeyin diyor, yenecekse de kuzu eti o da haftada 1 kez diyor.

duyar duymaz yazayım dedim sizlere :)))))))))))))))),umarım faydası olur
sevgiler,

günaydın şekerler, günümüz aydın yolumuz açık olsun...

ay buralara uğramaz olduk artık ama benim içim elvermiyor buranın gerilerde kalmasına o yüzden her gün gelip bişiler yazıp duruyorum :))

kızlarrrrr:)))merabaa yeewwwww:)kızlarr biz ihmal ettik gül gibin topicimissii:)kızlar yaaa facede ki grubaaa gelinnn sizdeeolmamaııı:)

Merhaba kizlar ben geldim. Kimseler yok :)))))
Valla ihmal ettik topigimizi.
Bom bos sayfalar ilerlemiyor yazik oldu.

günaydın şekerler...

face grubu kurulunca burası çok ıssız kaldı gerçekten ama içim elvermiyor, ne zaman aklıma düşse gelip birşeyler yazıyorum. inşallah bir gün bu yazılarımın altında pregnancy ticker'ımı da görmek kısmet olur :) diyerek günün ilk dileğini yapmış olayım...

hepinizi çok çok öperim..

amin kuzum amin yaaaa :)
Allah hepimize hayırlı sıpalar versin inşallah

aminnn adacımmm...dileğin en kısa zamanda gerçek olur inşallah....

aminnnn adacımmmm , yakındır hemde çokkk:))

amanın kuzucuklarımın hepsi doluşmuş buraya. gerçekten de galiba tickersız kimsecik de kalmamış, bir ben bir de bebek lazım bu tabloya o zaman :)) amin canlarım Allah razı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…