herkese selamlar
uzun zamandır buray birşey yazmamıştım. tüp bebek serüveninde hipnoz ve meditasyon deneyeniniz oldu mu ?
bu arada özel mesaj atmak için forumlara 100 adet mesaj atmak mı gerekiyor bana öyle bir uyarı mesajı geldi. anlamadım.. bilgisi olan var mı ?
sevgiler,
happy
bide hot.. bir baksan )
günaydın şekerler...
face grubu kurulunca burası çok ıssız kaldı gerçekten ama içim elvermiyor, ne zaman aklıma düşse gelip birşeyler yazıyorum. inşallah bir gün bu yazılarımın altında pregnancy ticker'ımı da görmek kısmet olur :) diyerek günün ilk dileğini yapmış olayım...
hepinizi çok çok öperim..
günaydın şekerler...
face grubu kurulunca burası çok ıssız kaldı gerçekten ama içim elvermiyor, ne zaman aklıma düşse gelip birşeyler yazıyorum. inşallah bir gün bu yazılarımın altında pregnancy ticker'ımı da görmek kısmet olur :) diyerek günün ilk dileğini yapmış olayım...
günaydın şekerler...
amanın kuzucuklarımın hepsi doluşmuş buraya. gerçekten de galiba tickersız kimsecik de kalmamış, bir ben bir de bebek lazım bu tabloya o zaman :)) amin canlarım Allah razı olsun :)
40- 60 güne kadar yapacaksın tickerını ablam demişti dersin.
ahaha ablacık :) güldürdün beni vallahi Allah da seni güldürsün.. inşallah be inşallah dediğin gibi olur.. o zaman var ya.. düşünemiyorum sana yapacaklarımıııı :))))))))
tamam sayfa 1156 not al kenara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?