- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
evet canım.hatta bende ilk gördüğümde bu adaegemizi şaşırmıştım.çünkü o son gördüğümde hamileydi.ama sonra anladım ki bu adaege ve o tamamen farklı kişileryerimsenibenhım evet galıba karısıklık oldu o arkadasın nıckıde ada ege idi de ben o sandım.o arkadasıda hatırlayan vardır muhakkak
evet canım.hatta bende ilk gördüğümde bu adaegemizi şaşırmıştım.çünkü o son gördüğümde hamileydi.ama sonra anladım ki bu adaege ve o tamamen farklı kişileryerimseniben
inşallah frigolar sana kucağına alacağın bir evlat hamileliği getirecek tatlım.herhalde üyeliğini sildi yoksa ben bu nicki alamazdım. ya da ufak tefek farklılıklar vardı nickinde şu an sizin hatırlayamadığınız. inşallah ben de onun gibi hamile kalabilirim :)))))
evet canım.hatta bende ilk gördüğümde bu adaegemizi şaşırmıştım.çünkü o son gördüğümde hamileydi.ama sonra anladım ki bu adaege ve o tamamen farklı kişileryerimseniben
inşallah frigolar sana kucağına alacağın bir evlat hamileliği getirecek tatlım.
o adaege ya süresiz banlandı ya da başka bir isim kullanıyor şuanda canım.ama tüp bebek topiğinde hemen hemen(biraz eski olan) herkes bilir tanır onu.inşallah sağlıkla doğumunu yapmıştır ya da yapmak üzeredir o da...
adaege ne diyecegimi sasirdim ben oncelikle gecmis olsun yasadiklarin icin ins bir dahaki sefere bebegini kucaklarsin
bu arada gercekten ne diycegimi sasirdim cunku bu kadar tesaduf olamaz bu nickle daha once bi arkadas vardi ben o sensin diye okudum bu kadar tesaduf olabilecegine hala inanamiyorum cunku konusma tarzin olaylarin gidisati erkek inf saskinim dogrusu yazinin devami gelicek diye bekledim gelmemis cunku o daha cok seyler yasadi daha cok acilar yasadi ve su anda hamile diye biliyorum
neyse ins sende o arkadasimiz gibi hamile kalirsin tez zamanda
öncelilkle geçmiş olsun yazıyı okurken agladım resmen 2 haziranla 1 temmuz arası yaşadıklarım gözümün önünden geçti hepimizin yaşadıkları hemen hemen aynı sadece isimlerimiz farklı inanıyorum ki bizde anne olacagız rabbim hepimize anne olmayı ve bebeklerimizi kucagımıza saglıklı olarak almayı nasip etsin inşallah
umarım bir an önce anne olursun.
allahım yüzünü güldürsün innşallah...
hoşgeldin zinalcim...
yaşadıklarını yakından takip ettim ve biliyorum. tutmadı istemedi gitti gibi bir topic açmıştın. ben okurken çok ağlamıştım. bizi en iyi bizler anlıyoruz.. bunlar da geçecek inşallah. biz de buraya mutlulukla dolu hikayalerimizi yazacağız Allah ın izniyle...
canım neler yaşamışsın Allah sabrına zeval vermesin, ne zor günler atlatmışsın inan okurken bile tüylerim diken diken oldu. insanın ne diyeceğini bilemediği anlar vardır ya ben o anlardan birini yaşıyorum şu anda. diyebileceğim tek şey Allah eşinle seni ayırmasın ve yuvanızı bir evlatla şenlendirsin, bunu tüm kalbimle diliyorum. seni metanetinden ve sabrından dolayı kutluyorum can-ı gönülden.
hiç araştırıldı mı nedeni bu acı kayıplarının?
inşallah canım benim bizde yazacagız anne oluyoruz ve olduk diyecegiz buna inanıyorum sadece biraz zamanımız var demekki bizim bebişlerimiz çok yaramaz olacaklar :) baksana bizi şimdiden çok yoruyolar :):) aman saglıkla olsunda isterse hep yorulalım herşeyin hayırlsı hepimiz için
sagolasın canım benım allahdan gelene n dıyebılırız kı....benım sorunum tuplarımın bırısı yok alındı oburude son dogumdan sonra kapanmıs o yuzden tup bebege baslıyoruz meleklerımı kaybetme sebebıme gelınceee benım servıkal yatmezlıgım var rahım agzı kısalıgı yanı bundan sonra erken sarklaj atılacak 12 haftada gerısı yıne nasıp...bız elımızden gelen herseyı yapıyoruzzz allahım ol der ve olur ıns...
özlemcim bir aksilik olmazsa sen ben ve starsuzie eylül de başlayacağız bu büyülü yolculuğa. inşallah buradan güzel haberler vermek nasip olur :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?