Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

hım evet galıba karısıklık oldu o arkadasın nıckıde ada ege idi de ben o sandım.o arkadasıda hatırlayan vardır muhakkak
evet canım.hatta bende ilk gördüğümde bu adaegemizi şaşırmıştım.çünkü o son gördüğümde hamileydi.ama sonra anladım ki bu adaege ve o tamamen farklı kişileryerimseniben

daha önce bununla ilgili bir mesaj gelmişti bana bu hafta içinde. sanırım ikizlerine hamile, erken doğum riski olan bir arkadaşmış öyle yazıyordu mesajda ama o ben değilim. kendisi için de inşallah bebeklerini zamanı geldiğinde sağlıkla kucağına alır diye dua ediyorum.

evet canım.hatta bende ilk gördüğümde bu adaegemizi şaşırmıştım.çünkü o son gördüğümde hamileydi.ama sonra anladım ki bu adaege ve o tamamen farklı kişileryerimseniben

herhalde üyeliğini sildi yoksa ben bu nicki alamazdım. ya da ufak tefek farklılıklar vardı nickinde şu an sizin hatırlayamadığınız. inşallah ben de onun gibi hamile kalabilirim :)))))

herhalde üyeliğini sildi yoksa ben bu nicki alamazdım. ya da ufak tefek farklılıklar vardı nickinde şu an sizin hatırlayamadığınız. inşallah ben de onun gibi hamile kalabilirim :)))))
inşallah frigolar sana kucağına alacağın bir evlat hamileliği getirecek tatlım.
o adaege ya süresiz banlandı ya da başka bir isim kullanıyor şuanda canım.ama tüp bebek topiğinde hemen hemen(biraz eski olan) herkes bilir tanır onu.inşallah sağlıkla doğumunu yapmıştır ya da yapmak üzeredir o da...

adaege ne diyecegimi sasirdim ben oncelikle gecmis olsun yasadiklarin icin ins bir dahaki sefere bebegini kucaklarsin

bu arada gercekten ne diycegimi sasirdim cunku bu kadar tesaduf olamaz bu nickle daha once bi arkadas vardi ben o sensin diye okudum bu kadar tesaduf olabilecegine hala inanamiyorum cunku konusma tarzin olaylarin gidisati erkek inf saskinim dogrusu yazinin devami gelicek diye bekledim gelmemis cunku o daha cok seyler yasadi daha cok acilar yasadi ve su anda hamile diye biliyorum

neyse ins sende o arkadasimiz gibi hamile kalirsin tez zamanda

hatta be o arkadası dogum yaptı dıye bılıyorum msnde resım koymus cunku.msj yazdım gerı dönmedı bana

anladım canım :) ilk defa bu hafta içinde haberdar oldum ben de durumdan. inşallah sağlıkla yapar doğumunu daha yapmamışsa, yapmışsa da sağlıkla kucağına almıştır bebeğini/bebeklerini.

inşallah frigom beni anne yapar canım ya, o kadar umutluyum ve bir o kadar da umutsuzum. karmakarışığım....

öncelilkle geçmiş olsun yazıyı okurken agladım resmen 2 haziranla 1 temmuz arası yaşadıklarım gözümün önünden geçti hepimizin yaşadıkları hemen hemen aynı sadece isimlerimiz farklı inanıyorum ki bizde anne olacagız rabbim hepimize anne olmayı ve bebeklerimizi kucagımıza saglıklı olarak almayı nasip etsin inşallah

Allah Allah ben de çok şaşırdım şimdi. gerçekten konuyla ilgili hiçbir fikrim yok. ben de okuyordum bu topic i ama üye değildim ve yazmak da içimden gelmiyordu yaşadığım şey beni çok üzmüştü çünkü (Allah hepimizi beterinden saklasın)

inşallah ben de hamile kalabilirim, madem nick benziyor, statü de benzesin ben de anne olayım :)))))

umarım bir an önce anne olursun.
allahım yüzünü güldürsün innşallah...

hoşgeldin zinalcim...

yaşadıklarını yakından takip ettim ve biliyorum. tutmadı istemedi gitti gibi bir topic açmıştın. ben okurken çok ağlamıştım. bizi en iyi bizler anlıyoruz.. bunlar da geçecek inşallah. biz de buraya mutlulukla dolu hikayalerimizi yazacağız Allah ın izniyle...

inşallah canım benim bizde yazacagız anne oluyoruz ve olduk diyecegiz buna inanıyorum sadece biraz zamanımız var demekki bizim bebişlerimiz çok yaramaz olacaklar :) baksana bizi şimdiden çok yoruyolar :):) aman saglıkla olsunda isterse hep yorulalım herşeyin hayırlsı hepimiz için

sagolasın canım benım allahdan gelene n dıyebılırız kı....benım sorunum tuplarımın bırısı yok alındı oburude son dogumdan sonra kapanmıs o yuzden tup bebege baslıyoruz meleklerımı kaybetme sebebıme gelınceee benım servıkal yatmezlıgım var rahım agzı kısalıgı yanı bundan sonra erken sarklaj atılacak 12 haftada gerısı yıne nasıp...bız elımızden gelen herseyı yapıyoruzzz allahım ol der ve olur ıns...

canım ya inşallah hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun. nazlı bebekler bizimkiler, başta anneleri nazlandı şimdi de onlar. ama inşallah bizlerin de zamanımız gelecek ve anne olacağız hayırlısıyla. bu inancımızı kaybetmemek önemli olan.

Allah yardımcınız olsun canım. tüp bebek zor bir süreç deniliyor ama aslında çok da zor değil bence. hele senin yaşadıklarından sonra çocuk oyuncağı gibi gelir sana. benim doktorum çok güzel birşey demişti. benim fobim var, hastane ve doktorlardan çok korkarım ve bayılma derecesine gelirim. doktoruma bunu söylediğimde siz hastalık için burada değilsiniz ki demişti. siz çok güzel bir amaç için buradasınız, bir evlat sahibi olabilmek için. bu yaşamsal bir gereklilik değil, yaşamak için bana muhtaç değilsiniz, siz sosyal bir amaç için, duygusal doyum için benimle birlikte yürümeyi tercih ettiniz dedi. ne kadar doğru. ben de o günden sonra adeta koşarak gittim hastaneye, iğnelerimi de güle oynaya yaptım hepsi beni bebeğime bir adım daha yaklaştırdığı için. inşallah senin de böyle güzel ve kolay geçer canım. bu defa muradına erersin inşallah.

özlemcim bir aksilik olmazsa sen ben ve starsuzie eylül de başlayacağız bu büyülü yolculuğa. inşallah buradan güzel haberler vermek nasip olur :)))))

Zinal bende aglayarak okumuştum yazdıklarını...bu yaşadıklarının devamının da güneş açacak.hep kar yagmaz hep yagmur yagmaz öyle degil mi?

Adaege(nam-ı diğer msn arkadaşım:)
olumsuzluk yok!!!
dün akşam net üzerinden secret i izledim.
şu dillere düşmüş çekim yasası işte.ne düşünürsek ne istersek onu kendimize çekiyoruz.
vaktin oldugunda izlemeni tavsiye ederim.iyi gelebilir.

aslında mantık dinende öyle.
Allah benden isteyin umudunuzu kaybetmeden isteyin diyor.

uygulama kısmında bende aksaklık yaşıyorum zaman zaman ama gene de dik durmak lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…