Yıllar önce yaptığım hata ve şimdi bile hâlâ ağlamam :(

Peki..ciddi olalim.
Gecmis gitmis ardından ah vah etmeye luzum yok.Yeniden karsina cikacsk olan adamda aradigin ilk ozellik karakter olsun.Bosver spor vucutluyu filan..gerci oda fena olmaz..neyse..
Birde bidaha aldatma kimseyi..tamam oldumu simdi?
Aldatmadim ayrilsiktan sonra cinsellik yasadim... Kendiskne soyledim baska birisi var diye..

Zenci falan değildi zencileride sevmem ek olarak lutfen yanlis konusmayin...
Piki.

10 sene boyunca arkanızda ağlasa hoşunuza gidecekti değilmi?
Gözünde ki yaşla bırakıp sabahlara kadar eğlenirken aklınız beyniniz yüreğiniz nerdeydide, birden onu mutlu görünce saçınızı başınızı yolasınız geldi????
Sadist ve ruhsuzsunuz.

Onu benden daha çok kimse sevmemiştr sadece ufak bir batam kldu eğer zamaninda görebilseydim bana geri dönerdi...
Ya bu konuda ciddi misiniz? Adamı baya baya keyifle aldatmışsınız ki zerre de pişman görünmüyorsunuz sporcu vücutlar, cızırtilar , aman sabahlar olmasınlar uçuşuyor. Bir hata diyorsunuz. Gören de der ki şöyle bir gözünüz kaymış.

Sadist ve ruhsuz olsam bugun üzulmezdim...

Sen spor vucutlu cocukla sabahlara kadar catir catir sevisirken terkettigin adam belki sabahlara kadar gozyasi doktu?
Ayrica sen kimi adam etmissin ki?
SIkici gelmis sana, sen calistirip kazandirmadin sanirim cocuga uni yi.
Tek takdir ettigim sey mertce ayrilman oldu.
Yolun acik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…