- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.589
- 158
- 36
- Konu Sahibi Evdekalanprenses
-
Eli yüzü düzgün, okumayı seven efendi diye bahsettiğiniz kişiyi, malum piskivi reklamlarındaki gibi çıtırımsı biriyle ilk cızırtıda aldatarak mı adam ettiniz?benim adam ettiğim adam
Şimdi bunu erkeğe dönüştürürsek, yabancı uyruklu arkadaş zenci olabilir. En bol aromalı onlardı sanırımAmaann doritos da bayıyor çoh aromalı yav
Gör bak mevlam neyler neylerse güzel eyler valla.bu söz sana cuk diye oturmuş haketmişsin vallaHer kadın anne olmak evladini koklamak ister neden bana kıziyor sunuz ? Gençliğimde yaptığim bi hata yüzunfen o çocuktan 1 ömür boyu olmam adil mi ?
Benim de son haftamOfff kız kahkaha attım üstten sopa sesi gelecek şimdi
Ben ciddi bise sorucam seni en cok ceken adeleli vucudu muydu yoksa sabaha kadar sevisebilme fonksiyonu muOnlar sapik tipler
Daha ne diyek dimiDoritos dedik arada
Niye kiz buradaki 30 yas ustu butun kocalara sapik dedin sen simdi..ayyy benim kocisimin hicte sapik olmadigina eminim..ayy canim doritos cekti..kiz yoksa bi dakika..sapik olan ben miyim yogsa?))Onlar sapik tipler
O zaman ben öleyim yaşamayayim...Ufak hata mı? Güldürmeyin insanı ya siz adamı hiç tanımadığınız diğer adamla aldatan hem de 1.5 yıl boyunca sabahlara kadar sevişerek sonra gel burda ağla sanki ağlama duvarı burası. Yapmasaydın bu hata değil bildiğin cehalet sen sevgilin varken yaptın bunu anladın mı ne yaşıyorsan hak ediyorsun.
Gece gece doritos demeyeydin iyiydi la canim cektiYa arkadaşa diyorum ben
Doritos sevmiyomuş
Ben ciddi bise sorucam seni en cok ceken adeleli vucudu muydu yoksa sabaha kadar sevisebilme fonksiyonu mu
Cidden uzuluyorum yapmain lütfen...Niye kiz buradaki 30 yas ustu butun kocalara sapik dedin sen simdi..ayyy benim kocisimin hicte sapik olmadigina eminim..ayy canim doritos cekti..kiz yoksa bi dakika..sapik olan ben miyim yogsa?))
Olmaaaz senin gibi pakupak dürüst bi hatuna 35 kart. Sana 20 lik, kaslı bi çıtır lazım33 yasindayim... 35 yasindaki erkek bile kabulum...
Gece gece doritos demeyeydin iyiydi la canim cekti
Valla kanka uzulme ordan burdan götürmussun yine biseler bak bizde tık yokCidden uzuluyorum yapmain lütfen...
Zenci falan değildi zencileride sevmem ek olarak lutfen yanlis konusmayin...Şimdi bunu erkeğe dönüştürürsek, yabancı uyruklu arkadaş zenci olabilir. En bol aromalı onlardı sanırım
Tövbe tövbe gidiyom ben
Peki..ciddi olalim.Cidden uzuluyorum yapmain lütfen...
Yok ölme ya o kadar da değil. Bak önüne hem talibim yok diyorsun hem 40 yaş istemem diyorsun. Bu şekilde zaten olmaz önce bi sakin ol sonra yoluna bak. Milletin hayatına bulaşma bakma asla o defter kapandı hemde sen kapattın. Artık ağlamanın kendini camdan atmanin hiç bir yararı yok.O zaman ben öleyim yaşamayayim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?