- 26 Şubat 2018
- 805
- 1.671
- 113
- 35
- Konu Sahibi Evdekalanprenses
-
Çocuğun arkasından Sabahlara kadar fanfiniyi unutmayalım
35 yasindaki de nolur al beni diyodu zaten35 bile kabulum ne ya
33 e 40 yas erkek iyi bence.
Siz öyle sanın. Şimdiki karısı daha çok sevmiş demekki. Adamda belliki sizin onu sevdiğinizden çok, karısını sevmiş ki çocukları olmuş. Onu benden çok seven olmaz diye arabesk arabesk düşünmeyin. Olan olmuş. Yolunuza bakın. Ayrıca seven aldatmaz.Onu benden daha çok kimse sevmemiştr sadece ufak bir batam kldu eğer zamaninda görebilseydim bana geri dönerdi...
Evet kınamayalım. ( laf aramızda şu an kınadım galiba sabaha kadar kısmınıSabahlara kadarrr herkesin başına gelebilir tabi
355 kg olup gocandan dayah da yidiydin sen bildim ben seni.
Trollenmek ne dmek bilmiyorum ama yardimci olabilrsiniz her insanon basina gelebilir boyle seyler
Amaann doritos da bayıyor çoh aromalı yav
Sabahlara kadarrr herkesin başına gelebilir tabi
Dalga gecmeniz hos degilTadında bırakcan sabahlara kadar çıtırdatmıycan
Offf kız kahkaha attım üstten sopa sesi gelecek şimdiTadında bırakcan sabahlara kadar çıtırdatmıycan
Bayan degil kadin7 yas farki nor.al degil.. 33 yasindaki erkek 40 yasindaki bayan ilr evlenirmi sizce
Burda bir cinsel güc artirici reklami alinabilinirdi bence
Onlar sapik tipler35 yasindaki de nolur al beni diyodu zaten
Valla 20 lik kızlarla takiliyolar 27 bile kurtarmiyo bacım
Ufak hata mı? Güldürmeyin insanı ya siz adamı hiç tanımadığınız diğer adamla aldatın hem de 1.5 yıl boyunca sabahlara kadar sevişerek sonra gel burda ağla sanki ağlama duvarı burası. Yapmasaydın bu hata değil bildiğin cehalet sen sevgilin varken yaptın bunu anladın mı ne yaşıyorsan hak ediyorsun.Onu benden daha çok kimse sevmemiştr sadece ufak bir batam kldu eğer zamaninda görebilseydim bana geri dönerdi...
Ha seninki hoş , bizimki değil, pekiDalga gecmeniz hos degil
Dalga gecmeniz hos degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?