Yıllar önce yaptığım hata ve şimdi bile hâlâ ağlamam :(

O geldi aklima zaten :) sonucta tanimiyoruz birbirimizi..

Konu aciliyor sevgilim baskasiyla evlendi diye. Bizde yaziyoruz aa o kaybetti sen ne uzuyosun kendini falan. Halbuki benim kocammiş :)))) ne ilginc bir platform herşy olabilir :)
Ben de biri eltisi hakkında konu açınca onu düşünüyorum. Elti gelip yorum yapıyormuş olay aslında öyle olmadı şöyle oldu diye

Ben de biri eltisi hakkında konu açınca onu düşünüyorum. Elti gelip yorum yapıyormuş olay aslında öyle olmadı şöyle oldu diye
Ben bazen birilerinin anlattıklarını tanıdıklarıma benzetiyorum hemen eski mesajlara bakıp o mu bulmaya çalışıyorum ama yok henüz karşılaşmadım

bu arada bence konu fake kimse cevabı bu kadar bariz soru sormaz

Gece gece guldurdunuz beni. Eski sevgilinizi Allah sizden kurtarmis. Siz gidin baskasini tercih edin yatin kalkin istedigini yasayan istemedigini gorur. sakin adama mesaj felan atmayin rezil oldugunuzla kalirsiniz bu yastan sonra

Valla adam sana geldiğinde zaten gayet adammış anlattığına göre sen etmemişsin yani. Ayrıca nerde hata yaptım diye sorman çok manasız zaten biliyosun.

Vallahi kendimi tutamadım güldüm istemsizce. Çocuk zaten iyi bir okulda iyi bir bölümde okuyormuş sen bu adamın neresini adam etmişsin acaba. Bu saatten sonra sana başını duvarlara vurup ''Kendin ettim kendim buldum gül gibi sararıp soldum'' şarkısını söylemek düşer başarılar.Hadi ne kadar haketmiş olsan da bu kadar da acımasız olmayayım bulursun daha zamanın var üzülme.

utanmadan kısknaıp saç baş yol sen daha .sen mı adam ettın bence karısı adam etmiş de nıkahı basmış seni unutturmuş hemen bak =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…