Yıllar önce yaptığım hata ve şimdi bile hâlâ ağlamam :(

Çok merak ediyorum acaba burda kocasının eski sevgilisine falan yorum yapanlar oluyormudur ? Sonuçta kimse kimseyi tanimiyor bu sitede

O geldi aklima zaten :) sonucta tanimiyoruz birbirimizi..

Konu aciliyor sevgilim baskasiyla evlendi diye. Bizde yaziyoruz aa o kaybetti sen ne uzuyosun kendini falan. Halbuki benim kocammiş :)))) ne ilginc bir platform herşy olabilir :)
Hepimiz birilerinin eski sevgilileriyiz
Ama umarim denk gelmemişizdir

Oooo adam nerelere gelmis fazla adam etmisin yapma boyle neyse nasilsa icin yine cizirdar bosver

O adam hakettiği hayatı yaşıyor onun adına çok sevindim . Sizin gibi haset biriyle evlenmek gibi bir hataya düşmekten de kurtulmuş çok iyi olmuş.
Siz adam etmemişsiniz, hayatında olsanız muhtemelen hayatını mahvederdiniz çünkü çok bencilsiniz!

Ee sen yabanci uyruklu kasli adami bulunca sevgilini terketmissin?

Yani sen istemissin bunu.

Sevgilinin dedigi gibi de pisman olmussun.
Sacini basini yolacak birsey yok.
Yoluna bak

Şimdi cok sey derdim de kk beni taşlar işin dini boyutunu sormayacam benim ahddim degil ama hem elin adamlari ile sabahlara kadar seviş zina yap hemde Allaha yalvarip benim günahım ne diye hesap sor sevis sevisme beni ilgilendirmez de sadece iki söylediğin soz celisiyo

Sen yazdın(biz ilkbahar)
Biz de yaziciğız; senin ex sefkili adam olacak çocuk programına katilirken sen oyuncaklarını bırakıp kas, seks peşine düşmüşsün aplam mi abim mi diyem:)))ne olursan ol once insan ol...

Kahkaha attım resmen, eşek misin acaba

Sen adam etmemişsin ki, tersine o seni adam edecekken kaçmışsın.

İyi olmuş, müstahak sana. Milletin mutluluğuna da iç geçirip durma. Eski yabancı sevgili gitmiş, sonra ah vah ortada kaldım. Adam dursa umrunda olmazdı.

Aslinda gencligimde yaptigim hata diyorsunuz ama uslubunuz düşünceleriniz bakiş acılarınız degisik herkes hata yapabilir herkes seytana yenik düşüp gunah işler.
Hani bir söz var gunahindan haberiniz oldugununuz kisinin tovbesini bilemezsiniz die. Şimdi siz hata yapip hatasini anlayip i kendisinizi suclayip üzülüp vahlanip Allaha karsi yaptiginiz o eski sevgilinize karsi yaptığınız hatanin farkında olup kendinizi dizginleyip tövbe etmek yerine daha çok baskasina yardırıp adam ettigim bilmem ne diyorsunz ben nerde hata yaptim diyorsunz hala nerd3 hata yaptığının farkinda değilmisin gercekten
Her kadın anne olmak evladini koklamak ister neden bana kıziyor sunuz ? Gençliğimde yaptığim bi hata yüzunfen o çocuktan 1 ömür boyu olmam adil mi ?

Köprünün altından çok sular akmış adam napacaktı oturup yıllar boyu seni mi bekleyecekti ne güzel hayatını kurmuş kendin edip kendin bulmuşsun hem adamı aldat hemde adamın hayatının iyi olmasından kendine pay çıkar anlamak mümkün değil

Eğer o adamı sen haketmiş olsaydın şuan karısı sen olurdun ve o prensesi sen doğururdun.
Bırakın onu ben hakediyordum gibi boş lafları.
Olan olmuş, yapacağın en büyük kötülüğü yapmışsın (aldatmışsın) ama hala ben hakediyordum diyorsun.

Benim adam ettigim adam baskasiyla evlenmis mi? Pardon? Senin adam ettigin adam kim? Tam olarak anlayamadim. Umarim esi ve cocuguyla cok mutlu olur...
Sana gelince guzel bi soz var "Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın, gönül sadakasını her iki dünyada da veremezsin!" Nokta

Ya zamaninda birakmis gitmissin nasil adam etmis oluyorsun acaba? Birde eger ki sende dogru duzgun birini bulsaydin yine donup bakmazdin ilk sevgiline. bulamayinca birini yine kiymete binmis. Ne guzel adam evli cocuklu mutlu birde bosuna kiskanip negatif enerji gonderme guzelim aileye.

Kendisini sevsem bile bana biraz sıkıcı geliyordu ve biraz stabil birisiydi
Hem çocuktan memnun değildin hem aldattın hem de seni beklesin ne adam ettin pardon orda biraz karışmış rüşvet verip senmi bankada iyi pozisyona aldırdın.
Ya bir git Allah ını seversen.
Senin gibi benciller yüzünden sosyal medyam bile Yok mutsuz oldunuz diye herkesi izleyip saldırmayın
Çok hazmedemiyorsan terapi alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…