Yıllar önce yaptığım hata ve şimdi bile hâlâ ağlamam :(

Bide adam ettim diyor..hayatinin kazigini attim desen neyseee diyecemde..adam fakir olsa kariyer yapmamış olsa bu kadar uzulmezdin.senin uzuldugun nokta boyle iyi bir talibi kacirman

Şaka mi bu konu hâlâ ne yaptim diye soruyor musunuz cidden ? Sizin adam ettiginiz mi ? Eski sevgiliniz zaten duzgun efendi bir adammiş Allahin sevgili kuluymuş ki kendisinden ayrilmişsiniz yada aldatmişsiniz mi demeliyim..

Şaka mi bu konu hâlâ ne yaptim diye soruyor musunuz cidden ? Sizin adam ettiginiz mi ? Eski sevgiliniz zaten duzgun efendi bir adammiş Allahin sevgili kuluymuş ki kendisinden ayrilmişsiniz yada aldatmişsiniz mi demeliyim..
Selam kızlar bu saatte buraya girdim hikayeye bak 6 aylik hamile aşkla evlenip aldatılmış kadın olarak girdim ben çözüm bulamadım

Çok merak ediyorum acaba burda kocasının eski sevgilisine falan yorum yapanlar oluyormudur ? Sonuçta kimse kimseyi tanimiyor bu sitede

Düşünsene kocasının eski sevgilisini teselli ediyomuş:)

O geldi aklima zaten :) sonucta tanimiyoruz birbirimizi..

Konu aciliyor sevgilim baskasiyla evlendi diye. Bizde yaziyoruz aa o kaybetti sen ne uzuyosun kendini falan. Halbuki benim kocammiş :)))) ne ilginc bir platform herşy olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…