- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
- Konu Sahibi Evdekalanprenses
-
Suriyeli mi? Ben de zenci, Hintli ispanyol falan egzotik bir şey sandım. Suriyeli, Türk görüntü ve kültür olarak çok farklı sanki. Memleketin yarısı Suriyeli zaten.Suriyeliymis
Ayy valla ne kadar absurd seyler desem de inanan birileri cikiyor halbuki acikladim ben manyagim diye.
Ortadoguda oldugumuzdan onlar cok düsmiyi gökten yagsa en fazla hintli duserSuriyeli mi? Ben de zenci, Hintli ispanyol falan egzotik bir şey sandım. Suriyeli, Türk görüntü ve kültür olarak çok farklı sanki.
İyi olmuş sana. Neden bulamıyoruz böyle adamlar diyorsun, sen kendin istememişsin onu. Ne bekliyordun yıllarca arkandan mı ağlayacaktı. Demek ki çok daha iyilerine layıkmış ki, Allah korumuş senden. Sende ağla dur.
Buna cok güldüm canim yaa:))) cocukken Haydar Dumen mi okuyordun?:)))yıllar önce çocukken buna çok benzer bir olayı haydar dümene dert yazılan malum bir köşeden okumuştum
sanki sizde bir yerden okumustum
Empati yapiyordim erkekler neden hep genc bayan alck ne ozellikleri var ?
O azma baska azma colin :)) onlari teneşir pakliyomus.:))) konu sahibinin hasetlikten kafasi karışık ya dul kalmak istememistir:))))Zaten erkeklerin cogu kirkindan sonra aziyor. O yuzden 40 yasta sıkınti yok bence
Selam kızlar bu saatte buraya girdim hikayeye bak 6 aylik hamile aşkla evlenip aldatılmış kadın olarak girdim ben çözüm bulamadımŞaka mi bu konuhâlâ ne yaptim diye soruyor musunuz cidden ? Sizin adam ettiginiz mi ? Eski sevgiliniz zaten duzgun efendi bir adammiş Allahin sevgili kuluymuş ki kendisinden ayrilmişsiniz yada aldatmişsiniz mi demeliyim..
Herşey boş yalan ben benim eşim iyidir dedim yapmaz yanıldım kimseye güven meyin napcagimi bilmiyorumSelam kızlar bu saatte buraya girdim hikayeye bak 6 aylik hamile aşkla evlenip aldatılmış kadın olarak girdim ben çözüm bulamadım
Düşünsene kocasının eski sevgilisini teselli ediyomuş:)Çok merak ediyorum acaba burda kocasının eski sevgilisine falan yorum yapanlar oluyormudur ? Sonuçta kimse kimseyi tanimiyor bu sitede
Düşünsene kocasının eski sevgilisini teselli ediyomuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?