Yillar önceki yaptigim cahillik

isimbulamadimmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2015
1
10
1
35
6 sene önce 19 yasindaydim. Bir kac ay boyunca evli bir erkekle iliskim oldu. Yazarken cok basit ama aklima geldikce yaptiklarim kendimden tiksiniyorum. O evli olan sevgilim o zamanlar yeni evlenmisti. Karisi 28 kendisi 22 yasindaydi. Hatta ben hep onunla dalga gecerdim neden ablan yasinda kadinla evlisin derdim. O da beni hep sustururdu karimla dalga gecme onun hakkinda konusma derdi. Simdi dusunuyorumda resmen kendimi kullandirmisim bir fahise gibi. Ne zaman arasa kosa kosa giderdim yanina biryerde bulusurduk. Onunla haftanin 4 gunu bulusurduk. 3 veya 4 saat felan beraberdik. Ilk bulustugumuz zamanlar bana hic dokunmamisti bile sonra sonra oldu. Ilk cinsel iliskimimonunla yasadim. Bana heyecanli geliyordu. Bizim iki sokak arkada oturuyorlardi. 6 ay gibi bir sure beraber olduk sonra bana 'daha fazla karimi aldatmak istemiyorum o bunlarin hicbirini hak etmiyor lutfen bana kirilma' dedi ve cikti hayatimdan. Bizim iki sokak arkada 1,5 sene daha oturdular. O 1,5 sene icerisinde birde cocuklari oldu. Sonra tasindilar. Onu cabuk unuttum. Ama yaptigim hatayi asla. Gun gectikce dahada pisman oluyorum. Keske hic yapmasaydim. Zamani geri ceviremem ama hala kendimden nefret ediyorum. Zaten 6 senedir hayatima kim girdiyse hep bir sekilde aldatildim. Yani onun karisina yaptiklarim (her ne kadar kadinin haberi olmasada) hep bir sekilde cikti. 6 senedir mutluda olamiyorum. Yuzum olsa kadina gidip ayaklarina kapanacagim ama onlarin yuvasini bozmak istemiyorum. Benim varligimdan asla haberi olmamali. Artik 25 yasinda olgun bir kadin sayilirim. Hic bir guzellige hic bir iyilige layik olmadigimi dusunuyorum. Yaptigim cok kotu bir sey. Bu saatten sonra ne yapsam kendimi affetsem? Yazmak rahatlatti beni...

bu hatayı bıdaha asla tekrarlama
bence kendını affetmemelısın affetme kı unutma tekrarlama

evet yaptığın doğru değil ama hatanın farkındasın ve pişmansın..önemli olan bu ve bir daha böyle birşey tekrarlamaman..herşey bizler için..kimse ben bunu yapmam diyemez..tövbe et Rabb imden af dile..hangimiz yanlış yapmıyoruz ki şu hayatta..ama öyle ama böyle..sonuçta yuvaları dağılmamış çok şükür..

19 yasindaki cahilligim diyorsun ama kendimi dusunuyorum 19 yasindaykende evli bi adam fikri korkunc geliyordu.
Adam birakmasaydi belkide devam ederdin..

Simdi sen o kadinin ahini cekiyosun da o adaminda cektigini bilsem rahatlardim.
Eden bulur..iyi niyetli hicbir yorum yapamam.bu onemsenmeyecek bir hata degil cunku.

Umarım bir daha bu hatayı yapmazsın çünkü kendimi ^fa**^ gibi kullandırdım demişsin ya ..

Bu konuma gelme bir daha .. Bol bol tövbe et ve unut ..

Bitti gitti

Böyle konular bana biraz garip geliyor.
Tamam işte olan olmuş, biten bitmiş, geçmiş olsun. Hata olduğunun farkındasın, kendini öldürecek halin yok. Bir daha aynı hatayı tekrarlama, bir daha ki sefere de omurgası sağlam bir adam bul.
Kadınla konuşmayı falan da düşünme, kaç yıl geçmiş üstünden artık. Bu kadar drama da bağlama durumu, 19 çocuk sayılabilecek bir yaş. Kabullen ve devam et. Aynı hatayı tekrarlamaktan da kaçın.

Tamam hatanın farkında olman iyi bişey artık bu sır seninle mezara gitsin
Olur ki karşılaşırsanız ilerde kadınla yada eşiyle sakın söyleme yuvaları bozulmasın
Sizde artık unutun olan olmuş

+1

Yaptığın bir hata ama afedilmez birşey değil, o affeder. Af dile. Başına gelen her musibeti de geçmişte yaptığımın bedeli diye düşünme. Her şerde bir hayır vardır sözü hikaye mi o zaman. Belki öyle şeyler yaşaman senin hayrına ne biliyorsun.
Bir insanın bir kere yaptığı hatadır, ondan sonra yaptıkları hata değildir. Bundan sonrasına bak. Şu an yaşadığın pişmanlık bile senin güzel şeyler hakettiğinin göstergesi emin ol.

Sonuçta yaptığının hata olduğunu fark edip pişman olmuşsun. Artık olan olmuş ve kendini affetme zamanın gelmiş.

Bende her zaman işe yarayan bir rahatlama tekniğini belirteyim bu arada.

Tek başına olacağın sessiz ve sakin bir yere geç. Kendinden farklı bir kişiymiş gibi, küçüklüğünü gözünün önüne getir. Kendini anımsayabildiğin en küçük yaştaki halin olsun yalnız bu.

Sonra o küçük kız çocuğunu kucağına al ve ona sarıl. Gözlerinin içine bak ve yaptığım her şey için özür dilerim de. %100 çalışıyor. :)

Sevgiler..

Başına gelen her musibeti de geçmişte yaptığımın bedeli diye düşünme.
Ben öyle "ahı tuttu" gibi laflara pek inanmıyorum. El kadar bebeye tecavüz edip yaşlılıktan ölen bir sürü insan var. Ya da çocukların üzerine bomba atıp hayatına devam eden insanlar.
Hayat işte, hepimiz iyi ya da kötü bir şeyler yapıyoruz ve sonuç olarak pişman oluyoruz, bedel ödüyoruz ya da ödemiyoruz. Başımıza gelen her müsibet bir "hatamızın" bedeli değil, bence de.

19 yaşındaki kızla şu anki sen aynı kişi değilsiniz. o yüzden yok ahı tuttu, yok haketmiyorum, yok bilmem ne demek, kendi kendini aşağılamak, sana hiçbirşey kazandırmaz. olmuş bitmiş unut gitsin, önüne bak, bunları düşünmekle neden vakit kaybediyorsunki, geleceğe hayaller kur, bari bi işe yarasın.

Peki sen evlensen esin seni 19 yaşında bi kızla aldatsa ve bunu ogrensen
Şimdi ki gibi o kıza da hak veririmisin yani o da cahil dermisin ? Yoksa 19 yaşında doğruyu yanlısı ayırt edebilir ne cahilligi mi dersin ? Yargılamak değil gerçekten merak ettim samimiyim

Hatanın farkında olman büyük gelişme ne kadar klişe olsada bunu söyleyebilirim ama bunu buraya yazmakla vicdanını mi rahatlatmaya calisiyosun burda bi çok kadın sana türlü türlü laf edecek büyük ihtimalle burda neden tokatlanmak istiyorsun tövbe et dua et allahtan af dile bol bol

Çok üzüldüm... Ama size değil... 19 yaşında kalbi küt küt atan, sevildiğini zanneden o kıza üzüldüm... Bu hatayı ömrünüz boyunca unutamazsınız içinize işlemiş, sadece etkilerini azaltabilirsiniz, düşünmemeye ve farklı işlere yoğunlaşarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…