Yillar önceki yaptigim cahillik

Aynen öyle. Bir söz var ya "Temiz bir vicdan, en rahat yastıktır" diye. Gerçekten öyle. Çektiğin vicdan azabı, pişmanlık en büyük bedel bence...

19 yaşındaki bir kıza annesi şunu yapma buraya gitme dediğinde anneye bağırıp ben ne yapacağımı bilecek yastayim diye cevap vermeyi biliyorlar genel konuauyorum sonra hata yapınca cahildim bence suçu cahillige yüklemeyn isteyerek bilerek yaptınız pişman olunmussa ne mutlu

Cahillikle alakasi yok....
istemissin yapmissin...
cahilligin gencligin toylugun arkasina siginma
bugun kalbini hoplatacak, ilginc gelecek evli bir tipe denk gelsen bugun de yaparsin....bir hormona bakar is...
basina bir suru sorun grldiginden, mutsuz oldugundan bu sitemin kendine....ama dedigim gibi
bugun aynisi olsa yine aynisi olur...
bazi karakterler bazi seylere daha meyili...
yapacak birsey yok...

Yazıyı baştan okudum atlamışım burayı, yahu nesi heyecanlı geliyor, gerçekten 19 yasındayken 59 yasında bir insanın kafası vardı bende. Siz nasıl kandırılıyorsunuz üstelik bu heyecanlı geliyor size, 19 yasındayken heba ettiğiniz gençliğinize üzüldüm sadece

Burda bunları anlatarak herkesi de gunahiniza şahit ediyorsunuz.
19 yasinda yaptığınız bu buyuk yanlisi cahilliginize yoruyorum.
Ki 19 yaş kimine gore cahillik kimine gore olgun olabilecek bir yaştır.
Olan olmus.
Bol bol tövbe edin önünüze bakın.

Acaba o adam senden sonra bi daha yaptı mı merak ettim inşallah o da senin gibi pişman olup karısına bi daha böyle bi hata yapmamıştır

hatanızı anlamanız güzel bişey ama şu kafama takıldı hep karşıma çıkanlar beni aldattı yaptıklarımın acısını çekiyorum diyorsunuz acaba aldatılmasaydınız yinede bu kadar vicdan azabı çekermiydiniz yani zararı size dokunmasaydıda böyle düşünürmüydünüz

Doğru söze ne denir ki...

Klasik oldu cahillik kullanan kullanana bayagi biliyor dalgası bile geçiyor adamla

Pişman olman en guzeli

Bir cahilliktir yapmışsınız. Geçmiş gitmiş çok şükür ki boşanmamışlar.
Bu Allah la sizin aranızdaki bir mesele. Kimsenin ayaklarına kapanmak zorunda değilsiniz, çünkü kadına ihanet eden siz değilsiniz eşi zannettiği hödük.
Biri kapanacaksa birinin ayaklarına o herif kapansın karısının ayaklarına ya da yine o herif helallik istesin sizden. Maşallah iki kadının da hayatına yara vurmuş.
Tövbe edin ve kendinizi affedin.

Kesinlikle katılıyorum.
El kadar bebelerin başına bombalar yağıyor
Psikopatın biri bir kadını doğruyor
Beri yerde 20 kişi bir kıza tecavüz ediyor bir şey yok.
Biriyle seviştim başıma taş yağdı yoluma geldi falan filan.
Sınav dünyası. Hepimiz sınanıyoruz farklı şekillerde.

Ya hemen cahilliğin arkasına sığınma bık bık bık. Herkes aynı olgunluk olmak zorunda mı? Birinde demiş 13 yaşında mısın. 13 yaşında mı birlikte olacaktı adamla. 19 yaş çok mu büyük ya? 29 yazıyor da ben mi yanlış okudum. Bu kadar sığ olmayın ya. Pişman olmuş birini bile taşlamak derdine düşmüş insanlar var. Kinamayın ya. Sizin de çocuğunuz olacak kınamayın...

Bir de kimin ne yaşadığını gerçekten bilemeyiz. Benim çok sevdiğim bir arkadaşım vardır. Üniversitenin ilk yılındaydık, kız da buradaki gibi 19 yaşında babası o daha küçükken bırakıp gitmiş, kız kendinden 30 yaş büyük, evli ve çocuklu bir adama aşık oldu. Adam çocuklarına çok düşkündü.
Hayatta böyle şeyler oluyor, bazı eksiklerimizi abuk sabuk şekilde örtmeye çalışıyoruz bazen. Şimdi bu kız mıdır hatalı olan, yoksa onu 4 yaşında bırakıp giden baba mıdır esas suçlu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…