- 1 Aralık 2015
- 67
- 38
- 3
- 43
- Konu Sahibi isimbulamadimmm
-
pişman olduysan, ders aldıysan ,bir daha asla tekrarlamayacaksan bu iyi bir şey6 sene önce 19 yasindaydim. Bir kac ay boyunca evli bir erkekle iliskim oldu. Yazarken cok basit ama aklima geldikce yaptiklarim kendimden tiksiniyorum. O evli olan sevgilim o zamanlar yeni evlenmisti. Karisi 28 kendisi 22 yasindaydi. Hatta ben hep onunla dalga gecerdim neden ablan yasinda kadinla evlisin derdim. O da beni hep sustururdu karimla dalga gecme onun hakkinda konusma derdi. Simdi dusunuyorumda resmen kendimi kullandirmisim bir fahise gibi. Ne zaman arasa kosa kosa giderdim yanina biryerde bulusurduk. Onunla haftanin 4 gunu bulusurduk. 3 veya 4 saat felan beraberdik. Ilk bulustugumuz zamanlar bana hic dokunmamisti bile sonra sonra oldu. Ilk cinsel iliskimimonunla yasadim. Bana heyecanli geliyordu. Bizim iki sokak arkada oturuyorlardi. 6 ay gibi bir sure beraber olduk sonra bana 'daha fazla karimi aldatmak istemiyorum o bunlarin hicbirini hak etmiyor lutfen bana kirilma' dedi ve cikti hayatimdan. Bizim iki sokak arkada 1,5 sene daha oturdular. O 1,5 sene icerisinde birde cocuklari oldu. Sonra tasindilar. Onu cabuk unuttum. Ama yaptigim hatayi asla. Gun gectikce dahada pisman oluyorum. Keske hic yapmasaydim. Zamani geri ceviremem ama hala kendimden nefret ediyorum. Zaten 6 senedir hayatima kim girdiyse hep bir sekilde aldatildim. Yani onun karisina yaptiklarim (her ne kadar kadinin haberi olmasada) hep bir sekilde cikti. 6 senedir mutluda olamiyorum. Yuzum olsa kadina gidip ayaklarina kapanacagim ama onlarin yuvasini bozmak istemiyorum. Benim varligimdan asla haberi olmamali. Artik 25 yasinda olgun bir kadin sayilirim. Hic bir guzellige hic bir iyilige layik olmadigimi dusunuyorum. Yaptigim cok kotu bir sey. Bu saatten sonra ne yapsam kendimi affetsem? Yazmak rahatlatti beni...
6 sene önce 19 yasindaydim. Bir kac ay boyunca evli bir erkekle iliskim oldu. Yazarken cok basit ama aklima geldikce yaptiklarim kendimden tiksiniyorum. O evli olan sevgilim o zamanlar yeni evlenmisti. Karisi 28 kendisi 22 yasindaydi. Hatta ben hep onunla dalga gecerdim neden ablan yasinda kadinla evlisin derdim. O da beni hep sustururdu karimla dalga gecme onun hakkinda konusma derdi. Simdi dusunuyorumda resmen kendimi kullandirmisim bir fahise gibi. Ne zaman arasa kosa kosa giderdim yanina biryerde bulusurduk. Onunla haftanin 4 gunu bulusurduk. 3 veya 4 saat felan beraberdik. Ilk bulustugumuz zamanlar bana hic dokunmamisti bile sonra sonra oldu. Ilk cinsel iliskimimonunla yasadim. Bana heyecanli geliyordu. Bizim iki sokak arkada oturuyorlardi. 6 ay gibi bir sure beraber olduk sonra bana 'daha fazla karimi aldatmak istemiyorum o bunlarin hicbirini hak etmiyor lutfen bana kirilma' dedi ve cikti hayatimdan. Bizim iki sokak arkada 1,5 sene daha oturdular. O 1,5 sene icerisinde birde cocuklari oldu. Sonra tasindilar. Onu cabuk unuttum. Ama yaptigim hatayi asla. Gun gectikce dahada pisman oluyorum. Keske hic yapmasaydim. Zamani geri ceviremem ama hala kendimden nefret ediyorum. Zaten 6 senedir hayatima kim girdiyse hep bir sekilde aldatildim. Yani onun karisina yaptiklarim (her ne kadar kadinin haberi olmasada) hep bir sekilde cikti. 6 senedir mutluda olamiyorum. Yuzum olsa kadina gidip ayaklarina kapanacagim ama onlarin yuvasini bozmak istemiyorum. Benim varligimdan asla haberi olmamali. Artik 25 yasinda olgun bir kadin sayilirim. Hic bir guzellige hic bir iyilige layik olmadigimi dusunuyorum. Yaptigim cok kotu bir sey. Bu saatten sonra ne yapsam kendimi affetsem? Yazmak rahatlatti beni...
keske karisi bilse bunlari daha yeni evliyken kocasinin ne halt isledigini sana diyixek ztn laf bulamiyorum...6 sene önce 19 yasindaydim. Bir kac ay boyunca evli bir erkekle iliskim oldu. Yazarken cok basit ama aklima geldikce yaptiklarim kendimden tiksiniyorum. O evli olan sevgilim o zamanlar yeni evlenmisti. Karisi 28 kendisi 22 yasindaydi. Hatta ben hep onunla dalga gecerdim neden ablan yasinda kadinla evlisin derdim. O da beni hep sustururdu karimla dalga gecme onun hakkinda konusma derdi. Simdi dusunuyorumda resmen kendimi kullandirmisim bir fahise gibi. Ne zaman arasa kosa kosa giderdim yanina biryerde bulusurduk. Onunla haftanin 4 gunu bulusurduk. 3 veya 4 saat felan beraberdik. Ilk bulustugumuz zamanlar bana hic dokunmamisti bile sonra sonra oldu. Ilk cinsel iliskimimonunla yasadim. Bana heyecanli geliyordu. Bizim iki sokak arkada oturuyorlardi. 6 ay gibi bir sure beraber olduk sonra bana 'daha fazla karimi aldatmak istemiyorum o bunlarin hicbirini hak etmiyor lutfen bana kirilma' dedi ve cikti hayatimdan. Bizim iki sokak arkada 1,5 sene daha oturdular. O 1,5 sene icerisinde birde cocuklari oldu. Sonra tasindilar. Onu cabuk unuttum. Ama yaptigim hatayi asla. Gun gectikce dahada pisman oluyorum. Keske hic yapmasaydim. Zamani geri ceviremem ama hala kendimden nefret ediyorum. Zaten 6 senedir hayatima kim girdiyse hep bir sekilde aldatildim. Yani onun karisina yaptiklarim (her ne kadar kadinin haberi olmasada) hep bir sekilde cikti. 6 senedir mutluda olamiyorum. Yuzum olsa kadina gidip ayaklarina kapanacagim ama onlarin yuvasini bozmak istemiyorum. Benim varligimdan asla haberi olmamali. Artik 25 yasinda olgun bir kadin sayilirim. Hic bir guzellige hic bir iyilige layik olmadigimi dusunuyorum. Yaptigim cok kotu bir sey. Bu saatten sonra ne yapsam kendimi affetsem? Yazmak rahatlatti beni...
Bir cahillik yapmıssin...önemli olan bunun farkında olman..tövbe et..Allahtan af dile ...6 sene önce 19 yasindaydim. Bir kac ay boyunca evli bir erkekle iliskim oldu. Yazarken cok basit ama aklima geldikce yaptiklarim kendimden tiksiniyorum. O evli olan sevgilim o zamanlar yeni evlenmisti. Karisi 28 kendisi 22 yasindaydi. Hatta ben hep onunla dalga gecerdim neden ablan yasinda kadinla evlisin derdim. O da beni hep sustururdu karimla dalga gecme onun hakkinda konusma derdi. Simdi dusunuyorumda resmen kendimi kullandirmisim bir fahise gibi. Ne zaman arasa kosa kosa giderdim yanina biryerde bulusurduk. Onunla haftanin 4 gunu bulusurduk. 3 veya 4 saat felan beraberdik. Ilk bulustugumuz zamanlar bana hic dokunmamisti bile sonra sonra oldu. Ilk cinsel iliskimimonunla yasadim. Bana heyecanli geliyordu. Bizim iki sokak arkada oturuyorlardi. 6 ay gibi bir sure beraber olduk sonra bana 'daha fazla karimi aldatmak istemiyorum o bunlarin hicbirini hak etmiyor lutfen bana kirilma' dedi ve cikti hayatimdan. Bizim iki sokak arkada 1,5 sene daha oturdular. O 1,5 sene icerisinde birde cocuklari oldu. Sonra tasindilar. Onu cabuk unuttum. Ama yaptigim hatayi asla. Gun gectikce dahada pisman oluyorum. Keske hic yapmasaydim. Zamani geri ceviremem ama hala kendimden nefret ediyorum. Zaten 6 senedir hayatima kim girdiyse hep bir sekilde aldatildim. Yani onun karisina yaptiklarim (her ne kadar kadinin haberi olmasada) hep bir sekilde cikti. 6 senedir mutluda olamiyorum. Yuzum olsa kadina gidip ayaklarina kapanacagim ama onlarin yuvasini bozmak istemiyorum. Benim varligimdan asla haberi olmamali. Artik 25 yasinda olgun bir kadin sayilirim. Hic bir guzellige hic bir iyilige layik olmadigimi dusunuyorum. Yaptigim cok kotu bir sey. Bu saatten sonra ne yapsam kendimi affetsem? Yazmak rahatlatti beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?