Yillar önceki yaptigim cahillik

Ben aldatma olaylarına kızıyorum çok. Kimse kusura bakmasın ama hayat sana cezanı vermiş. Kendi 19 yaşındaki halimi düşünüyorum, evli biriyle beraber olunmaması gerektiğini gayet net bir biçimde bildiğimi hatırlıyorum. 15 değil ki bu yaş, 19. Çok da çocuk sayılmazmışsın yani. Adamla kendi isteğinle ilişkiye girecek kadar biliyormuşsun yani neyin ne olduğunu o yüzden hiç öyle cahillik falan diye kendini avutma. Cahillik değil çünkü bu. Başka bir şey. Bu şeyin ne olduğunun farkına varmışsın ve mesajında da belirtmişsin zaten. Farkındalık güzel şey. Konu fake bile olsa fark etmez, ben ne düşündüğümü yazıyorum.

Yazık hem gençliğini harcamıssın hem kendini kullandırtmssn..

Kadına gidip kendini affettirmen çok yersiz ve çok saçma bi hareket olur
sırf vicdanını rahatlatmak için o kadının yuvasını sarsıcaksın belkide yıkacaksın
Geçmiş bitmiş o adamla işiniz de yaşanmış bitmiş gitmiş
Bence kapa çeneni otur oturduğun yerde aç elini allahtan af dile ki seni affetsin
Bu da sana ders olsun

sen dua ette esi iliskinizi ogrenip bosanmamis ozaman gorurdun sen pismanligi vicdani!!! oyuzden tovbe et dua et negatif dusunmeyi birak ve pozitif dusunmeye bak

evliye gönül verme eve gider unutur diye türkü bile var.... hemcinslerimize hiç yakıştırmıyorum bu ahlaksızlığı kusura bakmayın.

Yazının bütününde kendinizi çok iyi tanıtmışsınız.O nedenle de adam eşini seçmiş ve sizi de kendi tabir ettiğiniz şekilde görmüş.Demişsiniz ya hep aldatılıyorum diye , Herkes kalbinin ekmeğini yiyor.Bu da gayet normal.Şu anda da gerçekten vicdan azabı yaşadığınızdan değil aldatılmaktan ve terkedilmekten bezdiğiniz için yazmış gibisiniz.

Bence allaha tevbe et bol bol eminim cok rahatlayacaksin
Cok asiri bir cahillik nakadar gozunuz karariyor bir erkek icin yahu , bunu da diyemeden gecemedim

Allah'in affi varken kulun affinin kifayeti olmaz.

siz vicdan azabi duyuyorsaniz demek ki yaptiginiz hatanin affina mazhar olmussunuz. bundan sonrasinda size dusen arkaya bakmadan temiz duygu ve inanclarla yarinlara yurumektir.

hayirli bir yuvaniz, kadirli bir esiniz olmasi temennisiyle...

allahin affi derken dinimizde kul hakki denen sey var ve yuce allah kul hakkiyla karsima gelmeyin der

Herkesin 19 yaşı bir değildir, ergenlik daha o zamanlar. Bilse bile yaşamadan anlamıyor hataları bazı insanlar...
Ve elbette kişi kendi yaşasa aldatılsa bu şekilde çok üzülür kim olsa karşıdaki için 19 yaşında cahildi demekte zorlanır.
Bunlar çok ayrıntı şuan için, napsın şimdi yaşamasın mı hata yapan insan doğruyu gördüyse?
Ama öyle ama böyle doğruyu anlamış, pişman konu sahibi ve bundan sonrası önemli...

Yaptığının bedelini zaten kendi kendine cektirmissin surekli,yanlış yaptığını bildiğin anladığın için tüm erkeklerin aldaticagini düşündüğünü için belki de arada aldatmayan erkek bile varsa sen öyle hayal ediyor olabilirsin bile kesin emin olmadıkların da vardır , birak artık geçmişi olan olmuş yine kötü elle tutulucak bir yeri yok bu yaptığının ne senin ne o adamın 18 bile olsan kafan neredeydi diycem ama kendi biletini kendin kesmissin zaman içinde zaten.
Bundan sonrasına bak sana değer vereni seçmeye çalış.

Kesinlikle ah almış aslında, belki kız fark etmiştir bile, aldığı ahlar çıkmış ondan o üzüntüler bundan aslında düşününce

Her insan hata yapabilir önemli olan onun farkına varmak. Geçmiş geçmişte kalmalı hayatına beyaz bir sayfa açmalisin. Şunu unutma hata hatayi doğurur. Geçmişte bir hata yaptın evlenmeye gerçekten karar verene kadar bu durumu kimseye anlatma ve cinsel anlamda birlikte olma.

düşmez halkmaz bir Allah var. iyi ki pişman olmuşsun. Zaten kalpten bir pişmanlık ve vicdan hissediyorsan Allah da onu hisseder. Sen tövbe et ve aklından sil bunları. herkes hata yapar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…