Yillar önceki yaptigim cahillik

Tek merak ettigim iliski bitmeseydi yine bu sekilde düsünecek miydin ?
Yoksa pismanlik duymadan sürdürecek miydin ?

O zamanlar olmuş bitmiş etmişsin bir cahillik. Artık her şeyi ona bağlama daha da psikolojin bozulur. Belki de Rabbim günahını bu 6 yılda seni mutsuz ederek aynılarını yaşatarak döküyor. Öteki dünyada çeksen daha zor olurdu. Daha neler neler yapanlar var ama hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam ediyorlar. O adamın da çekmesi lazım tek başına yapmadın sen hiçbir şeyi. Artık düşüncelerin değişti bir daha tekrarlamazsın zaten .

daha bugün üye olan konu sahibi yorumlara cevap vermeden konunun doğruluğuna inanmam.

Geçmişi kazımanın pek faydası yok, unut gitsin. Olan olmuş. Sadece hatandan ders al. O kadının aldatılmış olmasından önce senin kendine olan saygın daha önemli. Başkasından önce kendin için böyle bir hata yapma.

Haklisin valla takintili biri varya arada bi konu acip kayboluyo farkli uyeliklerle. Hep şok edici konular aciyo. Aklima da o geliyo herzaman.

Bildiğim kadarıyla kk 'da on yüz bin milyon tane nick alıp her biriyle ayrı çarpıcı konular açan,ilk bir 1-2 mesajdan sonra asla cevap yazmayan bir süper manyak var.
O manyak bu kişi olabilir.
Bence bir kampanya başlatalım,hiçkimse cevap yazmasın bu konuya.
Gerçekten hiç kimse cevap yazmasın böylece belki libidosu düşer Harun abinin

Enee bi ben beceremedim ya şu ikinci üyeliği. Onuda elime yüzüme bulastirdim yonetimin de haberi vardı. Meğer ikinci uyelikle yorum yapilmiyomus. Mune abla acimadi bana

. Uykusuzluk bana yaramiyo iste bak. Fake bence de suzicim. Polemik yaratmayi seven bi arkadas yine tam 12 den vurup kacti iste. Isi gucu yok bunun zaar.

Aman dengesiz dengesiz işler işte bizde atliyoz hemen ortaya merakliyiz kavgaya özelliklede sen aryacim hemen kavga cikartion

Bence ifsa olsun. Interneti kesilsin. Tum ulasim araclarina el konsun.
Klavyesi kirilsin insallah amin

Enee bi ben beceremedim ya şu ikinci üyeliği. Onuda elime yüzüme bulastirdim yonetimin de haberi vardı. Meğer ikinci uyelikle yorum yapilmiyomus. Mune abla acimadi bana

Adamlar profesyonel, belki de ekip halinde çalışıyolar. sonra da ekran görüntüsü alıp sözlüklerde paylaşıyorlar

Yalan yok çekmene, devamlı aldatılmana sevindim.

Başka türlü anlamazdın hatanı zaten.
Adam da bin beter pişman olacağı şekilde ettiğini bulsun ohh çok güzel olur.

Tövbe et, bundan sonra temiz kalpli bir insan ol yeter.
Zamanla düzelecektir her şey.

Kızlar kusura bakmayın ama anlatım tarzından fake olduğu çok belliydi..

Bence fena sazAnladınız bu sefer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…