Yıllar Sonra Karşılaştınız mı?

Vay be hakkaten ne bakışlar varmış yahu meğer öğrenmiş oluyoruz böyle yararlı konular sayesinde.
Benimde başıma gelir diye squat yapmaya başladım neler kaçırdığını görsün bakışı sonra düşünüyim :)
Mesela sende "bu totoya iyi bak dostum" bakışına çalışabilirsin
Sonra bana da öğret:KK53:

Ben değil ama eşim eskiden beni seven biriyle karşılaşmış çarşıda. Çocuğun suratı değişmiş bayağı. Zaten yeni nikah yaptığımda da eşim iş yerime geliyordu ve bu sürekli tavırlı tavırlı hareketler yapıyordu. Sonra ordan ayrıldım tekrar görmedim. Görmek de istemem hiçbirini

Evet, karşılaştık.
Bir defa eski çalıştığım yerde karşılaştık, ıyyy diyip geçtim. :D

Eski nişanlımla nadirde olsa karşılaşıyoruz acı verici olan bir zamanlar herseyı konusup paylaştığın insanla iki yabancı gıbı geçip gitmek.

Merhaba arkadaşlar. Eski sevgiliniz, nişanlınız ya da eşinizle uzun zaman sonra hiç karşılaştınız mı? Aynı durum benim başıma geldi de:KK22: tam 7 sene önceki sevgilimle hiç ummadığım bir şehirde karşılaştık. Hafta sonu eşim ve çocuğumla yürürken bir baktım eski sevgilim eşi ve çocuğuyla karşıdan geliyordu. Beni gördü ve 3-4 saniye baktı. Eskiye göre epey kilo aldığım için muhakkak ''benim eskisi de ne çirkinleşmiş'' demiştir:halay: eşi de güzel bir kız Allah bağışlasın. Neyse şaka bir yana ne kendimde ne de onda herhangi bir sevgi ya da özlem hissi olmadı eminim. Ama ne bileyim eskiden ''ben onsuz yapamam, evleneceğim insan bu'' dediğim kişi filmlerdeki gibi pat diye karşıma çıkınca bir tuhaf oldum. Umarım çok mutlu bir evliliği vardır diye dua ettim içimden. Çünkü mutluluğu hak eden bir insandı. Allah'a şükür benimde mutlu bir evliliğim var ve eşim yuvasıyla çok ilgili. Sizlerde de aynı durum oldu mu hiç? Olduysa ne hissettiniz?
Ben her yaz karşılaşıyorum :) yazları aileme gidiyorum 15 günlüğüne,annemlerin sokağında karşı apartmanda oturuyorlar,başlarda açıkçası gördüğüm için gerilirdim çünkü onu terk etmiştim,terk ettiğim hafta eşimle nispet olsun diye görüştüm,sonra baktım adama aşık oluyorum beni mutlu edecek biri,evlenmeye karar verdim :) eşimle evlendiğime hiç pişman olmadım..eskiyi, ilk zamanlar her gördüğümde hesap soracak diye çok çekinir gerilirdim sonra sonra geçti,o evlenmedi ve evlenmeyi düşünmüyormuş,kardeşi arkadaşım olur,yazın pencereden de olsa görüşür selamlaşırız ve biara abim sayende evlilik olayına bile küstü demişti :KK53: Halbuki terk etme nedenim fazlaca geçerliydi:KK43:

evet, evli adam için, o gün tipsiz olmanızı dert etmeniz. Bunu oldukça itici buldum.
Beni üzen biriyle karşılaştığımda elbette ki en iyi halimle görünmek isterim.Neden ezik,paspal ve mutsuz bir şekilde görünmek isteyeyim?
Bu ister eski sevgili ister eski iş arkadaşı ister eski bir ahbap olsun.
Herkes en iyi haliyle görünmek ister.
İtici bulunacak o kadar çok şey var ki buna takılı kalmayın bence.

Beni üzen biriyle karşılaştığımda elbette ki en iyi halimle görünmek isterim.Neden ezik,paspal ve mutsuz bir şekilde görünmek isteyeyim?
Bu ister eski sevgili ister eski iş arkadaşı ister eski bir ahbap olsun.
Herkes en iyi haliyle görünmek ister.
İtici bulunacak o kadar çok şey var ki buna takılı kalmayın bence.
Herkesin kendi görüşü

Back
X