• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıllardır nasıl anlamamışım pes.. bittim, tükendim..

doktor zaten der ilaç almayın vs. arkadaş ilaç almanın zararlı oldugunu bilmiyor.. sanırım hiç hamileyken doktor yüzü görmemiş... konu tamamen fake kurgulamış yazmış arkadaş.. niye böyle birşeye ihtiyaç duyuyorlar anlamıyorum yeni üye ayrıca......

Kurgulamış ama tam dolduramamış.. o boşlukları da bilmiyordum diye geçiştiriyor...

Okumamışsınız ki haksız yere suçluyorsunuz bir de.. Cinsel içerikli fotoğrafları vardı facebook konuşmalarında tabletinde okudum o fotoğrafları aldım konuşmaları da ekran görüntüsü çektim ve kendi bilgisayarıma aldım her şeyi.. neden kurgulayayım böyle bir şeyi.. inanın gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi..

bu kadar ziyaretçi olması da tuhaf hakkaten :ssz:
ilk defa bi aldatılma konusuna yorum yazdım o da fake mi çıktı :19:
neyse yinede umarım fakedir Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın konu sahibide hayal dünyasında yaşayıp gitsin :20:

Eşinin eve geldiğini söylediği saat: 22.12
Eşinin sarılmaya çalışması, arkadaşın odaları ayırması kapıyı kitlemesi: 22.17
Ortalık 5 dk içinde sütliman olmuş maşallah.
Kuzen de doğal kızıl diye belirtilmiş.
Bunu kızıl fetişi olan bir erkeğin yazdığını düşünüyorum.
Hamilelikte ilaç alınmayacağını bilmeyen anne adayı var mıdır?
Kısaca cool story bro!

acemi daha kendini geliştirir ilerde iyi senarist olur belki ama sanmıyorum :)

Arkadaş hamileyken ilaç kullanmamasını bilmeyecek kadar cahil, ama tabletten ekran görüntüsü alıp pc ye atıp sonra kendi pc sine atacak kadar konuya hakim :)) zor senarist olmaz bundan bence :))

cok cok cok cok üzüldüm..okurken bıle adamın sinir katsayısı cıkıyor...ikisininde yüzüne tükür. sonuçta kocada el oğlu ama kuzen demek kardeş demek..yuh walla.. ıkısınıde duşunme allah cezalarını verır canım sen güçlü ol ve bebeğini düşün..bu saatten sonra zaten bırlıkte olsan evlılığın devam etse aynı gıtmez hep bır şüpeyle olacaksın..

Arkadaş hamileyken ilaç kullanmamasını bilmeyecek kadar cahil, ama tabletten ekran görüntüsü alıp pc ye atıp sonra kendi pc sine atacak kadar konuya hakim :)) zor senarist olmaz bundan bence :))

masal kitabı yazabilir ama hayal dünyası geniş şuan kapıyo zorluyo falan vs... ayy hiç gülecegim yoktu :52::52::52:

Daha bugün üye olmuş ve tesadüfe bak ki aldatıldığını da bugün öğrenmiş.

Ayrıca kendine hamilelik takvimi hazırlayacak kadar da sakinmiş.

Bundan sonra hikaye yazacaksan en az birkaç hafta önceden üyelik al.

Selametle kal.

Son düzenleme:
Inanmiyorum bu da mı fake??? Nasıl bir hayal dünyası bu?? Bizde burada akıl veriyoruz söyle yap böyle yap diye..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar gerçekte olabilir belki arkadaş o psikolojiden kendini ifade edememiştir...
Eğer bu durumu yaşıyorsa yazdıklarınız ne kadar incitir insanı...

Inanmiyorum bu da mı fake??? Nasıl bir hayal dünyası bu?? Bizde burada akıl veriyoruz söyle yap böyle yap diye..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yeni üye olmasından hemen anladım fake oldugunu bakalım ne zaman çıkıcak diye bekledim baya baya yazdı arkadaş sonra bir bir döküldü acemi çıktı :52::52::52:

bugun uye olmuşsunuz hemde böyle korkunç bir olayı yasadıktan sonra,
ama hamilelik çizelgesi oluşturmayıda ihmal etmemişsiniz, bu üzüntüyle masallah
sanırım hanımlar haklı fake konusunda,:47:

Fake miymis eneee bi de birsuru yazdim durdum.ilac meselesi basta bana da garip geldi ama hikayenin vehametine kapilip gittim.neyse umarim uydurmasyondur.zira kimsenin boyle seyler yasamasini istemem.

Kızlar gerçekte olabilir belki arkadaş o psikolojiden kendini ifade edememiştir...
Eğer bu durumu yaşıyorsa yazdıklarınız ne kadar incitir insanı...

Sen evli misin matemm?

Kocanın kuzeninle olan beraberliğini öğrendiğin ilk gün bir siteye üye olup, oradakileri olayın gerçekliğine ikna etmeye çalışır mısın?..

kimse deginmemis ama ilk yazisinda ilk 1 yil sonra 2 yildir aldatiliyorum yazmis, fake, sen aldatildigini bugun ogren gel buraya uye ol konu ac acarken de dogum takvimini ekle ohhhohhh:37::37::37::37::37: hamile kadin internetimi dusunur o haliyle o sokla tzzzz

Sen evli misin matemm?

Kocanın kuzeninle olan beraberliğini öğrendiğin ilk gün bir siteye üye olup, oradakileri olayın gerçekliğine ikna etmeye çalışır mısın?..

evli değilim canım bi an yaşanan şeyin doğru olabileceğini düşündüm ve çok üzüldüm.
böyle şeylerin gerçektede yaşandığını biliyoruz tabi arkadaşın sakin kalması ailesine kimseye bişey demeden bugün gün boyunca beklemesi ilginçti ama
o yaşadığı şoktan olabilir diye düşündüm....

Hani bazen elin ayağın kitlenirya bişey yapamazsın..belki o yüzden diye düşündüm....
yinede dilerim konu gerçek değildir.

Back
X