- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.481
Ben yarın esmalari okuycam okuyamadiklarmin hepsine okuyacak listeye ulaşamadım canimBen burdayım canım
En son kıme okumuştun hatırlıyor musunBen yarın esmalari okuycam okuyamadiklarmin hepsine okuyacak listeye ulaşamadım canim
222. Sayfada liste var canım nasıl yollayacağımı bilemedimBen yarın esmalari okuycam okuyamadiklarmin hepsine okuyacak listeye ulaşamadım canim
Hümeyross diye hatırlıyorum mucize arkadaşımız yollayabilir belki geldiğinde etiketlemeyide bilmiyorum222. Sayfada liste var canım nasıl yollayacağımı bilemedim
Bismillahirrahmanirrahim
Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün
@Zeynepfz5.
Ahsen555 .
Mucizemm222 .
Life light .
@lettyortiz.
@Humeyrosssssss.
@Magnifiaque.
@Kubkubra.Okunacak arkadaşımız
Larka .
@rknydn
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar
Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥
Oldu çok güzel olduOldu mu
Rica ederim canımOldu çok güzel oldusağol canım
Evet ya sorma senin yumurtlama dönemin geçti mi canimKızlar nerde ya gelselerde kaynatsak
Daha pik olmadı canım sanırım yarın ya da salı pik olurEvet ya sorma senin yumurtlama dönemin geçti mi canim
Kız sen kaynatma işini boşver şimdi maraton ne durum daKızlar nerde ya gelselerde kaynatsak
Avcumu yalıyorum resmenKız sen kaynatma işini boşver şimdi maraton ne durum da
Sorma ya cidden çok umursamazlarAvcumu yalıyorum resmenadamın umrunda değil.
Bu ay ayrı bir isteksiz. Ben mart ayında korunalım korona var demiştim gerek yok demişti. Bu ay kılını kıpırdatmıyor.Sorma ya cidden çok umursamazlar
Aynı durum bende de var canım artık hastaneye gidelim tedaviye başlayalım dedikçe adam hastalık var diyor falannBu ay ayrı bir isteksiz. Ben mart ayında korunalım korona var demiştim gerek yok demişti. Bu ay kılını kıpırdatmıyor.
Sürekli bahane çıkartıyorlarAynı durum bende de var canım artık hastaneye gidelim tedaviye başlayalım dedikçe adam hastalık var diyor falann
Haklısın canım hep diyorum kadın olmak her alan da zorSürekli bahane çıkartıyorlaristemiyorum dese bende üstüne gitmicem. Ama istiyorum diyip çaba göstermeyince hem kızıyorum hem üzülüyorum
Aynen canım ya. Keşke leylekler getirse şu bebekleriHaklısın canım hep diyorum kadın olmak her alan da zor
Ay keşke yaAynen canım ya. Keşke leylekler getirse şu bebekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?