Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sürekli bahane çıkartıyorlar istemiyorum dese bende üstüne gitmicem. Ama istiyorum diyip çaba göstermeyince hem kızıyorum hem üzülüyorum
Canım ben bir ay sadece ovilasyn takibi yaptım ve esimide kendimi de strese soktum normelde hep isteyen adam öyle diyince sırtını dönüp uyudu sonradan ben inat ettim istemigo. Dedim bı tuhaftı ya hiç söylemeden test yapcen ya da ovilasyon günleri ilgili Olcan esinle

Bian heyecanladım kız
Bu gece kayinvalidemdeydik bebekten konu acildi goorumcemin beline çökmek gibi birşey vurmuşlar hamile kalmış gel sana da deneyelim dedi kaynanam bana da yaptı inşaallah hayırlı haberlerle gelirim buraya ama nasıl tuttu belimi o şey vakkum gibi çekti içinde şaştım kaldim ilk defa böyle birşey yaptırdım ve gördüm

İlk defa duydum canım hayrlısı olsun inşallah

Aramıza hoşgeldin canım hangi hormonların yüksek doktor ilaç vermedi mi peki ❤
hosbulduk kuzum asilama yaptirdigim zaman fsh yüksekti hicbi ilac vermedi bu ayda adetin 3. günü olcturdum fsh 10 prolaktin 47 doktor hicbisey vermedi bende aslan pencesi macunu hayit cayi iciyorum vesile olir belki

hosbulduk kuzum asilama yaptirdigim zaman fsh yüksekti hicbi ilac vermedi bu ayda adetin 3. günü olcturdum fsh 10 prolaktin 47 doktor hicbisey vermedi bende aslan pencesi macunu hayit cayi iciyorum vesile olir belki
Canım aşılama tutmadı mı yani bende bayramdan sonra aşılama yaptırmak istiyorum ama ya bakıyorum çoğu kişide olumsuz sonuç almış

Canım aşılama tutmadı mı yani bende bayramdan sonra aşılama yaptırmak istiyorum ama ya bakıyorum çoğu kişide olumsuz sonuç almış
yok canim tutmadi öncesinde rahim filmi cekilip 2 sefer asilama yaptirdik olmadi nedenide yok fsh yüksekti acaba ondan mi ki bilmiyoruz doktorumuzda bisey demedi

yok canim tutmadi öncesinde rahim filmi cekilip 2 sefer asilama yaptirdik olmadi nedenide yok fsh yüksekti acaba ondan mi ki bilmiyoruz doktorumuzda bisey demedi
Sanmıyorum canım fsh olduğunu ya yine de düşürmek için tabi uğraş bişeyler yap ama bence o çokta kafa takılacak bişey değil açıkçası o hormon stresden dolayıda yükseliyormuş

Sanmıyorum canım fsh olduğunu ya yine de düşürmek için tabi uğraş bişeyler yap ama bence o çokta kafa takılacak bişey değil açıkçası o hormon stresden dolayıda yükseliyormuş
basladim simdi bende hayitli ve civan percemli cay aldim
prolaktin icinde aslan pencesi macunu aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…