- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.501
Canım ben bir ay sadece ovilasyn takibi yaptım ve esimide kendimi de strese soktum normelde hep isteyen adam öyle diyince sırtını dönüp uyudu sonradan ben inat ettim istemigo. Dedim bı tuhaftı ya hiç söylemeden test yapcen ya da ovilasyon günleri ilgili Olcan esinleSürekli bahane çıkartıyorlaristemiyorum dese bende üstüne gitmicem. Ama istiyorum diyip çaba göstermeyince hem kızıyorum hem üzülüyorum
Aramıza hoşgeldin canım hangi hormonların yüksek doktor ilaç vermedi mi pekiselam kizlar bende bebek hasretiyle bekleyenlerdenim 2 yillik evliyim olmadi hormonlar tavan yapmis aslan pencesi kullaniyorum bakalim nasip
Paylaş canım hamile misin yoksaKızlaaar uydunuz mu sizle birşey paylasacaktimmm
Ay agzin bal yesin kuzum onu böyle demezdim kizlaar teyze ooldunuz diye gelirdim burayaPaylaş canım hamile misin yoksa
Bian heyecanladım kızAy agzin bal yesin kuzum onu böyle demezdim kizlaar teyze ooldunuz diye gelirdim buraya
Bu gece kayinvalidemdeydik bebekten konu acildi goorumcemin beline çökmek gibi birşey vurmuşlar hamile kalmış gel sana da deneyelim dedi kaynanam bana da yaptı inşaallah hayırlı haberlerle gelirim buraya ama nasıl tuttu belimi o şey vakkum gibi çekti içinde şaştım kaldim ilk defa böyle birşey yaptırdım ve gördümBian heyecanladım kız
İlk defa duydum canım hayrlısı olsun inşallahBu gece kayinvalidemdeydik bebekten konu acildi goorumcemin beline çökmek gibi birşey vurmuşlar hamile kalmış gel sana da deneyelim dedi kaynanam bana da yaptı inşaallah hayırlı haberlerle gelirim buraya ama nasıl tuttu belimi o şey vakkum gibi çekti içinde şaştım kaldim ilk defa böyle birşey yaptırdım ve gördüm
Bardak cekme gibi birşey ama bu şey topraktanmis inşallah vesilem. Kaynanamin elinden olurİlk defa duydum canım hayrlısı olsun inşallah
İnşAllah canımBardak cekme gibi birşey ama bu şey topraktanmis inşallah vesilem. Kaynanamin elinden olur
İnşaallah canım sende durumlar nasilİnşAllah canım
Bende Bşey yok canım reğli bitti işte öyleİnşaallah canım sende durumlar nasil
hosbulduk kuzum asilama yaptirdigim zaman fsh yüksekti hicbi ilac vermedi bu ayda adetin 3. günü olcturdum fsh 10 prolaktin 47 doktor hicbisey vermedi bende aslan pencesi macunu hayit cayi iciyorum vesile olir belkiAramıza hoşgeldin canım hangi hormonların yüksek doktor ilaç vermedi mi peki ❤
Canım aşılama tutmadı mı yani bende bayramdan sonra aşılama yaptırmak istiyorum ama ya bakıyorum çoğu kişide olumsuz sonuç almışhosbulduk kuzum asilama yaptirdigim zaman fsh yüksekti hicbi ilac vermedi bu ayda adetin 3. günü olcturdum fsh 10 prolaktin 47 doktor hicbisey vermedi bende aslan pencesi macunu hayit cayi iciyorum vesile olir belki
yok canim tutmadi öncesinde rahim filmi cekilip 2 sefer asilama yaptirdik olmadi nedenide yok fsh yüksekti acaba ondan mi ki bilmiyoruz doktorumuzda bisey demediCanım aşılama tutmadı mı yani bende bayramdan sonra aşılama yaptırmak istiyorum ama ya bakıyorum çoğu kişide olumsuz sonuç almış
Sanmıyorum canım fsh olduğunu ya yine de düşürmek için tabi uğraş bişeyler yap ama bence o çokta kafa takılacak bişey değil açıkçası o hormon stresden dolayıda yükseliyormuşyok canim tutmadi öncesinde rahim filmi cekilip 2 sefer asilama yaptirdik olmadi nedenide yok fsh yüksekti acaba ondan mi ki bilmiyoruz doktorumuzda bisey demedi
basladim simdi bende hayitli ve civan percemli cay aldimSanmıyorum canım fsh olduğunu ya yine de düşürmek için tabi uğraş bişeyler yap ama bence o çokta kafa takılacak bişey değil açıkçası o hormon stresden dolayıda yükseliyormuş
Peki canım bunları aynı anda kullanmak zararlı değil miymişbasladim simdi bende hayitli ve civan percemli cay aldim
prolaktin icinde aslan pencesi macunu aldim
Peki canım bunları aynı anda kullanmak zararlı değil miymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?