Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl birşey bu canım ilk defa duydum

Merhaba kızlar bizde tüp bebek tedavi öncesi rahme çizik atılacak ilaç kullanıyorum şuan ecopirin ve lactogyn dun kanamam oldu biraz doktoru aradığımda yumurta düzensiz çatlayınca kanama olmuş olabilir dedi var mı böyle bir durumla karşılaşan

Hayırlı sabahlar hanımlar. Şimdi dr da gelişmiş yumurtam varmı baktırmak için sıra bekliyorum. Beline çömlek vurulan arkadaşım, benim de ilk gebeligimden önce vurdular belime. O ay o kadar çok şey denedim ki ondan mı oldu bilmiyorum. Şifa Allah'tan hamile kalmıştım.

Birde kizlar yanlış anlamazsınız adetiniz geçmeden bazı belirtiler hissediyorsunuz bunların hepsi psikolojik. Hamile olmak istediğiniz için vücudunuz size öyle sinyaller veriyor. Benjm 3. yada 4. yılimda göğsünden süt gelmişti. Oda damla damla değil ha emziren kadın gibi resmen. Bu ruh hali daha çok hamile kalmanıza engel oluyor.

Çok haklısın psikolojik oluyor belirtiler. Umarım dr dan güzel haberler alırsın

Artık hangi günler oda biliyor adet bitimce 1 hafta sonra başlıyor saymaya ( yanlış sayıyor ama olsun) gerçekten ovulasyon testi strese sokuyor insanı

Çok haklısın psikolojik oluyor belirtiler. Umarım dr dan güzel haberler alırsın
Allah'ım razı olsun cnm. Hiç yumurtam gelişmemiş. Şuan için tedavi durdu gibi birşey. Çünkü eşimdende test istedi ve biliyorum kesinlikle kabul etmez. Ama ben doktordan değil Rabbimden istiyorum. Tabiki üzüldüm ama yılmak yıkılmak yok ne gerekiyorsa ..

Artık hangi günler oda biliyor adet bitimce 1 hafta sonra başlıyor saymaya ( yanlış sayıyor ama olsun) gerçekten ovulasyon testi strese sokuyor insanı
Ay benimki de biliyor hadi diyo bugunleri değerlendirelim Allah büyük elbet bize de mucize lerimizi verecek İnşallah

Sen bu kadar fedakarlık yapıosun eşinde bunu görür merak etme sen. Allahtan umut kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…