- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.521
Anladım canım inşallah işe yarar faydasını görürsüninanki bilmiyorum tatlim ama değil galiba suana kadar bi yan etkisini görmedim ama bünyeden bünyeye farklilik gösterir mi bilmem
inşallah canim eğerki hormonlarsa sorun duzelir rabbim tez vakitte herkese nasip etsin insallahAnladım canım inşallah işe yarar faydasını görürsün
Canim ne için soğan kuru iciyorsun çocuk için mi yoksa kist için miTadı sorun değil ama şişkinlik yapiyo bende birde koyu renk akıntı yaptı bende senin nasıl gidiyo peki akintn oluyomu canım
Bn gittim hastahaneye canım hemde araştırma hastahanesine bisey de olmadi dikkat et sadece bisey olmaz Allahın iznoyleAynı durum bende de var canım artık hastaneye gidelim tedaviye başlayalım dedikçe adam hastalık var diyor falann
Nasıl birşey bu canım ilk defa duydumBu gece kayinvalidemdeydik bebekten konu acildi goorumcemin beline çökmek gibi birşey vurmuşlar hamile kalmış gel sana da deneyelim dedi kaynanam bana da yaptı inşaallah hayırlı haberlerle gelirim buraya ama nasıl tuttu belimi o şey vakkum gibi çekti içinde şaştım kaldim ilk defa böyle birşey yaptırdım ve gördüm
Bende aşılamadan önce bi rahim filmi çektir canım tüpler acik mi kontrol edilsinCanım aşılama tutmadı mı yani bende bayramdan sonra aşılama yaptırmak istiyorum ama ya bakıyorum çoğu kişide olumsuz sonuç almış
Canım ben rahim filmi çektirdim zatenBende aşılamadan önce bi rahim filmi çektir canım tüpler acik mi kontrol edilsin
Çok haklısın psikolojik oluyor belirtiler. Umarım dr dan güzel haberler alırsınBirde kizlar yanlış anlamazsınız adetiniz geçmeden bazı belirtiler hissediyorsunuz bunların hepsi psikolojik. Hamile olmak istediğiniz için vücudunuz size öyle sinyaller veriyor. Benjm 3. yada 4. yılimda göğsünden süt gelmişti. Oda damla damla değil ha emziren kadın gibi resmen. Bu ruh hali daha çok hamile kalmanıza engel oluyor.
Artık hangi günler oda biliyorCanım ben bir ay sadece ovilasyn takibi yaptım ve esimide kendimi de strese soktum normelde hep isteyen adam öyle diyince sırtını dönüp uyudu sonradan ben inat ettim istemigo. Dedim bı tuhaftı ya hiç söylemeden test yapcen ya da ovilasyon günleri ilgili Olcan esinle
Allah'ım razı olsun cnm. Hiç yumurtam gelişmemiş. Şuan için tedavi durdu gibi birşey. Çünkü eşimdende test istedi ve biliyorum kesinlikle kabul etmez. Ama ben doktordan değil Rabbimden istiyorum. Tabiki üzüldüm ama yılmak yıkılmak yok ne gerekiyorsa ..Çok haklısın psikolojik oluyor belirtiler. Umarım dr dan güzel haberler alırsın
Canım çocuk için içiyorum hazır evdeyken düzenli yapayım kürü inşallah vesile olurCanim ne için soğan kuru iciyorsun çocuk için mi yoksa kist için mi
Ay benimki de biliyor hadi diyo bugunleri değerlendirelim Allah büyük elbet bize de mucize lerimizi verecek İnşallahArtık hangi günler oda biliyoradet bitimce 1 hafta sonra başlıyor saymaya ( yanlış sayıyor ama olsun) gerçekten ovulasyon testi strese sokuyor insanı
İnşallah vesile olur canım sen adet oldum mu soğan kürü nasıl gidiyo benim çok koyu akıntım geliyo iyi bişi hetalde
Sen bu kadar fedakarlık yapıosun eşinde bunu görür merak etme sen. Allahtan umut kesilmezAllah'ım razı olsun cnm. Hiç yumurtam gelişmemiş. Şuan için tedavi durdu gibi birşey. Çünkü eşimdende test istedi ve biliyorum kesinlikle kabul etmez. Ama ben doktordan değil Rabbimden istiyorum. Tabiki üzüldüm ama yılmak yıkılmak yok ne gerekiyorsa ..
Bu aya kadar eşimde öyleydi. Bu ay istemiyo sanki tabi oruç onunda etkisi olabilir. İftardan sonra hali olmuyoAy benimki de biliyor hadi diyo bugunleri değerlendirelim Allah büyük elbet bize de mucize lerimizi verecek İnşallah
Canım ben mucize222 arkadaşımıza yazacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?