- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.901
Bende başlasam mı napim idrardan sonra içsem olur mu bilmiyorumKistlerin varsa hiç bekleme yap kuzum kaç tane mesaj okudum ben kistleri küçülen adetle atılan inşallah sana da şifa olur bak bende bir ay geciktim bu ay iki gün soğan suyu içtim adetim sokuldu çok faydalı
Evet Kilon yokmuş canım aman dikkat et alma24 yaşım 53 kiloyum hiç en yüksek kilom boyumda 1,60
Olsun kuzum Allah büyük bende üç kere klomen kullandim 3 yumurtam oluştu bir problemde yok Allah a şükür esimdede bende ama olmayınca olmuyor herşey nasip kısmet dualarimizla gelcek inşallah bizim bebeklerimizOluştu catlatdı hatta sürekli olarak kontrol gittim gördüm çatladı ğını bile
Aç karına içmen gerekiyor canımBende başlasam mı napim idrardan sonra içsem olur mu bilmiyorum
Alamıyorum zaten bünye olarak bide tüylenme sivilcelenmemm var bıyıklarım bugun alsam yarın cıkar hemen cok hızlı cıkıyo buda hormon dan dolayı galibaEvet Kilon yokmuş canım aman dikkat et alma
Başla bence canım ben aç karnıma günde iki kere içtimBende başlasam mı napim idrardan sonra içsem olur mu bilmiyorum
Aynen eşim de de hiç bir şey yok kısmetOlsun kuzum Allah büyük bende üç kere klomen kullandim 3 yumurtam oluştu bir problemde yok Allah a şükür esimdede bende ama olmayınca olmuyor herşey nasip kısmet dualarimizla gelcek inşallah bizim bebeklerimiz❤❤
Oruclukta ac olmaz bakalım 1 hafta deneyimBaşla bence canım ben aç karnıma günde iki kere içtim
Pco dan dolayı canım Malesef kıllaanma yaparAlamıyorum zaten bünye olarak bide tüylenme sivilcelenmemm var bıyıklarım bugun alsam yarın cıkar hemen cok hızlı cıkıyo buda hormon dan dolayı galiba
Alamıyorum zaten bünye olarak bide tüylenme sivilcelenmemm var bıyıklarım bugun alsam yarın cıkar hemen cok hızlı cıkıyo buda hormon dan dolayı galiba
[/QUOTE
Hormonlara hayıt iyi geliyor diye biliyorum canım bende hayıt hapına başladım yumurta kalitesini falanda arttiriyormus
Aynen cok rezil durum ya git gide çoğaldı hepPco dan dolayı canım Malesef kıllaanma yapar
Dene inşallah şifa olurOruclukta ac olmaz bakalım 1 hafta deneyim
Lazer yaptırabilirsin canım başka türlü malesef çıkar oAynen cok rezil durum ya git gide çoğaldı hep
Biliyorum burda gttmde memnun kalmadımLazer yaptırabilirsin canım başka türlü malesef çıkar o
İyiym canım çok şükür çok yorma kendini kız hem ağır falan kaldırma öyleAhsen555 canım sen nasılsın konuşamadık giremedim dün yine kayinvalidemdeydik evini değiştiriyoruz onun fırsatım olmadı
Ben eczaneden aldım canım adetim başlayınca içmeye başladım sabah aç karnına bir tane doktora gidersen. Bir kere danış istersen doktorlarda tavsiye ediyormuş buradan okuduğum kadariylaHapı nerede n bulabilirm
Araştırıyorum ama osmaniyede tanıdık kimsede yok arkadaş görüşüp haber veririm dedi bekliyorum ikisinde de piko varmış nirmal sartlarda zordur hamile kalmalarıO nasıl birşey acaba kayınvalidemde benim bu ay göbeğime ve belime bardak çekme gibi topraktan birşeyle cekicek görümcem de öyle hamile kalmış
Ay yok canım adet oluyorum zaten belim falan çok fena ağrıyor bende hayıt hapına başladım inşallah şifa olur banada bu ay gelir bebislerimiz devam ediyor musun sendeİyiym canım çok şükür çok yorma kendini kız hem ağır falan kaldırma öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?