- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.433
- 83
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.341
Akşam yatmadan önce 500 defa okuyacağınız fetih suresinin ilk ayeti ile her ne isterseniz isteyin hayırlısıyla Rabbim tarafından kısa surede verilecektir,yeter ki en az 40 gün okunmaya devam edin. Açılan kapıları görün inşallah..Sadece son ayetimi canım bende abdestliyim okuyabilirm
Dönme dolaba binmiş tabiri çok yerinde benim belirtim için canım bir de başıma ne taraf eğsem acayip dönüyordu dümdüz tutuyordum anca öyle sakin kalıyordum dönünce haliyle de mide bulantısı oluyordu tam bir hafta sürdü ama çok zordu yani benim için İbrahim Saraçoğlundan iki bitki karışımı dinlemitşim aldım onlar ile geçti elhamdulillah aslan pençesi ve çoban çantası idi yanlış hatırlamıyorsam saraçoğlu tedavileri her zaman netice veriyorÇok sağol canım doktor bı ilaç yazdı almadım pişman oldum artık sabahı bekliycem vertiko dedi evet şupeleniyorum.senin nasıldı belirtilerin tedavi gördün mü canim
Canımmm ALLAH kabul eylesin iyiki tanıdım sizi Mevla bu gece hürmetine hepinizin gönlündeki güzellikleri nasip eylesin selametleKızlar hepimiz için tesbih çektim.Humeyrosssssss baban içinde ayrıca tesbih çektim canım şimdi hepimiz için meryem suresi okuyacağım allahım dualarımızıkabul eder inşallah
Aminnn inşallah canım Allah kabul etsin tez vakitte bebeklerimize bizii kavuştursunKızlar Meryem suremizi okudum MEVLA kabul buyursun ❤❤
Amin inşallah canım Allah kabul etsin hepimizin dualarınıKızlar Allah dualarınızı kabul etsin inşallah bende hala dua ediyorum hepimiz için ❤ allahım hayırlı evlat nasip etsin.
Rabbi! Heblî mines-sâlihîn.”
“Ey Rabbim! Bana sâlihlerden (bir oğul) ihsan
Allah kabul etsin inşallah
İyi geceler canımCanlar Allah hepimizin gönlüne göre versin Allah bu mübarek ayda ve gecede duaalarimizi kabul etsin inşaallah şimdi uyudugumuzda rüyamızda bebeklerimizi götürüruz ben yatıyorum Allah rahatlık versin hepinize
Hayırlı geceler canımİyi geceler canım ❤
Hayırlı geceler canımCanlar Allah hepimizin gönlüne göre versin Allah bu mübarek ayda ve gecede duaalarimizi kabul etsin inşaallah şimdi uyudugumuzda rüyamızda bebeklerimizi götürüruz ben yatıyorum Allah rahatlık versin hepinize
Kızlar kadir gecemiz mübarek olsun beş senelik evliyim ÇOCUGUMUZ OLMUYO allah rızası için bana dua edin kimin duası kabul olur bilmeyiz adımla dua edermisiniz (BESRA)
Allah razı olsun canım benim rabbim ne muradın varsa versin inşallahTabi ederiz
InşallahhhAramıza hoşgeldin canım hadi inşallah bebişin gelmiştir
Hyr yapmadim.hem çok heycanliyom hemde cok korkuyorum cuma sabah yapim garanti olsun diyorum canımHoşgeldin canim test yaptın mı inşallah bebişin gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?