- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.361
Allah gönlüne göre versin inşallah canımHyr yapmadim.hem çok heycanliyom hemde cok korkuyorum cuma sabah yapim garanti olsun diyorum canım
Mucizem dün uyuyakalmışım okuyamadım bugun başlıcam inşallah ama kafama bişey takıldı. Ben 5-6 gün sonra adet olcam. 40 gün okumak gerekiyor ya ara versek bişey olur mu acaba o arada. Yoksa tekrar mı başlamak lazım. Kafamda deli sorularAkşam yatmadan önce 500 defa okuyacağınız fetih suresinin ilk ayeti ile her ne isterseniz isteyin hayırlısıyla Rabbim tarafından kısa surede verilecektir,yeter ki en az 40 gün okunmaya devam edin. Açılan kapıları görün inşallah..
''İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ''
ilk ayetiymis canım buldum netten
Adetten sonra başla canım olmadıMucizem dün uyuyakalmışım okuyamadım bugun başlıcam inşallah ama kafama bişey takıldı. Ben 5-6 gün sonra adet olcam. 40 gün okumak gerekiyor ya ara versek bişey olur mu acaba o arada. Yoksa tekrar mı başlamak lazım. Kafamda deli sorular
Canım hamiş kalacak arkadaşımız adet 9 ay sonra inşallahAdetten sonra başla canım olmadı
Evet canım o ayrıntıyı yazmayı unutmuşum inşallah ikinci bebiş için okurCanım hamiş kalacak arkadaşımız adet 9 ay sonra inşallah
Evet canım o ayrıntıyı yazmayı unutmuşum inşallah ikinci bebiş için okur
Kuzum yine fark etmicek ki 28 güne bir adet oluyorumAdetten sonra başla canım olmadı
Canım hamiş kalacak arkadaşımız adet 9 ay sonra inşallah
Anlamadım benden mi bahsediyorsunuzEvet canım o ayrıntıyı yazmayı unutmuşum inşallah ikinci bebiş için okur
Dikkat et canım. İş yapma kolayca atlatırsın inşallah.Bugün kbb doktoruna gittim tedavim oldu çok şükür sol kulağımda kristali oynamış yerine koydu boyunluk verdi 3 gün çok dikkat edeceksin ev iş yapma çay kahve yasak robot gibi yürü dedi eğilme sağa sola dönme yasak gunduz uyuma sadece gece uyu dedi ay çok zor katlancam sağlığıma kavuşum de yeterki
Amin canım inşallah bu arada geçmiş olsun dikkat et kendineAllah bizler hepimize nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar inşallah amin
Doğru canım öyle olacakKuzum yine fark etmicek ki 28 güne bir adet oluyorum
İnşallah sağol canımDikkat et canım. İş yapma kolayca atlatırsın inşallah.
O kadar umutsuzum ki mutfak dolaplarının tepelerini siliyorum düşün artıkElbette senden ♥♥♥
Sağol canım bebiş çalışmalar bitti artıkAmin canım inşallah bu arada geçmiş olsun dikkat et kendine
Bebiş zaten böyle zamanlar da gelirmişO kadar umutsuzum ki mutfak dolaplarının tepelerini siliyorum düşün artık
Canım sen yine de dikkat ett tedbirli olmak lazımO kadar umutsuzum ki mutfak dolaplarının tepelerini siliyorum düşün artık
Olsun canım önce sağlık. Hayırlısı olsun inşallahSağol canım bebiş çalışmalar bitti artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?