- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.381
Bebiş zaten böyle zamanlar da gelirmiş
Yok kızlar ya başka aylara artık ama bu ay o ay değilCanım sen yine de dikkat ett tedbirli olmak lazım
9 önce sağlık tabiOlsun canım önce sağlık. Hayırlısı olsun inşallah
Kaç ay olmuş olacak düşünmeye başlayalı canımYok kızlar ya başka aylara artık ama bu ay o ay değilzaten hafiften başladı kasık bel ağrım. Belli etti kendini
3 gün sonra test yap bence çıkacak ikinci çizgi öyle hissedoyorumYok kızlar ya başka aylara artık ama bu ay o ay değilzaten hafiften başladı kasık bel ağrım. Belli etti kendini
Canım bilmiyorum ki yumurtlama dönemin geçti sanırım9 önce sağlık tabibişey sorcam bugün sag kasığımda ara ara batma tarzında bı hareket var sabah 9 da basladi hala devam ediyo en az 5 kez oldu
Canım tam 1 sene bittiKaç ay olmuş olacak düşünmeye başlayalı canım
Anladım canım inşallah daha fazla uzamazCanım tam 1 sene bitti
Bende ayaklarımı üşüntünce oluyor canım batma9 önce sağlık tabibişey sorcam bugün sag kasığımda ara ara batma tarzında bı hareket var sabah 9 da basladi hala devam ediyo en az 5 kez oldu
İnşallah canım. İlk aylar çok umutluydum her ay oldu diye bekliyordum.artık alıştım olmadı diye bekliyorımAnladım canım inşallah daha fazla uzamaz
Ahahahaha gecikmeden yapmam artık akıllandım3 gün sonra test yap bence çıkacak ikinci çizgi öyle hissedoyorum
Geçti evetCanım bilmiyorum ki yumurtlama dönemin geçti sanırım
olabilir kist olmasındaBende ayaklarımı üşüntünce oluyor canım batma
Benim hep hefesim kursağımda kaliyo geçsin test yapım diyim hop geliyo bari test yapsaydım dediğim çok olduAhahahaha gecikmeden yapmam artık akıllandım
Benim hep hefesim kursağımda kaliyo geçsin test yapım diyim hop geliyo bari test yapsaydım dediğim çok oldu
Benim Eylül'de tam 3 yıl olcak evleneli ama ciddi ciddi isteyeli iki yıl oldu bir çok şeyi son iki aydır öğrendim mesela hemen duş alırdım ve ova ova yikardim meğerse çok yanlış yapiyomusumİlk zamanlar bende vücudum olan herşeyi gebelik sanıyordum sonra farkettim ki adettenmiş o yüzden ben 2. 5 yıldır sadece 2 kez hamilelik testi yaptım olmamasına alıştım. Zaten olsa şimdiye kadar olurdu
Tedavi falan düşünmüyor musun canım peki san da baya olmuş ben gibiBenim Eylül'de tam 3 yıl olcak evleneli ama ciddi ciddi isteyeli iki yıl oldu bir çok şeyi son iki aydır öğrendim mesela hemen duş alırdım ve ova ova yikardim meğerse çok yanlış yapiyomusumkısmet bu ay her şeyi şuana kadar yaptım kısmet artık
Eşim hiç tüp bebek düşünmiyo çok inançlı doğal olacak diyo sen rahat olduğunda olacak diyor bu ay çok rahatım bendeTedavi falan düşünmüyor musun canım peki san da baya olmuş ben gibi
Benim eşimde öyle ısrarla olacağına inanıyor ama ben yıldım bezdummEşim hiç tüp bebek düşünmiyo çok inançlı doğal olacak diyo sen rahat olduğunda olacak diyor bu ay çok rahatım bendeyumurtlama günü oldu artk daha zor hareket yasak
Olacak inşallah eşler haklı çıkar inşallahBenim eşimde öyle ısrarla olacağına inanıyor ama ben yıldım bezdumm
İnşAllah canımOlacak inşallah eşler haklı çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?