- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.956
- 248
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.581
Aminn çok geçmiş olsun canımKızlar bugün temizlik yaptım oh mis 3 gündür bı mutfağı temizkiyip topluyodum eşimde yardım etti tabipsikolojimde iyi yerine geldi çok şükür sağlık gibisi yok Rabbim acil şifa bekliyen bütün hastalara acil şifalar versin amin
Ellerine sağlık canım.Kızlar bugün temizlik yaptım oh mis 3 gündür bı mutfağı temizkiyip topluyodum eşimde yardım etti tabipsikolojimde iyi yerine geldi çok şükür sağlık gibisi yok Rabbim acil şifa bekliyen bütün hastalara acil şifalar versin amin
Ne acaba ayy meraklandım amaBugun midemde çok değişik bi his var ya ne anlamadım
Teşekkür ederimAminn çok geçmiş olsun canım
Ekşime gibi de değil yanma gibi de değil ağrıda değil nitelendiremiyorumNe acaba ayy meraklandım ama
Hımm bebiş tutunması olabilirEkşime gibi de değil yanma gibi de değil ağrıda değil nitelendiremiyorum
Ay hadi İnşallah açılışı senle yapalımBugun midemde çok değişik bi his var ya ne anlamadım
Hımm bebiş tutunması olabilirevet inşallah♥♥♥
Ay hadi İnşallah açılışı senle yapalım
Allah tan umut kesilmez öyle demeinşallah sizin dediğiniz gibi olur ama benim gerçekten umudum yok
Hayırlısı kuzumAllah tan umut kesilmez öyle deme
Yumurtalama zamanim benim şu an canım eşim uyuyor nasıl sinir kalkıyor icimdenHayırlısı kuzumsenin adet ne zaman
Bu ay aynısı bende yaşadım canım.Yumurtalama zamanim benim şu an canım eşim uyuyor nasıl sinir kalkıyor icimden
Sonra da stres yapmiyalim biz herşey bizim üzerimizdeBu ay aynısı bende yaşadım canım.
Ben henüz uyumadım canımUyudunuz mu kızlar
Ahsen555 içime doğdu siz bu ara hamile kalacaksınız inşeALLAH.Ben henüz uyumadım canım
Hiç sesin çıkmıyor muhabbet edemiyoruz ne zamandır canimmBen henüz uyumadım canım
Ay nerden çıktı canım hayır olsun inşallahAhsen555 içime doğdu siz bu ara hamile kalacaksınız inşeALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?