- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.433
- 83
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.601
Ahsen555 içime doğdu siz bu ara hamile kalacaksınız inşeALLAH.
Eevt canım öyle oldu evde misin bayramdaHiç sesin çıkmıyor muhabbet edemiyoruz ne zamandır canimm
Ay bian okuyunca şaşırdım kuzum inşallah daha 11 gün var
Evdeyim canım eşimde çalışacak ben tek başımayım yarın evdeEevt canım öyle oldu evde misin bayramda
Ben bile heyecanlandım bekle bekle geçmez şimdiAy bian okuyunca şaşırdım kuzum inşallah daha 11 gün var
Bende öyleyim canım napalım bu bayram böyle olsun öbür bayrama inşallah hastalık falan kalmaz herkes ailesi ile olurEvdeyim canım eşimde çalışacak ben tek başımayım yarın evde
Benim de olmuyor 3 yıldır o yüzden konulara bakıyorum sizi de takip ediyorum. Bilmem bi an yazıverdim. Hayır olsun inşeALLAH ama adınızı görünce içime doğdu. RABBİ RAHİM dileyen isteyen herkese nasip etsin size de bize de.Ay nerden çıktı canım hayır olsun inşallahheyecanlandırdın beni
Zaman 11 gün sonraya aksınBen bile heyecanlandım bekle bekle geçmez şimdi
Amin inşallah canım sırayla hepimiz müjdelerimizi verelimBenim de olmuyor 3 yıldır o yüzden konulara bakıyorum sizi de takip ediyorum. Bilmem bi an yazıverdim. Hayır olsun inşeALLAH ama adınızı görünce içime doğdu. RABBİ RAHİM dileyen isteyen herkese nasip etsin size de bize de.
Amin inşeALLAH. sizin de 3 yıldır olmuyor değil miAmin inşallah canım sırayla hepimiz müjdelerimizi verelim
Ahh keşke benimde 5 hazirana bu ay hayıt falan kullanıyorum umutlandim azcik bekle bekle geçmezZaman 11 gün sonraya aksın
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin canım içinde bana da yokluğu çok zor allahım bu ay hepimizi sevindirsinBenim de olmuyor 3 yıldır o yüzden konulara bakıyorum sizi de takip ediyorum. Bilmem bi an yazıverdim. Hayır olsun inşeALLAH ama adınızı görünce içime doğdu. RABBİ RAHİM dileyen isteyen herkese nasip etsin size de bize de.
Eylülde tam üç olacak canımAmin inşeALLAH. sizin de 3 yıldır olmuyor değil mi
"Kun Fe Yekun"Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin canım içinde bana da yokluğu çok zor allahım bu ay hepimizi sevindirsin
Senin değerlendirmen lazım canım bu aralar herifini boş bırakmaAhh keşke benimde 5 hazirana bu ay hayıt falan kullanıyorum umutlandim azcik bekle bekle geçmez
Benim de temmuzEylülde tam üç olacak canım
Amin inşallah hele bu sıralar bende huzunleniyorum baya benden sonra evlenenlerin çocuklarının yaşı doluyorRabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin canım içinde bana da yokluğu çok zor allahım bu ay hepimizi sevindirsin
Gece gece yüreğime öyle umut doldurdun ki Allah razı olsun senden"Kun Fe Yekun"
Bırakır mıyım uyuyan uykusundan uyandırdımSenin değerlendirmen lazım canım bu aralar herifini boş bırakma
Siz çok umutsuzsunuz yaşınız kaç acabaBırakır mıyım uyuyan uykusundan uyandırdımbir ay dile kolay atlamamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?