Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz çok umutsuzsunuz yaşınız kaç acaba
Allah tan umudumu kaybetmem ama bu sıralar peş peşe aldığım hamilelik haberleri biraz neden benim çocuğum olmuyor sorusuna yöneltti beni yaşım açısından avantajliyim ama eşimin yaşı geldi bu arada 21 yasindayim

Ben 23 yaşındayım. Ablam 26 oldu 6 yıllık evli ve hala olmadı çocuğu olmaz diyor bu saatten sonra. Nasip bu nasip. Benim eşim de 32 yaşında. Benim de içim acıyor tabiki ama veren de o alan da. O'na sığınıp isteyeceğiz ALLAH benden çok isteyin ağlayın diyor. Niye biliyor musunuz? Çünkü O'na el açmayan dünyaya bağlanıyor. Ağla ağla ağla. Ağlayarak iste. Merhameti çok olan elbet güldürür. Ama hırsından ağlama sakın. Olanınkini RABBİM bağışlasın belki bizim nasipte hiç yoktur ve biz başkalarının çocuğunu seveceğiz. O zaman ne olacak?

Öyle tabi ki herşeyi Allah tan isteyeceğiz elimden geldiği kadarıyla hergunumu dualarla esmalarla geçiriyorum bu da bizim sınavımız Allah alnimizin hakkıyla geçmeyi nasip etsin

Öyle tabi ki herşeyi Allah tan isteyeceğiz elimden geldiği kadarıyla hergunumu dualarla esmalarla geçiriyorum bu da bizim sınavımız Allah alnimizin hakkıyla geçmeyi nasip etsin
Umutsuz olmayın ben hep okuyorum burayı siz hep bi umutsuzluğa kapılıyorsunuz. Sonra tekrar bi heyecan. Yapmayın öyle kendinize yaşınıza gençliğinize yazık. Daha gençsin önünde ALLAH nasip ederse kocaman bir hayat var. Olacak inşeALLAH

Canım olmuyorsa da artık tedavi için ayağa kalkmak gerek çünkü 3 yıl az değil yani
Evet canım bende eylüle kadar bekliyecegim sonra aşılama yaptıracağım Allah in izniyle inşallah gerek kalmaz tedavilere hep dua ediyorum bende hamileligimi evimde yaptığım testle öğrenip hastaneye gideyim diye

İnşallah hepimizin bir vakti zamanı var elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…