- 17 Ağustos 2019
- 7.520
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.621
Geçen gün arkadaşımın biri doğum yaptı ikinci. biri de hamile ikinciye canımAmin inşallah hele bu sıralar bende huzunleniyorum baya benden sonra evlenenlerin çocuklarının yaşı doluyor
Cümle müslümandan. Nasipten öteye yol yok. Duasına el açtıran kabul etmez mi o duayı,Gece gece yüreğime öyle umut doldurdun ki Allah razı olsun sendenbenim de temmuz da 3 yıl olacak
İyi etmişsin canım eferin sana kızBırakır mıyım uyuyan uykusundan uyandırdımbir ay dile kolay atlamamak lazım
Allah tan umudumu kaybetmem ama bu sıralar peş peşe aldığım hamilelik haberleri biraz neden benim çocuğum olmuyor sorusuna yöneltti beni yaşım açısından avantajliyim ama eşimin yaşı geldiSiz çok umutsuzsunuz yaşınız kaç acaba
Eder canım inşallah rabbim Salih Saliha evlatlar nasip etsin hayırlısını nasip etsinCümle müslümandan. Nasipten öteye yol yok. Duasına el açtıran kabul etmez mi o duayı,
Bizde o duyguları tadariz insallah tez vakitteGeçen gün arkadaşımın biri doğum yaptı ikinci. biri de hamile ikinciye canım
İnşAllah canımBizde o duyguları tadariz insallah tez vakitte
Ah o günleri bir görsek bu günleri hemen unutacagizİnşAllah canım
Canım olmuyorsa da artık tedavi için ayağa kalkmak gerek çünkü 3 yıl az değil yaniAh o günleri bir görsek bu günleri hemen unutacagiz
Ben 23 yaşındayım. Ablam 26 oldu 6 yıllık evli ve hala olmadı çocuğu olmaz diyor bu saatten sonra. Nasip bu nasip. Benim eşim de 32 yaşında. Benim de içim acıyor tabiki ama veren de o alan da. O'na sığınıp isteyeceğiz ALLAH benden çok isteyin ağlayın diyor. Niye biliyor musunuz? Çünkü O'na el açmayan dünyaya bağlanıyor. Ağla ağla ağla. Ağlayarak iste. Merhameti çok olan elbet güldürür. Ama hırsından ağlama sakın. Olanınkini RABBİM bağışlasın belki bizim nasipte hiç yoktur ve biz başkalarının çocuğunu seveceğiz. O zaman ne olacak?Allah tan umudumu kaybetmem ama bu sıralar peş peşe aldığım hamilelik haberleri biraz neden benim çocuğum olmuyor sorusuna yöneltti beni yaşım açısından avantajliyim ama eşimin yaşı geldibu arada 21 yasindayim
Amin inşeALLAH.Eder canım inşallah rabbim Salih Saliha evlatlar nasip etsin hayırlısını nasip etsin
Öyle tabi ki herşeyi Allah tan isteyeceğiz elimden geldiği kadarıyla hergunumu dualarla esmalarla geçiriyorum bu da bizim sınavımız Allah alnimizin hakkıyla geçmeyi nasip etsinBen 23 yaşındayım. Ablam 26 oldu 6 yıllık evli ve hala olmadı çocuğu olmaz diyor bu saatten sonra. Nasip bu nasip. Benim eşim de 32 yaşında. Benim de içim acıyor tabiki ama veren de o alan da. O'na sığınıp isteyeceğiz ALLAH benden çok isteyin ağlayın diyor. Niye biliyor musunuz? Çünkü O'na el açmayan dünyaya bağlanıyor. Ağla ağla ağla. Ağlayarak iste. Merhameti çok olan elbet güldürür. Ama hırsından ağlama sakın. Olanınkini RABBİM bağışlasın belki bizim nasipte hiç yoktur ve biz başkalarının çocuğunu seveceğiz. O zaman ne olacak?
Kaç yıllık evlisiniz? Kaç defa tüp denediniz?Eşim azospermi tüp bebek bile olmadı
Umutsuz olmayın ben hep okuyorum burayı siz hep bi umutsuzluğa kapılıyorsunuz. Sonra tekrar bi heyecan. Yapmayın öyle kendinize yaşınıza gençliğinize yazık. Daha gençsin önünde ALLAH nasip ederse kocaman bir hayat var. Olacak inşeALLAHÖyle tabi ki herşeyi Allah tan isteyeceğiz elimden geldiği kadarıyla hergunumu dualarla esmalarla geçiriyorum bu da bizim sınavımız Allah alnimizin hakkıyla geçmeyi nasip etsin
Evet canım bende eylüle kadar bekliyecegim sonra aşılama yaptıracağım Allah in izniyle inşallah gerek kalmaz tedavilere hep dua ediyorum bende hamileligimi evimde yaptığım testle öğrenip hastaneye gideyim diyeCanım olmuyorsa da artık tedavi için ayağa kalkmak gerek çünkü 3 yıl az değil yani
Klomen kullandım 2 defa. Pkos var bende. Ama doktorum yumurtalıkların gayet iyi dedi eşimde de sorun çıkmadı elhamdülillah. Kendimiz deneyeceğiz ya NASİPAyTerapisii canım hiç tedavi falan gördün mü ilaç olsun aşılama olsun tüp bebek olsun
İnşallah hepimizin bir vakti zamanı var elbetUmutsuz olmayın ben hep okuyorum burayı siz hep bi umutsuzluğa kapılıyorsunuz. Sonra tekrar bi heyecan. Yapmayın öyle kendinize yaşınıza gençliğinize yazık. Daha gençsin önünde ALLAH nasip ederse kocaman bir hayat var. Olacak inşeALLAH
1 tüp bebek derken TESE sonrası olacaktık çıkmadı varikosel oldu şuna yine sonuç yok malesefKaç yıllık evlisiniz? Kaç defa tüp denediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?