- 17 Ağustos 2019
- 7.520
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.641
İnşAllah gerek kalmaz canım herşey gönlünce olsunEvet canım bende eylüle kadar bekliyecegim sonra aşılama yaptıracağım Allah in izniyle inşallah gerek kalmaz tedavilere hep dua ediyorum bende hamileligimi evimde yaptığım testle öğrenip hastaneye gideyim diye
Varikoselden sonra 1 yıl beklemek gerekiyormuş artış olacaktır inşeALLAH. keçi boynuzu pekmezi yesin eşiniz.1 tüp bebek derken TESE sonrası olacaktık çıkmadı varikosel oldu şuna yine sonuç yok malesef
Bende klomen falan kullandım ama olmadı. Peki hayıt falan kullandın mı pkos iyi geliyormuş yaKlomen kullandım 2 defa. Pkos var bende. Ama doktorum yumurtalıkların gayet iyi dedi eşimde de sorun çıkmadı elhamdülillah. Kendimiz deneyeceğiz ya NASİP
İnşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versinİnşAllah gerek kalmaz canım herşey gönlünce olsun
Kullandım onu 1 ay 8 yumurta olduBende klomen falan kullandım ama olmadı. Peki hayıt falan kullandın mı pkos iyi geliyormuş ya
Anladım canım ya işte pek bildiğimden değilde söyleyim yine dedim yaniKullandım onu 1 ay 8 yumurta oldu
Arı sütü poleni keçi boynuzu bitkisel doktorun verdikleri hepsini kullanıyor sonuçtan hiç umudum yok amaVarikoselden sonra 1 yıl beklemek gerekiyormuş artış olacaktır inşeALLAH. keçi boynuzu pekmezi yesin eşiniz.
Peki hiç hacamat sülük yaptırdınız mıArı sütü poleni keçi boynuzu bitkisel doktorun verdikleri hepsini kullanıyor sonuçtan hiç umudum yok ama
Ya aslında bende ki sorun doktora gidememek. Hani tedavi başlıyor içiyorum ilacı ama isteksizlik var bende ne bileyim hani çocuk istemesem sanki kocamı kovarım gibime geliyorAnladım canım ya işte pek bildiğimden değilde söyleyim yine dedim yani
Şşşş umutsuzluk şeytanın işi. Gir foruma arat bak ameliyattan sonra hamile kalanları umutsuz olursan hiçbir şey yolnda gitmez.Arı sütü poleni keçi boynuzu bitkisel doktorun verdikleri hepsini kullanıyor sonuçtan hiç umudum yok ama
Ters etki oluyor sende daha çok heycan yapman lazım biz adeti beklerken bile acaba bu sefer tuttu mu diyoruzYa aslında bende ki sorun doktora gidememek. Hani tedavi başlıyor içiyorum ilacı ama isteksizlik var bende ne bileyim hani çocuk istemesem sanki kocamı kovarım gibime geliyor
Bende öyleyim ama ne bileyim üşeniyorumTers etki oluyor sende daha çok heycan yapman lazım biz adeti beklerken bile acaba bu sefer tuttu mu diyoruz
Bebeğe giden yolda üşenmek olmazBende öyleyim ama ne bileyim üşeniyorum
İnan seni çok iyi Anlıyorm o bende de oluyor ama pkos da bu şekilde gebelik elde eden çok canım klomen gibi femara gibi ben Bi de femara dene derim inşallah gerek kalmaz da tabiYa aslında bende ki sorun doktora gidememek. Hani tedavi başlıyor içiyorum ilacı ama isteksizlik var bende ne bileyim hani çocuk istemesem sanki kocamı kovarım gibime geliyor
Valla bebek gelecek annesi üşenmese sanki ama hadi hayırlısıBebeğe giden yolda üşenmek olmaz
Gelecek insallahValla bebek gelecek annesi üşenmese sanki ama hadi hayırlısı
Bendeki sıkıntı o işte 2 defa kullandım sonra 2 ay kullanmadım doktor senin yumurtan oluyor kendiliğinden dedi 2 tane oldu biri 18 mm diğeri 22 mm. Sadece adetim düzensiz çokçaİnan seni çok iyi Anlıyorm o bende de oluyor ama pkos da bu şekilde gebelik elde eden çok canım klomen gibi femara gibi ben Bi de femara dene derim inşallah gerek kalmaz da tabi
Ne kadar geçiyor peki ona göre hesaplasan yumurtlamaniBendeki sıkıntı o işte 2 defa kullandım sonra 2 ay kullanmadım doktor senin yumurtan oluyor kendiliğinden dedi 2 tane oldu biri 18 mm diğeri 22 mm. Sadece adetim düzensiz çokça
Anlıyorm canım aslında güzel gelişmiş yumurtaların maşallah olur inşallah bişeye gerek kalmaz daBendeki sıkıntı o işte 2 defa kullandım sonra 2 ay kullanmadım doktor senin yumurtan oluyor kendiliğinden dedi 2 tane oldu biri 18 mm diğeri 22 mm. Sadece adetim düzensiz çokça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?