Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen kullandım 2 defa. Pkos var bende. Ama doktorum yumurtalıkların gayet iyi dedi eşimde de sorun çıkmadı elhamdülillah. Kendimiz deneyeceğiz ya NASİP
Bende klomen falan kullandım ama olmadı. Peki hayıt falan kullandın mı pkos iyi geliyormuş ya

Ya aslında bende ki sorun doktora gidememek. Hani tedavi başlıyor içiyorum ilacı ama isteksizlik var bende ne bileyim hani çocuk istemesem sanki kocamı kovarım gibime geliyor
Ters etki oluyor sende daha çok heycan yapman lazım biz adeti beklerken bile acaba bu sefer tuttu mu diyoruz

Ya aslında bende ki sorun doktora gidememek. Hani tedavi başlıyor içiyorum ilacı ama isteksizlik var bende ne bileyim hani çocuk istemesem sanki kocamı kovarım gibime geliyor
İnan seni çok iyi Anlıyorm o bende de oluyor ama pkos da bu şekilde gebelik elde eden çok canım klomen gibi femara gibi ben Bi de femara dene derim inşallah gerek kalmaz da tabi

İnan seni çok iyi Anlıyorm o bende de oluyor ama pkos da bu şekilde gebelik elde eden çok canım klomen gibi femara gibi ben Bi de femara dene derim inşallah gerek kalmaz da tabi
Bendeki sıkıntı o işte 2 defa kullandım sonra 2 ay kullanmadım doktor senin yumurtan oluyor kendiliğinden dedi 2 tane oldu biri 18 mm diğeri 22 mm. Sadece adetim düzensiz çokça

Bendeki sıkıntı o işte 2 defa kullandım sonra 2 ay kullanmadım doktor senin yumurtan oluyor kendiliğinden dedi 2 tane oldu biri 18 mm diğeri 22 mm. Sadece adetim düzensiz çokça
Anlıyorm canım aslında güzel gelişmiş yumurtaların maşallah olur inşallah bişeye gerek kalmaz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…