- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.433
- 83
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.661
Ben bile artık hep sorarim adete kaç gün var diyeAyTerapisii canım ismin neydi senin bu ay hamile kalır kız olursa adını koyacağım beni fena umutlandırdın
Sor canım cevaplarım bendeBen bile artık hep sorarim adete kaç gün var diye
Ateşinide takip et istersenSor canım cevaplarım bende
Yok canımm hiç gerek yok boşver zaten öyle şeyler de hiç devamlılık getiremiyorumAteşinide takip et istersen
Nasıl yani hacamat sülük eşime mi .?Peki hiç hacamat sülük yaptırdınız mı
Evet canım yaptırıyorlarmış iyi geldiğini söylüyorlar hatta kötü bişey değil zaten. Ben yaptıracaktım maddi açıdan yaptıramadım. Teyzemin kızının eşine senin çocuğun olmaz daha çabalamaya gerek yok demişti doktor oda aynı ameliyatlar falan oldu hacamat sülük yaptırdı o ay hamile kalmış 3 aylık olduğunda öğrendi adeti geçmiş ihtimal dahi vermediği için üstüne yormamış yaniNasıl yani hacamat sülük eşime mi .?
4 5 ay da bir. Ama hayıt söktürdü 2 aydır düzenli oluyorum ya NasipNe kadar geçiyor peki ona göre hesaplasan yumurtlamani
Hayırlı nasıl kullanıyorsun canım suyumu kaynatıyor musun4 5 ay da bir. Ama hayıt söktürdü 2 aydır düzenli oluyorum ya Nasip
İnşeALLAHAnlıyorm canım aslında güzel gelişmiş yumurtaların maşallah olur inşallah bişeye gerek kalmaz da
O zaman desene bir Zeynomuz olacakAyTerapisii canım ismin neydi senin bu ay hamile kalır kız olursa adını koyacağım beni fena umutlandırdın
Yok ben macun aldımHayırlı nasıl kullanıyorsun canım suyumu kaynatıyor musun
Ya cidden hissetmiştim isminin Zeynep olduğunuO zaman desene bir Zeynomuz olacak
Anladım canım bende immunat markasının hayıt ekstresini kullanmıştımYok ben macun aldım
AynısıAnladım canım bende immunat markasının hayıt ekstresini kullanmıştım
Hayırlı bayramlar canım. Bu sene ilk defa ailemden ayrı bayram geçiriyorum ama siz varsınız iyi ki sizleri tanıdımGünaydın kızlar bayramımız mübarek olsun rabbim nice bayramlara kavuştursun sağlıklı sıhhatli. Diğer bayram sevdiklerimizle olmak dileğiyle❤
Günaydın canımGünaydın kızlar bayramımız mübarek olsun rabbim nice bayramlara kavuştursun sağlıklı sıhhatli. Diğer bayram sevdiklerimizle olmak dileğiyle
Ayy canım bende ilk defa ailemden uzagimm bu bayramHayırlı bayramlar canım. Bu sene ilk defa ailemden ayrı bayram geçiriyorum ama siz varsınız iyi ki sizleri tanıdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?