Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar herkese iyi bayramlar öncelikle. 8 yıllık evliyim ilk 3 senesi biz istemedik sonraki 1 2 sene deneme ile geçti. Bir iki senedirde daha ciddi çabalıyoruz. Bugün kalbimde bir sızı ile uyandım geçen sene bu zamanlarda tedavi sonucumu bekliyordum ve müjdeli haberi almıştık ama kısa sürdü kalbi durduğu için kürtaj ile sonuçlandı. Zordu ama iyiydim. Son günlerde sürekli gördüğüm bebekli rüyalar ve regl dönemindeyim şu an. Ancak içimde başka endişe kürtaj sonrası rahim yapışıklığı mı var endişesi ile doldum. Çünkü üç aydan sonra ciddi azaldı hem süre hem miktar olarak. Ve yapış yapış bir konu tekrar tekrar yaşayanlar tekrar tekrar muayene rahim filmi histereskopi gibi bir operasyondan bahsediliyor filan ruhum daraldı şu mübarek günler de. Ve benim gibi olanların genelinde varmış şu yapışıklık durumu buralardan okuduğuma göre. Açıkçası hasta oldugum için aklıma gelmemişti doktorada gitmedim. Ama benim gibi olanlarda varmış genelde yeni yeni okuyorum. Şimdi gitmek istesem virüs belası var. Zaten rezerv sorunum vardı. Nasıl bir çıkmaz bu.... Allah ım inşallah bir an önce hiç bir işleme gerek kalmadan hepimize nasip etsin....

Merhaba ben daha önce kürtaj oldum ve sizinle aynı endişeleri yaşadım hele ki burdaki rahim yapışıklığıyla ilgili topikleri okudukça daha da korktum.çünkü benim de adetlerimde değişiklik vardı ama ikinci adetimde tekrar hamile kaldım.Ha hoş onu da 5 aylık ölü doğumla meydana getirdim çok daha acı bir tecrübeydi ama geçti geçmek zorunda.önümüze bakıp önce kendi sağlığımıza odaklanacağız.bak senin sağlığın iyi olmazsa çocukta olmaz sakın strese giripte rezervini etkileme.eğer çok endişe duyuyorsan rahim filmi çektirirsin kolay bi işlem 5 dk da bitiyor uyutup yapılıyor genelde.onu da iki yıl önce yaptırmıştım.tüplere bakılıyor.hem senin önce neden bebeğin kalbinin durduğunu bulman lazım.pıhtılaşma ya da herhangi bir genetik problamin mi var

size de cok geçmiş olsun. Simdi nasılsınız? Gebelikten bir şey çıkmadı pıhtılaşmada yoktu. Tek yumurta ikiziydi ve riskli olduğunu söylemişti zaten doktorum. Tahmini birinin gelişimi durup diğerinin de ölümüne sebep olduğu. Çünkü son ultrasonda diğeri yok olmuştu nerdeyse. Gelişen sadece bir bebek kalmıştı. Ya varsa ne yapacağım bir de o yüzden uzayacak belki hiç düzelmeyecek filan bilmiyorum sanırım evde kalmak ve senesinin yaklaşıyor olması ve tekrar gebelik oluşmaması bir de üzerine bu okuduklarım müthiş mutsuz hissediyorum. Biliyorum nasip. Canı veren Allah. Her zamanda hayırlısını diledim. İlla olsun demedim. Ama çok üzgünüm engel olamıyorum son günler de...keşke hemen kontrole gitseydim diyorum şimdi bu kuruntu ile olmaktan daha iyiydi o masaya tekrar çıkmak.

Allah yardımcın olsun Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah

Kızlar yardımmmmmm
Sabah yaptığım test yine silik çıktı şimdi yaptım yine silik cıktı ilk 1 dakika içinde beliriyo ama silik anlamadım hiç başına gelen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…