- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.681
Yok balım salı günü günümAyy canım bende ilk defa ailemden uzagimm bu bayram♥iyi bayramlar sen test yayın mi canım günün gectimi
inşallah hayırlısıyla güzel haberi alırsın bebiş müjdesini bize burdan verirsin İnşallahYok balım salı günü günüm
Adet sancılarım başladı hafifteninşallah hayırlısıyla güzel haberi alırsın bebiş müjdesini bize burdan verirsin İnşallah
Kış kış kış de gitsinAdet sancılarım başladı hafiften
Merhaba ben daha önce kürtaj oldum ve sizinle aynı endişeleri yaşadım hele ki burdaki rahim yapışıklığıyla ilgili topikleri okudukça daha da korktum.çünkü benim de adetlerimde değişiklik vardı ama ikinci adetimde tekrar hamile kaldım.Ha hoş onu da 5 aylık ölü doğumla meydana getirdim çok daha acı bir tecrübeydi ama geçti geçmek zorunda.önümüze bakıp önce kendi sağlığımıza odaklanacağız.bak senin sağlığın iyi olmazsa çocukta olmaz sakın strese giripte rezervini etkileme.eğer çok endişe duyuyorsan rahim filmi çektirirsin kolay bi işlem 5 dk da bitiyor uyutup yapılıyor genelde.onu da iki yıl önce yaptırmıştım.tüplere bakılıyor.hem senin önce neden bebeğin kalbinin durduğunu bulman lazım.pıhtılaşma ya da herhangi bir genetik problamin mi varMerhaba kızlar herkese iyi bayramlar öncelikle. 8 yıllık evliyim ilk 3 senesi biz istemedik sonraki 1 2 sene deneme ile geçti. Bir iki senedirde daha ciddi çabalıyoruz. Bugün kalbimde bir sızı ile uyandım geçen sene bu zamanlarda tedavi sonucumu bekliyordum ve müjdeli haberi almıştık ama kısa sürdü kalbi durduğu için kürtaj ile sonuçlandı. Zordu ama iyiydim. Son günlerde sürekli gördüğüm bebekli rüyalar ve regl dönemindeyim şu an. Ancak içimde başka endişe kürtaj sonrası rahim yapışıklığı mı var endişesi ile doldum. Çünkü üç aydan sonra ciddi azaldı hem süre hem miktar olarak. Ve yapış yapış bir konu tekrar tekrar yaşayanlar tekrar tekrar muayene rahim filmi histereskopi gibi bir operasyondan bahsediliyor filan ruhum daraldı şu mübarek günler de. Ve benim gibi olanların genelinde varmış şu yapışıklık durumu buralardan okuduğuma göre. Açıkçası hasta oldugum için aklıma gelmemişti doktorada gitmedim. Ama benim gibi olanlarda varmış genelde yeni yeni okuyorum. Şimdi gitmek istesem virüs belası var. Zaten rezerv sorunum vardı. Nasıl bir çıkmaz bu.... Allah ım inşallah bir an önce hiç bir işleme gerek kalmadan hepimize nasip etsin....
Merhaba ben daha önce kürtaj oldum ve sizinle aynı endişeleri yaşadım hele ki burdaki rahim yapışıklığıyla ilgili topikleri okudukça daha da korktum.çünkü benim de adetlerimde değişiklik vardı ama ikinci adetimde tekrar hamile kaldım.Ha hoş onu da 5 aylık ölü doğumla meydana getirdim çok daha acı bir tecrübeydi ama geçti geçmek zorunda.önümüze bakıp önce kendi sağlığımıza odaklanacağız.bak senin sağlığın iyi olmazsa çocukta olmaz sakın strese giripte rezervini etkileme.eğer çok endişe duyuyorsan rahim filmi çektirirsin kolay bi işlem 5 dk da bitiyor uyutup yapılıyor genelde.onu da iki yıl önce yaptırmıştım.tüplere bakılıyor.hem senin önce neden bebeğin kalbinin durduğunu bulman lazım.pıhtılaşma ya da herhangi bir genetik problamin mi var
Canım bu seferlik böyle olsun bir dahaki bayrama ailelerimizle oluruz inşallahHayırlı bayramlar canım. Bu sene ilk defa ailemden ayrı bayram geçiriyorum ama siz varsınız iyi ki sizleri tanıdım
İnşAllah canımmGünaydın canımiyi bayramlar amin inşallah diğer bayrama inşallah hamiş gireriz ♥♥♥
Canım o markaya iyi diyorlarAynısı
Allah yardımcın olsun Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallahMerhaba kızlar herkese iyi bayramlar öncelikle. 8 yıllık evliyim ilk 3 senesi biz istemedik sonraki 1 2 sene deneme ile geçti. Bir iki senedirde daha ciddi çabalıyoruz. Bugün kalbimde bir sızı ile uyandım geçen sene bu zamanlarda tedavi sonucumu bekliyordum ve müjdeli haberi almıştık ama kısa sürdü kalbi durduğu için kürtaj ile sonuçlandı. Zordu ama iyiydim. Son günlerde sürekli gördüğüm bebekli rüyalar ve regl dönemindeyim şu an. Ancak içimde başka endişe kürtaj sonrası rahim yapışıklığı mı var endişesi ile doldum. Çünkü üç aydan sonra ciddi azaldı hem süre hem miktar olarak. Ve yapış yapış bir konu tekrar tekrar yaşayanlar tekrar tekrar muayene rahim filmi histereskopi gibi bir operasyondan bahsediliyor filan ruhum daraldı şu mübarek günler de. Ve benim gibi olanların genelinde varmış şu yapışıklık durumu buralardan okuduğuma göre. Açıkçası hasta oldugum için aklıma gelmemişti doktorada gitmedim. Ama benim gibi olanlarda varmış genelde yeni yeni okuyorum. Şimdi gitmek istesem virüs belası var. Zaten rezerv sorunum vardı. Nasıl bir çıkmaz bu.... Allah ım inşallah bir an önce hiç bir işleme gerek kalmadan hepimize nasip etsin....
Amiin inşallah canım isteyen herkese...Allah yardımcın olsun Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah
Canım yeni olduğu için silik cikiyo resmini at bı testimKızlar yardımmmmmm
Sabah yaptığım test yine silik çıktı şimdi yaptım yine silik cıktı ilk 1 dakika içinde beliriyo ama silik anlamadım hiç başına gelen varmı
İnşallah kuzucuk yaaCanım bu seferlik böyle olsun bir dahaki bayrama ailelerimizle oluruz inşallah
Sıkılmak dan yine uykum geldiİnşallah kuzucuk yaa
Evet grrçekten adetimi o düzenlediCanım o markaya iyi diyorlar
Ölçekle kullanmıştım ben canım sen nasıl kullandınEvet grrçekten adetimi o düzenledi
Bizde sıkılmayalım diye eşimle tabu oyununu oynadk çok eğlendik iki gündür oynuyoruzSıkılmak dan yine uykum geldi
Canım yeni olduğu için silik cikiyo resmini at bı testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?