- 4 Aralık 2014
- 170
- 64
- 98
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.701
Ne güzel canım benim eşim çalışıyorBizde sıkılmayalım diye eşimle tabu oyununu oynadk çok eğlendik iki gündür oynuyoruz
Kan vermiş miydin5 tane test yaptım 5ide böyle
Daha yeni bir gebelik ondan canım sen içini ferah tut ve dikkat et kendine5 tane test yaptım 5ide böyle
Yaa benimde yarın gidece işeNe güzel canım benim eşim çalışıyor
İki ay oldu sezaryen olalı toparlanmaya çalışıyorum.Ben de hep hayırlısını diledim herkesin sınavı farklı bizimki de bu işte.benim kürtaj olduğum gebeliğimde tek yumurta ikiziydi ama gelişmedi bende pıhtılaşma var iğne dozu yetersiz gelmişti.pıhtılaşma olmadığına eminsen takviye kullanmalısın rezerv arttırıcı.eğer kiloluysan kilo vermelisin.spor yap bol bol.takviye olarak prowomen ve omepaq10 harika.bi de ibrahim saraçoğlunun testeredişli aslan pançasi ve hayıt otu çayını alabilirsin.benim arkadaşımın doğumdan sonra hiç kanaması olmamıştı yapışıklık vardı.Eğer yapışıklık olsa ya hiç gelmez ya da leke tarzında gelir.size de cok geçmiş olsun. Simdi nasılsınız? Gebelikten bir şey çıkmadı pıhtılaşmada yoktu. Tek yumurta ikiziydi ve riskli olduğunu söylemişti zaten doktorum. Tahmini birinin gelişimi durup diğerinin de ölümüne sebep olduğu. Çünkü son ultrasonda diğeri yok olmuştu nerdeyse. Gelişen sadece bir bebek kalmıştı. Ya varsa ne yapacağım bir de o yüzden uzayacak belki hiç düzelmeyecek filan bilmiyorum sanırım evde kalmak ve senesinin yaklaşıyor olması ve tekrar gebelik oluşmaması bir de üzerine bu okuduklarım müthiş mutsuz hissediyorum. Biliyorum nasip. Canı veren Allah. Her zamanda hayırlısını diledim. İlla olsun demedim. Ama çok üzgünüm engel olamıyorum son günler de...keşke hemen kontrole gitseydim diyorum şimdi bu kuruntu ile olmaktan daha iyiydi o masaya tekrar çıkmak.
Hayır vermedim canımKan vermiş miydin
Sıkılmaya vaktim olmadı dahaSıkılmak dan yine uykum geldi
Sağlık olsunda napalım canımYaa benimde yarın gidece işe
Aslında bi kan verseydin şüphe de kalmazdınHayır vermedim canım
Valla uyumuşum azıcık canımSıkılmaya vaktim olmadı daha. Yat uyu canım zaten bayram gibi değil
Azıcık uyusam bende iyi olurValla uyumuşum azıcık canım
Ben şimdi baktım benimki naturallen diye bir marka instadan istedim macundur bir çay kaşığı yiyorumÖlçekle kullanmıştım ben canım sen nasıl kullandın
İyi yapmışsın kuzum dinlenmişsindir birazValla uyumuşum azıcık canım
Canım inşallah en kısa sürede toparlarsınİki ay oldu sezaryen olalı toparlanmaya çalışıyorum.Ben de hep hayırlısını diledim herkesin sınavı farklı bizimki de bu işte.benim kürtaj olduğum gebeliğimde tek yumurta ikiziydi ama gelişmedi bende pıhtılaşma var iğne dozu yetersiz gelmişti.pıhtılaşma olmadığına eminsen takviye kullanmalısın rezerv arttırıcı.eğer kiloluysan kilo vermelisin.spor yap bol bol.takviye olarak prowomen ve omepaq10 harika.bi de ibrahim saraçoğlunun testeredişli aslan pançasi ve hayıt otu çayını alabilirsin.benim arkadaşımın doğumdan sonra hiç kanaması olmamıştı yapışıklık vardı.Eğer yapışıklık olsa ya hiç gelmez ya da leke tarzında gelir.
Kesinlikle takviye almalısın.benim takviyeyle yumurta sayım arttı ve gebelik kolaylaştı.yok kilo aldırmıyor ben hatta sporla da vermiştim.kilom normalken bile tüp bebekçi bana zayıfla demişti 57lerden 54lere düşmüştüm.bi de haftada 1 kere avokado tüket.her gün çeyrek ye ama.Canım inşallah en kısa sürede toparlarsınRabbim sağlıklı şekilde kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza. Bana yapılan genetik taramada pıhtılaşma çıkmadı canım bilmiyorum daha fazlasını. O vitamin hala duruyor vermisti kullanmadım nedense korkutuyor. Bir de kilo aldırdığını düşünüyorum. Kilom normal diyebilirim. Allah razı olsun şu teselliye ihtiyacım vardı. Umarım ayrı bir operasyon gerekmez. Rabbim kimseye yaşatmasın
6 sene de bendenBende. Varm bes sene oldu
Neler denedn6 sene de benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?