Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki ay oldu sezaryen olalı toparlanmaya çalışıyorum.Ben de hep hayırlısını diledim herkesin sınavı farklı bizimki de bu işte.benim kürtaj olduğum gebeliğimde tek yumurta ikiziydi ama gelişmedi bende pıhtılaşma var iğne dozu yetersiz gelmişti.pıhtılaşma olmadığına eminsen takviye kullanmalısın rezerv arttırıcı.eğer kiloluysan kilo vermelisin.spor yap bol bol.takviye olarak prowomen ve omepaq10 harika.bi de ibrahim saraçoğlunun testeredişli aslan pançasi ve hayıt otu çayını alabilirsin.benim arkadaşımın doğumdan sonra hiç kanaması olmamıştı yapışıklık vardı.Eğer yapışıklık olsa ya hiç gelmez ya da leke tarzında gelir.

Canım inşallah en kısa sürede toparlarsın Rabbim sağlıklı şekilde kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza. Bana yapılan genetik taramada pıhtılaşma çıkmadı canım bilmiyorum daha fazlasını. O vitamin hala duruyor vermisti kullanmadım nedense korkutuyor. Bir de kilo aldırdığını düşünüyorum. Kilom normal diyebilirim. Allah razı olsun şu teselliye ihtiyacım vardı. Umarım ayrı bir operasyon gerekmez. Rabbim kimseye yaşatmasın

Kesinlikle takviye almalısın.benim takviyeyle yumurta sayım arttı ve gebelik kolaylaştı.yok kilo aldırmıyor ben hatta sporla da vermiştim.kilom normalken bile tüp bebekçi bana zayıfla demişti 57lerden 54lere düşmüştüm.bi de haftada 1 kere avokado tüket.her gün çeyrek ye ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…