- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.721
Anladm rabbm yardmcın olsn bnde yeni basladm tedavye klomen catlatna iğnesi kullandm smdi bekelemdeymDenemediğim kalmadı 3kez tüp bebek üstüne artık diyecek bir şeyim yok ki
Uyu valla canım oh misAzıcık uyusam bende iyi olur
Anladım canım şifa olsun inşallahBen şimdi baktım benimki naturallen diye bir marka instadan istedim macundur bir çay kaşığı yiyorum
Valla çok iyi geldi ama bu ara hep bi uyku halim var zaten seviyorm da uyumayıİyi yapmışsın kuzum dinlenmişsindir biraz
Canım 3 de aynı merkez de mi olduDenemediğim kalmadı 3kez tüp bebek üstüne artık diyecek bir şeyim yok ki
ALLAH razı olsun isteyen herkese nasip etsin RABBİMUyu valla canım oh mis
Anladım canım şifa olsun inşallah
Valla çok iyi geldi ama bu ara hep bi uyku halim var zaten seviyorm da uyumayı
Bunu denerim değerEvet canım yaptırıyorlarmış iyi geldiğini söylüyorlar hatta kötü bişey değil zaten. Ben yaptıracaktım maddi açıdan yaptıramadım. Teyzemin kızının eşine senin çocuğun olmaz daha çabalamaya gerek yok demişti doktor oda aynı ameliyatlar falan oldu hacamat sülük yaptırdı o ay hamile kalmış 3 aylık olduğunda öğrendi adeti geçmiş ihtimal dahi vermediği için üstüne yormamış yani
Onu komşum bana da söyledi. Onunda 3 yıl olmamış biri söylemiş o da demiş deneyelim olmasa bile vücudumuz temizlenir karı koca yapmışlar. Kadının şu an 2 çocuğu var. Tabiki nasip ama insan nasibinin peşinden koşmalıBunu denerim değer ☺ Bir ihtimal de olsa
Nerde ne yaptırmak istiyorum demiş detaylı Bilgi verebilirmisin rica etsemEvet canım yaptırıyorlarmış iyi geldiğini söylüyorlar hatta kötü bişey değil zaten. Ben yaptıracaktım maddi açıdan yaptıramadım. Teyzemin kızının eşine senin çocuğun olmaz daha çabalamaya gerek yok demişti doktor oda aynı ameliyatlar falan oldu hacamat sülük yaptırdı o ay hamile kalmış 3 aylık olduğunda öğrendi adeti geçmiş ihtimal dahi vermediği için üstüne yormamış yani
Nerde nasıl ve sadece eşime olmicak mi .? Bana da moOnu komşum bana da söyledi. Onunda 3 yıl olmamış biri söylemiş o da demiş deneyelim olmasa bile vücudumuz temizlenir karı koca yapmışlar. Kadının şu an 2 çocuğu var. Tabiki nasip ama insan nasibinin peşinden koşmalı
Yok canım farklı yerde oldu biri ikisi aynı yerdeCanım 3 de aynı merkez de mi oldu
Bunu denerim değer ☺ Bir ihtimal de olsa
Kızlar imkanınız varsa evet karı koca birlikte yaptırın. Kendi memleketlerinizde yapan vardır araştırmak gerekOnu komşum bana da söyledi. Onunda 3 yıl olmamış biri söylemiş o da demiş deneyelim olmasa bile vücudumuz temizlenir karı koca yapmışlar. Kadının şu an 2 çocuğu var. Tabiki nasip ama insan nasibinin peşinden koşmalı
TV izliyoruz canım sen napyosunKızlar napıosunuz bakalım
Ne o canım. Çok sayfa var okuyamadımKızlar imkanınız varsa evet karı koca birlikte yaptırın. Kendi memleketlerinizde yapan vardır araştırmak gerek
Eşim film açtı beni pek sarmadı buralarda dolanıyorumTV izliyoruz canım sen napyosun
Hacamat ve sülük canımNe o canım. Çok sayfa var okuyamadım
Boşver canım izlesin oEşim film açtı beni pek sarmadı buralarda dolanıyorum
Aa işe mi yarıyormuş duymamıştım. Gerçi ben korkuyorum sülüktenHacamat ve sülük canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?