- 17 Ağustos 2019
- 7.520
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.741
Yarın başlaycağım canımAhsen555 kuzum başladın mı if e
Allah kolaylık versin canım inşallahBen bugun başladım
Eşime mey almıştım hediye onu caliyo daha doğrusu çalmaya çalışıyor bugün kudurdu zaptedemedm
Ya hamileysen bence başlama sindi çok fazlan yoksa tabiYarın başlaycağım canım
Sadece eşinize de yaptırabilirsiniz. Onlar doktor bulmuş yaptırmışNerde nasıl ve sadece eşime olmicak mi .? Bana da mo
Amin canımAllah kolaylık versin canım inşallah
Bahanen hazır başım dönüyorEşime mey almıştım hediye onu caliyo daha doğrusu çalmaya çalışıyor bugün kudurdu zaptedemedmbiara yine başım döndü Allah'tan geçti
Evet ya aynen hepsi aynıBahanen hazır başım dönüyoryumurtlama bitince böyle oluyor hepsi
Canım hamile değilim ki bakalım hayırlısı bu aslında pek diyet gibi değil bu zatenYa hamileysen bence başlama sindi çok fazlan yoksa tabi
Hadi bakalım güzel olacak inşallahAmin canımbugun açlık hissetmedim sonra nolur bilemem
Yapabilirsen yürüyüşte yap canım. Daha etkili oluyormuşHadi bakalım güzel olacak inşallah
Dua grubundada denk gelmişizHadi bakalım güzel olacak inşallah
Nasıl bişey pekiCanım hamile değilim ki bakalım hayırlısı bu aslında pek diyet gibi değil bu zaten
Sen de yapma canım şimdi ama dinlenin su aralarYapabilirsen yürüyüşte yap canım. Daha etkili oluyormuş
Canım evet hamilelere önerilmiyor o konuda haklısın.2 öğün beslenmek esas alınıyor ama en az 16 saatlik açlık bırakmak gerekiyor ki vücut yağ yakımına başlayabilsin. Ama zaten benim şurda 2 günüm kaldı umudum yok ama oldu ki hamileyim bırakırım hemen3 gün yapmış olcam bi zararı dokunmaz bence. Birde aç kalmıyorsun zaten açlık genelde uykuda geçiyorNasıl bişey peki
Hangisinde canımDua grubundada denk gelmişiz
Evet canım şu şey yasak bitsin de yürürüzYapabilirsen yürüyüşte yap canım. Daha etkili oluyormuş
4444Hangisinde canım
Hıı ben katılamadım canım ona netim bitecek de yazamam edemem dye çekindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?