- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.761
Zaten kendimi sokaklara atıcamEvet canım şu şey yasak bitsin de yürürüz
Evet ya çok haklısınZaten kendimi sokaklara atıcamsabahın köründe kalkıp saatlerce yürüyesim var bacaklarım hantallaştı
Aa ben şuan son iki haftadır iki öğün besleniyorum zaten eşim eşim evdeykn olmuyo tabikiCanım evet hamilelere önerilmiyor o konuda haklısın.2 öğün beslenmek esas alınıyor ama en az 16 saatlik açlık bırakmak gerekiyor ki vücut yağ yakımına başlayabilsin. Ama zaten benim şurda 2 günüm kaldı umudum yok ama oldu ki hamileyim bırakırım hemen3 gün yapmış olcam bi zararı dokunmaz bence. Birde aç kalmıyorsun zaten açlık genelde uykuda geçiyor
Aynen canım ne istersen yiyebiliyordun bide. Kalori kısıtlaması yok. Benim o hoşuma gitti.Aa ben şuan son iki haftadır iki öğün besleniyorum zaten eşim eşim evdeykn olmuyo tabiki
benim metebolizmam çok farklı çabuk kilo alırım çabuk veririmAynen canım ne istersen yiyebiliyordun bide. Kalori kısıtlaması yok. Benim o hoşuma gitti.
Benimde öyle ya çok problemim yok ama hem pandemi hem ramazan kaçırdım birazbenim metebolizmam çok farklı çabuk kilo alırım çabuk veririm
Hahaha bende son 3 kişi arıyorlardı hadi katılıyım dedim. Şimdi tüm katılanları listelemiş orda gördüm seni
Anladım canım olsunHahaha bende son 3 kişi arıyorlardı hadi katılıyım dedim. Şimdi tüm katılanları listelemiş orda gördüm seni
Ne lisesi bu
Canım bi dua listesi varda oNe lisesi bu
TamamCanım bi dua listesi varda o
Canım 4444 salatı tefriciyye grubu kurmuşlar oNe lisesi bu
Sabah burdaydı sanki
Kaynişine gitmiştir canımSabah burdaydı sanki
KesinKaynişine gitmiştir canım
Duymuştum onu canım ben belki kızlar ilgilenir benim instağram yokKızlar reklam olsun diye demiyorum ama bi sürü kişi bu kadınla beraber hamilelik elde etmiş sebep olmuş demek. Ebru ceylan diye biri var ovulasyon testi satıyor sonra takibinizi yapıyor yardımcı oluyor ben bunu bir doktorun yayınında gördüm. İlkin güvenmedim tabii. Ama kadının youtubunde bir video gördüm adet söktüren hareket diye adet gününden 4 gün önce yapılıyor ve işe yaradı bende ben 4 5 ay adet görmeyen ben bu ay hiçbir şey kullanmadan adet gördüm nasipse bayramdan sonra testlerini alacağım. Deneyin bence. O kadar paralar gidiyor 60 lira bir şey değil insta da nicki birgebeningünlüğü. Deneyin bence ben baktım o kadar durumu bana benzeyenler sizlere benzeyenler var ki deneyin derim. Vallahi bunu reklam olsun diye yazmadım birilerine sebep olur diye diyorum.
Burda bir kaç kişiden daha duymuştum. İnşallah faydasını görürsün canım. O kadar şey deniyoruz onu da deneyebiliriz tabikiKızlar reklam olsun diye demiyorum ama bi sürü kişi bu kadınla beraber hamilelik elde etmiş sebep olmuş demek. Ebru ceylan diye biri var ovulasyon testi satıyor sonra takibinizi yapıyor yardımcı oluyor ben bunu bir doktorun yayınında gördüm. İlkin güvenmedim tabii. Ama kadının youtubunde bir video gördüm adet söktüren hareket diye adet gününden 4 gün önce yapılıyor ve işe yaradı bende ben 4 5 ay adet görmeyen ben bu ay hiçbir şey kullanmadan adet gördüm nasipse bayramdan sonra testlerini alacağım. Deneyin bence. O kadar paralar gidiyor 60 lira bir şey değil insta da nicki birgebeningünlüğü. Deneyin bence ben baktım o kadar durumu bana benzeyenler sizlere benzeyenler var ki deneyin derim. Vallahi bunu reklam olsun diye yazmadım birilerine sebep olur diye diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?