Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa ben şuan son iki haftadır iki öğün besleniyorum zaten eşim eşim evdeykn olmuyo tabiki

Kızlar reklam olsun diye demiyorum ama bi sürü kişi bu kadınla beraber hamilelik elde etmiş sebep olmuş demek. Ebru ceylan diye biri var ovulasyon testi satıyor sonra takibinizi yapıyor yardımcı oluyor ben bunu bir doktorun yayınında gördüm. İlkin güvenmedim tabii. Ama kadının youtubunde bir video gördüm adet söktüren hareket diye adet gününden 4 gün önce yapılıyor ve işe yaradı bende ben 4 5 ay adet görmeyen ben bu ay hiçbir şey kullanmadan adet gördüm nasipse bayramdan sonra testlerini alacağım. Deneyin bence. O kadar paralar gidiyor 60 lira bir şey değil insta da nicki birgebeningünlüğü. Deneyin bence ben baktım o kadar durumu bana benzeyenler sizlere benzeyenler var ki deneyin derim. Vallahi bunu reklam olsun diye yazmadım birilerine sebep olur diye diyorum.

Duymuştum onu canım ben belki kızlar ilgilenir benim instağram yok

Burda bir kaç kişiden daha duymuştum. İnşallah faydasını görürsün canım. O kadar şey deniyoruz onu da deneyebiliriz tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…