- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.781
Şu boşlukta bunlara başlayayım o vakit hiç bir şey yapamamaktan iyidir. Sağ ol canım. Hem belki kafamı dağıtır. Prowoman evde duruyor öylece tarihine daha var ama bozulmuş mudur öyle dışarı da duruyor sıcak olumsuz etkiler mi acaba ? Baya da para vermiştim sonra bir tane bile kullanmadım.Kesinlikle takviye almalısın.benim takviyeyle yumurta sayım arttı ve gebelik kolaylaştı.yok kilo aldırmıyor ben hatta sporla da vermiştim.kilom normalken bile tüp bebekçi bana zayıfla demişti 57lerden 54lere düşmüştüm.bi de haftada 1 kere avokado tüket.her gün çeyrek ye ama.
Yok kız yasak var diye çıkamadık hiç biryere komşulara gittik bayramlaşmaya bu arada hepinizin ramazan bayramı mübarek olsunKaynişine gitmiştir canım
Sağol canım Allah razı olsunYok kız yasak var diye çıkamadık hiç biryere komşulara gittik bayramlaşmaya bu arada hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun❤
Açıkçası youtube daki videoları izledim çok bilgi veriyor alsan da almasan da. O yüzden belki istsyenlere sebep olur diye düşündümBurda bir kaç kişiden daha duymuştum. İnşallah faydasını görürsün canım. O kadar şey deniyoruz onu da deneyebiliriz tabiki
Youtube daki videolarına bak bence. Bi de sne ovulasyon kullandın mı hiçDuymuştum onu canım ben belki kızlar ilgilenir benim instağram yok
3 ay kullandım canım ben ovulasyonYoutube daki videolarına bak bence. Bi de sne ovulasyon kullandın mı hiç
GünaydınGünaydınnn
Yarın canım ama yapmıcam test kuzum çünkü evde yokGünaydınnasılsın bugün mü günün test yapmiycan mi
Yarın canım ama yapmıcam test kuzum çünkü evde yok
[/QUOTE eczane yok mu yakında
Sokağa çıkma yasağı var
[/QUOTE
Bizde yılbaşından beri istiyoruz. 1 tane kimyasal gebelik yaşdım..Mrb canım ben varım 10 aydır çocuk istiyoruz uğraşıyoruz olana kadar durmak yok
Bu ebru ceylan takip ediyormuş hamile kLanlar takip sayesinde kalmış valla ben çok etkilendim denemeye değer. Ama inşeALLAH dediğin gibi stres olmam bendeOvulasyonla nedende ben stres oldum sanki görmiş gibi geldi yumurtlamayı da yakalım aslında ama Allah nasip etmedi canım
Dene canım inşallah işe yararBu ebru ceylan takip ediyormuş hamile kLanlar takip sayesinde kalmış valla ben çok etkilendim denemeye değer. Ama inşeALLAH dediğin gibi stres olmam bende
Adetine kaç gün var canımBen pazar günü test yapcam ozamsna kadar inşallah adet olmam
Bir hafta var canım 1haziranAdetine kaç gün var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?