- 16 Kasım 2019
- 209
- 81
- 48
- 30
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.801
Bende çakşır kökü suyuna başladım hem eşim içiyor hem ben ayrıca eşim keçiboynuzu pekmezide kullanıyor yumurtlamaya 3 gün kaldı 3 gün daha içip bırakacağım ve bekleyeceğiz bakalım işe yarayacak mı bende 10 aydır deniyorum bunu işe yaradığını çok duydum hemen sipariş ettikSelâm kizlar bende. 8senedir evlat hasretiyle yanip tutusanlardanim 1dusuk yasadim 2 asilama oldum ilac tedavisi gordum hayit otu denedim 1 ay gecen ayda clife macun kullandim hicbiri beni asretime yakinlastiramadi
İnşAllah olmazsın Aminn amin canımBir hafta var canım 1haziran
Bende çakşır kökü suyuna başladım hem eşim içiyor hem ben ayrıca eşim keçiboynuzu pekmezide kullanıyor yumurtlamaya 3 gün kaldı 3 gün daha içip bırakacağım ve bekleyeceğiz bakalım işe yarayacak mı adetin son günü başladım yumurtlamaya kadar içiliyor yani yaklaşık 14 gün bende 10 aydır bekliyorum bebek bunun işe yaradığını çok duydum hemen sipariş ettik nasip bakalım
Yumurtlamayı takip ediyor musun pekiBende çakşır kökü suyuna başladım hem eşim içiyor hem ben ayrıca eşim keçiboynuzu pekmezide kullanıyor yumurtlamaya 3 gün kaldı 3 gün daha içip bırakacağım ve bekleyeceğiz bakalım işe yarayacak mı bende 10 aydır deniyorum bunu işe yaradığını çok duydum hemen sipariş ettik
İnşallah amin canım bebişim olurİnşAllah olmazsın Aminn amin canım
Canim hiç farklı bı belirtin yokmuBenim belim karnım ağrımaya başladı
Yok kuzum adet belirtilerim var sadeceCanim hiç farklı bı belirtin yokmu
Adetim benim hep düzenlidir günü gününe olurum o yüzünde takip testi almadım yumurtlama günlerimi biliyorum ve mutlaka yumurtlama günlerimde yaklaşık 2 gün bel ve kasık ağrım oluyor ayrıca çok afedersiniz biz yinede 2-3 günde bir değerlendiriyoruz yumurtlamaya yakın gün aşırıYumurtlamayı takip ediyor musun peki
10 gün var canım benim deİnşallah amin canım bebişim olursenin kaç gün var bat a
Bide arkadaşlar çakşır suyu içen oldumu etkisini gören varmı tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim merak ediyorum çakşır içip ilk ay mı hamile kaldınız 2. Ay mı geneldeAdetim benim hep düzenlidir günü gününe olurum o yüzünde takip testi almadım yumurtlama günlerimi biliyorum ve mutlaka yumurtlama günlerimde yaklaşık 2 gün bel ve kasık ağrım oluyor ayrıca çok afedersiniz biz yinede 2-3 günde bir değerlendiriyoruz yumurtlamaya yakın gün aşırı
Evet mantıklı canım gün aşırıAdetim benim hep düzenlidir günü gününe olurum o yüzünde takip testi almadım yumurtlama günlerimi biliyorum ve mutlaka yumurtlama günlerimde yaklaşık 2 gün bel ve kasık ağrım oluyor ayrıca çok afedersiniz biz yinede 2-3 günde bir değerlendiriyoruz yumurtlamaya yakın gün aşırı
Hayırlısı Rabbim anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasınEvet mantıklı canım gün aşırıolur inşallah
Amin canım aminHayırlısı Rabbim anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
Canım sorun yok gibi ya şimdilik. Heves var bide ondan
Bende bugun 18. 30 dan sonra başlamış olacağımCanım sorun yok gibi ya şimdilik. Heves var bide ondan
Başla canım.ara öğünn yapıcak mısınBende bugun 18. 30 dan sonra başlamış olacağım
Ayni sayılırız sen önce test yapcam mi10 gün var canım benim de
Canım ona yarın karar veririm. Belki karpuz gibi falan bşey yerim çok seviyorumBaşla canım.ara öğünn yapıcak mısın
Yok canım ben test yapmam adet geçmedenAyni sayılırız sen önce test yapcam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?