- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.821
Canım ona yarın karar veririm. Belki karpuz gibi falan bşey yerim çok seviyorum
Canımm şuan serbest olduğun saat diliminde değil misindün acıkmamıştım bugun biraz acıktım ama yemicem. Şimd bir yeşil çay yaparım kendime doyurur o beni
Evet ama zaten 6 da yemek yicem ya tıkanırım yersemCanımm şuan serbest olduğun saat diliminde değil misin
Evet doğru canımEvet ama zaten 6 da yemek yicem ya tıkanırım yersemgece acıkırım
Oo maşallah bende mi öyle yapsam acabaBide biz 16 değil 18 saat açlık yapıyoruz
Bilemem vallaOo maşallah bende mi öyle yapsam acaba
İki gündür kasıklarım ağrıyor 10 gün var adete gelde şimdi test yapmak için hevesli ol valla yine anladım adet olacağımıBilemem valla
Merhaba şifa diliyorum ,benim eşimde azospermi tese düşünüyoruz siz nerede yaptırdınız rica etsem bilgi verırmısınız1 tüp bebek derken TESE sonrası olacaktık çıkmadı varikosel oldu şuna yine sonuç yok malesef
Daha 10 gün varmış kuzum belli olmaz inşallah gelmez adetinİki gündür kasıklarım ağrıyor 10 gün var adete gelde şimdi test yapmak için hevesli ol valla yine anladım adet olacağımı
İnşAllah canım bakalım hayırlısıDaha 10 gün varmış kuzum belli olmaz inşallah gelmez adetin
Aslında adet olcam diyip çekmemek lazım. Dün larka bana dedi ya kış kış de gitsin diye sende öyle yappİnşAllah canım bakalım hayırlısı
Aslında adet olcam diyip çekmemek lazım. Dün larka bana dedi ya kış kış de gitsin diye sende öyle yapp
Kız nerdesin sen yaaKızlar nasılsınız özledim sizle muhabbet etmeyi bir gelişme var mı ben ilk defa bu ay yumurtlama ağrısı yaşadım
Hamdolsun canım iyiyim ben sen nasılsn inşallah bu ay tam nokta atışı yapmışsındırKızlar nasılsınız özledim sizle muhabbet etmeyi bir gelişme var mı ben ilk defa bu ay yumurtlama ağrısı yaşadım
Ay vallahi hiç boş kalamiyorum ki yok yoğurt mayala yok evi süpür yemek yap gün geçiyor nasıl belirti var mı hadi hayırlı haberlerle gelKız nerdesin sen yaaben yarını bekliyorum canım bir gelişme yok
İnşallah canım akintim olurdu da ağrı olmazdı Ağrıda oldu bu ay insallah bebişimiz gelir bu ay teyzeleriHamdolsun canım iyiyim ben sen nasılsn inşallah bu ay tam nokta atışı yapmışsındır
Adet belirtisi var canımAy vallahi hiç boş kalamiyorum ki yok yoğurt mayala yok evi süpür yemek yap gün geçiyor nasıl belirti var mı hadi hayırlı haberlerle gel
İnşallah canımİnşallah canım akintim olurdu da ağrı olmazdı Ağrıda oldu bu ay insallah bebişimiz gelir bu ay teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?