- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.433
- 83
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.841
Nasıl kasık agrin falan belki bebek vardır deme öyle müjdeli haber gelsin artıkAdet belirtisi var canım
İnşAllah canım hayırlısı ileİnşallah canım akintim olurdu da ağrı olmazdı Ağrıda oldu bu ay insallah bebişimiz gelir bu ay teyzeleri
Göğüs bel ve karın ağrım var canım her ay oluyor zaten bunlarNasıl kasık agrin falan belki bebek vardır deme öyle müjdeli haber gelsin artık
Hiç farklı bir belirti yok mu kızGöğüs bel ve karın ağrım var canım her ay oluyor zaten bunlar
İlla belirti bulmamız lazımHiç farklı bir belirti yok mu kızvardır bı düşün hadi
Benim de 11 gün var, 6haziranAyni sayılırız sen önce test yapcam mi
Hiç farklı bir belirti yok mu kızvardır bı düşün hadi
İlla belirti bulmamız lazım ☺
Hayır sayılmaz o sivilcede her ay çıkıyor böyle sol.kasik batması sonrada göğüs ucu acıması ateşinin yüksek olması gibi belirti yok mu yahu hep böyle okumuştum ben
Hayır sayılmaz o sivilcede her ay çıkıyor böyle sol.kasik batması sonrada göğüs ucu acıması ateşinin yüksek olması gibi belirti yok mu yahu hep böyle okumuştum ben
Sayılır tabi
Mucizem saymadı amaSayılır tabifarklı çünkü
Ayy inşallah bebis müjdesi veririzBenim de 11 gün var, 6haziran
Bildiğimiz bişeyse tabiki yardımcı oluruzMerhaba arkadaşlar bi sorum olacak bana yardımcı olabilecek biri varmıdır acaba
Yok yok sayılır sayılırMucizem saymadı ama
Canım yumurtlama döneminde son adetin 11.günundesin doğru anladıysam bu dönemde ağrı olur bugünleri değerlendirBiraz uzun olacak ama yazayım bende polikistik over var geçen ay iki defa adet oldum en son adetimin başlangıç tarihi 14 mayıs şimdi asıl soruya geleyim benim bugün sol kasigim ve belim çok ağrıyor acaba niye olur bu bilgisi olabilen varmı 2 yıldır çocuk istiyorum ama olmuyor malesefacaba ovulasyon günü olabilirmi bugün
Evet yumurtlama döneminde sinCanım yumurtlama döneminde son adetin 11.günundesin doğru anladıysam bu dönemde ağrı olur bugünleri değerlendir
Büyük bir ihtimal yumurtlama günündesin doktora gitmiş miydin hem pcos hem de çocuk içinBiraz uzun olacak ama yazayım bende polikistik over var geçen ay iki defa adet oldum en son adetimin başlangıç tarihi 14 mayıs şimdi asıl soruya geleyim benim bugün sol kasigim ve belim çok ağrıyor acaba niye olur bu bilgisi olabilen varmı 2 yıldır çocuk istiyorum ama olmuyor malesefacaba ovulasyon günü olabilirmi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?