- 3 Ocak 2020
- 940
- En iyi cevaplar
- 1
- 864
- 23
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.861
Aminnnnn inşallahAyy inşallah bebis müjdesi veririz
Ya hadi inşallah değerlendiriyorum doktorum yarın demişti ama bugün de ben şansımı deniyim inşallah dileyen herkezin olur kucaklarimiz boş kalmaz inşallahCanım yumurtlama döneminde son adetin 11.günundesin doğru anladıysam bu dönemde ağrı olur bugünleri değerlendir
Evet gitmem mi gitmediğim doktor denemediğim yöntem kalmadı en son arefe günü gittim doktor dedi 4 yumurtan var 3 u sağlıklı bayram bitişi tekrar gel iğne vericem dedi ne iğnesi bilmiyorum ama çarşamba günü tekrar gidicemBüyük bir ihtimal yumurtlama günündesin doktora gitmiş miydin hem pcos hem de çocuk için
Hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah canımEvet gitmem mi gitmediğim doktor denemediğim yöntem kalmadı en son arefe günü gittim doktor dedi 4 yumurtan var 3 u sağlıklı bayram bitişi tekrar gel iğne vericem dedi ne iğnesi bilmiyorum ama çarşamba günü tekrar gidicem
Hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah canım❤
Amin inşallah canım isteyen herkesin kucağı dolsunInşallah inşallah rabbim hepimize nasip eder inşallah ❤
İyiyim canım sen nasılsınGünaydın canimmm nasılsın
Çatlatma iğnesi olabilir canimEvet gitmem mi gitmediğim doktor denemediğim yöntem kalmadı en son arefe günü gittim doktor dedi 4 yumurtan var 3 u sağlıklı bayram bitişi tekrar gel iğne vericem dedi ne iğnesi bilmiyorum ama çarşamba günü tekrar gidicem
İyiyim bende bugunumuze şükürİyiyim canım sen nasılsın
Günaydın canım nasılsınGünaydınkızlar
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın değerlendiriyor musun yumurtlama günlerininGünaydın canım nasılsın
Şu an yok balım
Yok kuzum daha adet olmadımİyiyim bende bugunumuze şüküradet oldun mu canim
Şu an göğüs ağrısı dışında belirtimde kalmadıOlmasın kış kış gelme 9 ay sonra gelsin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?