Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar akşam hayıt hakkında araştırma yaparken tesedufen aspirin kullaniminin gebeliği %35 oranında arttırdığını okudum bu konu hakkında bir bilginiz var mı bir keresinde klomen tedavisi görürken bana doktorum vermisti ve kanını sulandirir bebeğin kolay tuttunmasi için demişti çok onemsememistim açıkçası ama akşam okuyunca şaşırdım

Benimle aynı okulda bı arkadaşin sürekli düdükleri oluyomus en son gittiği doktor bebe aspirini ve progesten vermiş hamileligi sorunsuz geçmiş şimdi bı kızı var hepbo doktora dua edrim diyo

Benimle aynı okulda bı arkadaşin sürekli düdükleri oluyomus en son gittiği doktor bebe aspirini ve progesten vermiş hamileligi sorunsuz geçmiş şimdi bı kızı var hepbo doktora dua edrim diyo
Tekrarlayan düşük leri oluyormus

Allah Allah acaba evde var bende günde bir tane içsem zararı olur mu

Allah Allah acaba evde var bende günde bir tane içsem zararı olur mu
Bilmiyorum canim doktora sormadan alma ben kafama göre hayt hapı aldım ve bide yanlış kullanmışım ne kirpik kaldı nede kaş saç çok kotuydum ama göguslerim büyüdü hayt suyu çayı hapı bana olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…