- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.881
Hadi hayırlısı inşallahŞu an göğüs ağrısı dışında belirtimde kalmadı
Bugün geçsin test yap artık adetin duzenlimiumutlandırma beni
Degerlendiriyorum canım inşallah bu ay tutarİyiyim canım çok şükür sen nasılsın değerlendiriyor musun yumurtlama günlerinin
Ay hadi İnşallah müjdeli haber mi geliyorumutlandırma beni
İnşallah çok AminDegerlendiriyorum canım inşallah bu ay tutar
İnşallah canım senin ne kadar kaldı adeteİnşallah çok Amin
Düzenli canım 1-2 gün oynar en fazlaBugün geçsin test yap artık adetin duzenlimi
Kızlarrr yaaa boşa umutlandırmayın beniAy hadi İnşallah müjdeli haber mi geliyor
Bugunle 7gün kaldı bu sefer olur inşallahİnşallah canım senin ne kadar kaldı adete
Benimde bir iki gün oynar hadi busefer ılıcak inşallahDüzenli canım 1-2 gün oynar en fazla
Bence test yap bayram müjdesi olur neguzelBenimde bir iki gün oynar hadi busefer ılıcak inşallahRabbim yüzümüzü guldursun
Boşa olur mu canim Allah in ne zaman nasip edeceği belli mi olur hiçKızlarrr yaaa boşa umutlandırmayın beni
Ay hadi İnşallah seninde gelmez adetin bebişimiz gelirBugunle 7gün kaldı bu sefer olur inşallah
Benimle aynı okulda bı arkadaşin sürekli düdükleri oluyomus en son gittiği doktor bebe aspirini ve progesten vermiş hamileligi sorunsuz geçmiş şimdi bı kızı var hepbo doktora dua edrim diyoKızlar akşam hayıt hakkında araştırma yaparken tesedufen aspirin kullaniminin gebeliği %35 oranında arttırdığını okudum bu konu hakkında bir bilginiz var mı bir keresinde klomen tedavisi görürken bana doktorum vermisti ve kanını sulandirir bebeğin kolay tuttunmasi için demişti çok onemsememistim açıkçası ama akşam okuyunca şaşırdım
Tekrarlayan düşük leri oluyormusBenimle aynı okulda bı arkadaşin sürekli düdükleri oluyomus en son gittiği doktor bebe aspirini ve progesten vermiş hamileligi sorunsuz geçmiş şimdi bı kızı var hepbo doktora dua edrim diyo
Doğru diyorsun canımBoşa olur mu canim Allah in ne zaman nasip edeceği belli mi olur hiç
Allah Allah acaba evde var bende günde bir tane içsem zararı olur muBenimle aynı okulda bı arkadaşin sürekli düdükleri oluyomus en son gittiği doktor bebe aspirini ve progesten vermiş hamileligi sorunsuz geçmiş şimdi bı kızı var hepbo doktora dua edrim diyo
Bilmiyorum canim doktora sormadan alma ben kafama göre hayt hapı aldım ve bide yanlış kullanmışım ne kirpik kaldı nede kaş saç çok kotuydum ama göguslerim büyüdüAllah Allah acaba evde var bende günde bir tane içsem zararı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?