- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.901
İlk kez duydum canım olabilir yaniKızlar akşam hayıt hakkında araştırma yaparken tesedufen aspirin kullaniminin gebeliği %35 oranında arttırdığını okudum bu konu hakkında bir bilginiz var mı bir keresinde klomen tedavisi görürken bana doktorum vermisti ve kanını sulandirir bebeğin kolay tuttunmasi için demişti çok onemsememistim açıkçası ama akşam okuyunca şaşırdım
Bencede dr a sormadan alma canımAllah Allah acaba evde var bende günde bir tane içsem zararı olur mu
Burdayım canım geldim
Evet coraspin kullan canım denemek istiyorsanndaKızlar akşam hayıt hakkında araştırma yaparken tesedufen aspirin kullaniminin gebeliği %35 oranında arttırdığını okudum bu konu hakkında bir bilginiz var mı bir keresinde klomen tedavisi görürken bana doktorum vermisti ve kanını sulandirir bebeğin kolay tuttunmasi için demişti çok onemsememistim açıkçası ama akşam okuyunca şaşırdım
Evet nerdesin senYa yerim merak mı ettiniz beni geldim geldim
Biraz temizlik falan yaptım canım sonra tekrar uykum geldi yattımEvet nerdesin sen
İlk defa bugun bende uyudum öğlenBiraz temizlik falan yaptım canım sonra tekrar uykum geldi yattım
Oh missİlk defa bugun bende uyudum öğlen
Bende bugün uyuyamadım tam tersi ve yasağı deldim bı kahve içtimOh miss
Afiyet olsun canım inşallah bişey olmazBende bugün uyuyamadım tam tersi ve yasağı deldim bı kahve içtim
Oldu bile bidaha içmem nefsimi tutcam insan işte iyi olunca hemen neyse ders oldu baneAfiyet olsun canım inşallah bişey olmaz
Ettik tabi canım benim neler yapıyorsunYa yerim merak mı ettiniz beni geldim geldim
Aman canım dikkat et kendine sağlığından önemli değilOldu bile bidaha içmem nefsimi tutcam insan işte iyi olunca hemen neyse ders oldu bane
Evet öyle canımAman canım dikkat et kendine sağlığından önemli değil
Canım eşim telefonla konuşuyor sesi gelmesinde odadan odaya kaçıyorum ay sinir oluyorm 10 saat bitmiyor çeneleriEttik tabi canım benim neler yapıyorsun
Canım ben bugun kısır yaptım
Ayy bende kaç gündür kısır yapıyım diyorum üşeniyorumCanım ben bugun kısır yaptımcanım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?