- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.961
Amin canım hepimiz içinÖyle canım hayırlısı olsun inşallah
Neyapiyosun canimAmin canım hepimiz için
İyiyim canım oturuyorum sen napıyorsunNeyapiyosun canim
Otur canım sen stres yapma kırmızılar yok hala demiİyiyim canım oturuyorum sen napıyorsun
İyiyim bende mucizem haklı sen rahat ol no sttesİyiyim canım oturuyorum sen napıyorsun
Hadi bakalım sırada senin ki bir hafta kalmıştı demiİyiyim bende mucizem haklı sen rahat ol no sttes
Ay evet ben önce test yapcam ama inşallah adet olmamdaHadi bakalım sırada senin ki bir hafta kalmıştı demi
Ay hadi İnşallah canım bende heycan yapıyorum sizle birlikte ne zaman test yapacaksın sana da dua okurumAy evet ben önce test yapcam ama inşallah adet olmamda
Pazar günü yapacamAy hadi İnşallah canım bende heycan yapıyorum sizle birlikte ne zaman test yapacaksın sana da dua okurum
Bu ayPazar günü yapacamcanım bı gün önce yani inşallah bebisimiz vardır bu birilerimiz hamis kalırız inşallah Allah dualarimizi kabul eylesin amin
İyi geceler canımİyi geceler ben uyuyacam eşim geldi işten şimdi.sizlere Allah rahatlık versin
İnşallah canım amin Allah o günleri tez vakitte göstersin bizePazar günü yapacamcanım bı gün önce yani inşallah bebisimiz vardır bu birilerimiz hamis kalırız inşallah Allah dualarimizi kabul eylesin amin
İyi geceler canımİyi geceler ben uyuyacam eşim geldi işten şimdi.sizlere Allah rahatlık versin
Canım senin kaac gün kaldı hele seni dört göz bekliyorum o gece ki mesajdan sonraİyi geceler canım
8 gün var canım dahaCanım senin kaac gün kaldı hele seni dört göz bekliyorum o gece ki mesajdan sonra
Amin canım hayrlısı olsun. Açıkcası adet belirtilerim başladı ama yine de olsun. Kırmızı kart görene kadar umut varHadi hayırlısı canım ❤
Sağol canım allah razı olsun ağzına sağlıkLife light canım 500 tane ya mussavvir çektim sana Allah hayırlı haberlerini bize duyurmayı nasip etsin inşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?