Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlar topikleri gezerken burayı gördüm ve umut verebilmek için yazmak istedim.ufacık bir umudun peşinden koşmak sabırla beklemek,her ay hüsranla sonuçlansa bile bir sonraki ay tekrar aynı hevesle beklemek nasıl bir duygudur çok iyi bilirim.Allahım bana 3,5yıl sonra tüp bebek tedavisi ile nasip etti çok şükür ama buraya gelene kadar hiç durmadım.ovulasyon testleri,ateş takibi,aklınıza gelen bütün kürler ne varsa yaptım.5 tane aşılama yaptırdım.ve görünürde bir sorunumuzda yoktu ama olmadı.en son tüp bebek denemeye karar verdik.tüp bebek tedavisi öncesi rahimde perde var denildi.ondan ufak bir ameliyat oldum ve ameliyattan 2 ay sonra tedavim başladı ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun hayırlı güzel haberi aldık.ve öyle özel bir merkezde falanda yaptırmadım.devlet hastanesinde yaptırdım.. umudumuzu hiç kaybetmeyin elinizden geleni yapın yeterki.ben kendimi hamile olarak hayal bile edemiyordum.bir hamile olarak hepinize en içten dua ediyorum.Allahım hepinize, isteyen,hakkeden herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Sağlıcakla kucağına al canım inşallah. O zman aşılamalarının olmamasının sebebi rahimde perde olmadı mıydı acaba

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Sağlıcakla kucağına al canım inşallah. O zman aşılamalarının olmamasının sebebi rahimde perde olmadı mıydı acaba
aminn inşallah benimde aklıma o geldi ama sonra çok araştırdım direk hamile kalmaya engel değilmiş ama tüp bebek tedavisinin başarısız olmasına sebep oluyormuş, bebek tutunsa bile düşüğe sebep oluyormuş.

Geç yattıkça insan bişeyler yenek istiyor zaten
Evet canım haklısın bunu değiştirmem gerekiyor.
1 s.b süt
1 çay kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı kakao
1 tatlı kaşığı kahve

Kahve gibi karıştırıyoruz ocağa koy kaynamaya yakın köpürünce al iç
Bu da güzel yağ yaktırıp tok tutuyormuş

Yeşil çay da acayip tok tutuyor içine karanfil at demlerken iştah kesiyor. Tarifini de denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…