- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.101
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.001
Amin canım. Hepimiz inşallahCanım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın rabbim tez vakitte nasip etsin
Normalde su içer miydin.Tüketiyorum canım dün 3 lt olmasa da 2.5 dan fazla su içtim. Sanki su daha çok şişiriyor gibi geliyor ama olmaya da bilir tabi
Yok canım çok az içerdimNormalde su içer miydin.
İnşAllah olurda koyarsın canımAmin canım. Hepimiz inşallahBu arada Ahsen ismini çok severim. Eğer bir kızım olursa Ahsen koymayı çok istiyorum. ❤
aminİnşAllah olurda koyarsın canım
Sağlıcakla kucağına al canım inşallah. O zman aşılamalarının olmamasının sebebi rahimde perde olmadı mıydı acabaselam kızlar topikleri gezerken burayı gördüm ve umut verebilmek için yazmak istedim.ufacık bir umudun peşinden koşmak sabırla beklemek,her ay hüsranla sonuçlansa bile bir sonraki ay tekrar aynı hevesle beklemek nasıl bir duygudur çok iyi bilirim.Allahım bana 3,5yıl sonra tüp bebek tedavisi ile nasip etti çok şükürama buraya gelene kadar hiç durmadım.ovulasyon testleri,ateş takibi,aklınıza gelen bütün kürler ne varsa yaptım.5 tane aşılama yaptırdım.ve görünürde bir sorunumuzda yoktu ama olmadı.en son tüp bebek denemeye karar verdik.tüp bebek tedavisi öncesi rahimde perde var denildi.ondan ufak bir ameliyat oldum ve ameliyattan 2 ay sonra tedavim başladı ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun hayırlı güzel haberi aldık.ve öyle özel bir merkezde falanda yaptırmadım.devlet hastanesinde yaptırdım.. umudumuzu hiç kaybetmeyin elinizden geleni yapın yeterki.ben kendimi hamile olarak hayal bile edemiyordum.bir hamile olarak hepinize en içten dua ediyorum.Allahım hepinize, isteyen,hakkeden herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah ❤
O yüzden şişkin hissetmişte olabilirsin canım. Alışır vücudun yakında canım. Nasıl geçti ilk gününYok canım çok az içerdim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımselam kızlar topikleri gezerken burayı gördüm ve umut verebilmek için yazmak istedim.ufacık bir umudun peşinden koşmak sabırla beklemek,her ay hüsranla sonuçlansa bile bir sonraki ay tekrar aynı hevesle beklemek nasıl bir duygudur çok iyi bilirim.Allahım bana 3,5yıl sonra tüp bebek tedavisi ile nasip etti çok şükürama buraya gelene kadar hiç durmadım.ovulasyon testleri,ateş takibi,aklınıza gelen bütün kürler ne varsa yaptım.5 tane aşılama yaptırdım.ve görünürde bir sorunumuzda yoktu ama olmadı.en son tüp bebek denemeye karar verdik.tüp bebek tedavisi öncesi rahimde perde var denildi.ondan ufak bir ameliyat oldum ve ameliyattan 2 ay sonra tedavim başladı ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun hayırlı güzel haberi aldık.ve öyle özel bir merkezde falanda yaptırmadım.devlet hastanesinde yaptırdım.. umudumuzu hiç kaybetmeyin elinizden geleni yapın yeterki.ben kendimi hamile olarak hayal bile edemiyordum.bir hamile olarak hepinize en içten dua ediyorum.Allahım hepinize, isteyen,hakkeden herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah ❤
aminn inşallahSağlıcakla kucağına al canım inşallah. O zman aşılamalarının olmamasının sebebi rahimde perde olmadı mıydı acaba
aminn canım çok sağolAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım♥
Anladım canımaminn inşallahbenimde aklıma o geldi ama sonra çok araştırdım direk hamile kalmaya engel değilmiş ama tüp bebek tedavisinin başarısız olmasına sebep oluyormuş, bebek tutunsa bile düşüğe sebep oluyormuş.
İlk gün güzeldi canım. Ya ben gündüz değilde gece çok zorlanıyorum bişey yememek için zor tutuyorum kendimiO yüzden şişkin hissetmişte olabilirsin canım. Alışır vücudun yakında canım. Nasıl geçti ilk günün
Akşam kaçta başlıyorsun oruca. Geç mi yatıyorsunİlk gün güzeldi canım. Ya ben gündüz değilde gece çok zorlanıyorum bişey yememek için zor tutuyorum kendimi
7 de başlıyorum canım geç yatıyorum evetAkşam kaçta başlıyorsun oruca. Geç mi yatıyorsun
Geç yattıkça insan bişeyler yenek istiyor zaten7 de başlıyorum canım geç yatıyorum evet
Evet canım haklısın bunu değiştirmem gerekiyor.Geç yattıkça insan bişeyler yenek istiyor zaten
Yeşil çay da acayip tok tutuyor içine karanfil at demlerken iştah kesiyor. Tarifini de denicemEvet canım haklısın bunu değiştirmem gerekiyor.
1 s.b süt
1 çay kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı kakao
1 tatlı kaşığı kahve
Kahve gibi karıştırıyoruz ocağa koy kaynamaya yakın köpürünce al iç
Bu da güzel yağ yaktırıp tok tutuyormuş
Tamam canım gece acıkırsam onu yapacağımYeşil çay da acayip tok tutuyor içine karanfil at demlerken iştah kesiyor. Tarifini de denicem
Karanfili çok tutma acısı çıkıyorTamam canım gece acıkırsam onu yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?