- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.981
Canım gece uyumuşumOtur canım sen stres yapma kırmızılar yok hala demi
Günaydın canımCanım gece uyumuşumyok hala gelmedi. Ama kasıklarım ve belimin ağrısna uyandım bugun
Ay hadi İnşallah canım bebişin agrilaridir oCanım gece uyumuşumyok hala gelmedi. Ama kasıklarım ve belimin ağrısna uyandım bugun
Evet canım oluyorGünaydın canım♥ adetten önce öyle ağrıların olurmu
Ay hadi İnşallah canım bebişin agrilaridir o❤
Kızlar bebiş yokBak bize cvp vermiyo merak ediyoruz dimiMucizemm222
Kızlar bebiş yoktest aldım tertemiz
[/QUO. Ama yaa olmadı ki bu neyse dur bakalım daha adet olmadin
Yarın yapsaydın keşke canım. Belki geç dollenmedirKızlar bebiş yoktest aldım tertemiz
Hamdolsun bende iyiyim canım bşeyler yiyeceğimİyiyim kuzum sen nasılsın❤
Afiyet olsun canımHamdolsun bende iyiyim canım bşeyler yiyeceğim
Gelmezse bir kaç gün sonra tekrar yaparım canım yedek aldım ama gelecek gibiYarın yapsaydın keşke canım. Belki geç dollenmedir
Evi süpürmem lazım çok üşendimMerhaba kızlar nasılsınız
Canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın rabbim tez vakitte nasip etsinMerhaba kızlaaarrr. Her hamilelik topiğinde varım neredeysetüm mesajları okuyamadım, eğer hamile varsa tebrik ederim. Ben de 3 ay sonra 2 sene olacak bebek istemeye başlayalı ama olmuyor bir türlü. Bu ay yine adet oldum maalesef. Kullandıklarımı yazayım şimdi:
2 sene içinde birkaç kez klomen kullandım. 1 kez ovitrelle vuruldum.
Birkaç kez duphaston, 1 kez dostinex kullandım.
Şubat ve martta 2 ay hayıt+üzüm+macun+çay kürü içtim. Aldığım attar 2 aydan uzun kullanma dedi ve adetliyken de kullanmadım.
Geçen ay burada okuduklarınmdan yola çıkarak inofolic saşe aldım. Çok düzensiz ve kafama göre kullandım. Şimdi bu ay daha dikkatli kullanacağım.
Bu arada son 2 aydır eşimle birlikte her gün keçiboynuzu özü yiyoruz hünnap marka. Eşime ayrıca keçiboynuzu kaynatıp içiriyorum.
Tevekkül bizden takdir Allah’tan ☺
Daha akşama çok yaparsın canımEvi süpürmem lazım çok üşendimsen nasılsın
Olabilir canım sıvı tüket bol bol. İyi geliyor şişkinliğeDaha akşama çok yaparsın canımhamdolsun canım bi şişik hissediyorum kendimi adet yakın ya ondan heralde
Tüketiyorum canım dün 3 lt olmasa da 2.5 dan fazla su içtim. Sanki su daha çok şişiriyor gibi geliyor ama olmaya da bilir tabiOlabilir canım sıvı tüket bol bol. İyi geliyor şişkinliğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?