- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.921
Taze fasülye pilav cacık canım
Yap canım ekşili çok güzel gitti hafif bi de ben zaten kısır yaptığım zaman başka bişey yapmıyorumAyy bende kaç gündür kısır yapıyım diyorum üşeniyorum
Yarın yaparım inşallahYap canım ekşili çok güzel gitti hafif bi de ben zaten kısır yaptığım zaman başka bişey yapmıyorum
Dikkat et baş dönmesi yapabilir canım.Bende bugün uyuyamadım tam tersi ve yasağı deldim bı kahve içtim
Yap canım afiyet olsun şimdidenYarın yaparım inşallahacılı ekşili
Sağol canım ellerine sağlık seninde başladın mı if eYap canım afiyet olsun şimdiden
Biraz sonra başlamış olacağım canım bugunSağol canım ellerine sağlık seninde başladın mı if e
Afiyet olsun canımTaze fasülye pilav cacık canım
Sağol tatlımAfiyet olsun canım
Ohh mis afiyet olsun canimCanım ben bugun kısır yaptımcanım çekti
Ay yapmazmi bidaha icmem canım dersimi aldimDikkat et baş dönmesi yapabilir canım.
Alerjik gibi bişey mi acabaKızlar ya bacağımda bişey çıktı döküntü gibi kıpkırmızı
Anlamadım ki yarın bir eczaneye gidip göstericem anlamazlarda dr a giderim. Rahat rahat dr da gidemiyoruzAlerjik gibi bişey mi acaba
Afiyet olsun canımCanım ben bugun kısır yaptımcanım çekti
Bende biraz patlıcanım vardı eşim seviyor diye közledim onları mamzana yaptım yanına ayran birde yedik Allah a şükür
Afiyet olsun canımBende biraz patlıcanım vardı eşim seviyor diye közledim onları mamzana yaptım yanına ayran birde yedik Allah a şükür
Evet haklısın geçmiş olsun canım eczaneye gitmisken test aliver inşallah kırmizilar gelmezAnlamadım ki yarın bir eczaneye gidip göstericem anlamazlarda dr a giderim. Rahat rahat dr da gidemiyoruz
Mamzana neki canimBende biraz patlıcanım vardı eşim seviyor diye közledim onları mamzana yaptım yanına ayran birde yedik Allah a şükür
Gelin beraber olsun gün yapalımOhh mis afiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?