- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.941
Alıcam alıcamEvet haklısın geçmiş olsun canım eczaneye gitmisken test aliver inşallah kırmizilar gelmez
Bende merak ettimMamzana neki canim
Hahahahahah olurGelin beraber olsun gün yapalım
Gelmez insalllaaaah canımAlıcam alıcamdaha yemedim kırmızı kart
Canım adet geçikmen oluyor muHahahahahah olur
Yok canım normalde gününde olur 1 gün önce 1 gün sonra en fazlaCanım adet geçikmen oluyor mu
Patlıcanları gozluyorsun canım kabuklarini soyuyorsun biberle domatesi dogruyorsun biraz onlari pisiriyorsun kozledigin patlıcanları küçük küçük dilimleyip içine atıyorsun birde sarımsak kokuyorsun mis gibi yemek oluyor sonra afiyetle yiyorsunMamzana neki canim
Ay hadi İnşallah bebiş yoldadır heycan yaptım ben bile bu gece ya mussavvir cekicegim sanaYok canım normalde gününde olur 1 gün önce 1 gün sonra en fazla
Ellerine sağlık canımPatlıcanları gozluyorsun canım kabuklarini soyuyorsun biberle domatesi dogruyorsun biraz onlari pisiriyorsun kozledigin patlıcanları küçük küçük dilimleyip içine atıyorsun birde sarımsak kokuyorsun mis gibi yemek oluyor sonra afiyetle yiyorsun
Ay hadi İnşallah bebiş yoldadır heycan yaptım ben bile bu gece ya mussavvir cekicegim sana
Ellerine sağlıkPatlıcanları gozluyorsun canım kabuklarini soyuyorsun biberle domatesi dogruyorsun biraz onlari pisiriyorsun kozledigin patlıcanları küçük küçük dilimleyip içine atıyorsun birde sarımsak kokuyorsun mis gibi yemek oluyor sonra afiyetle yiyorsun
Anladım canım hayrlısı olsun inşallah strese yok relax gelecek inşallahYok canım normalde gününde olur 1 gün önce 1 gün sonra en fazla
Yok kız ne stresi biz stres yapar mıyız hiççAnladım canım hayrlısı olsun inşallah strese yok relax gelecek inşallah
Öyle oluyor canım aslında güzel bişey umudu yitirmemek lazımO bu değil de adet olacağıma bilmeme rağmen yaptığım heyecan
Hayal kırıklığıda kötü bişeyÖyle oluyor canım aslında güzel bişey umudu yitirmemek lazım
O en kötüsüHayal kırıklığıda kötü bişey
Rabbim bizim de yüzümüzü güldürcek inşallah zamanı var deyip avutuyoruz kendimiziO en kötüsü
Öyle canım hayırlısı olsun inşallahRabbim bizim de yüzümüzü güldürcek inşallah zamanı var deyip avutuyoruz kendimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?