- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.021
Canım eşinde uyguluyor mu seninle birlikteKaranfili çok tutma acısı çıkıyor
Hoş geldin canım aramıza Allah tez vakitte hepimize o duyguyu yaşatır inşallahMerhaba kızlaaarrr. Her hamilelik topiğinde varım neredeysetüm mesajları okuyamadım, eğer hamile varsa tebrik ederim. Ben de 3 ay sonra 2 sene olacak bebek istemeye başlayalı ama olmuyor bir türlü. Bu ay yine adet oldum maalesef. Kullandıklarımı yazayım şimdi:
2 sene içinde birkaç kez klomen kullandım. 1 kez ovitrelle vuruldum.
Birkaç kez duphaston, 1 kez dostinex kullandım.
Şubat ve martta 2 ay hayıt+üzüm+macun+çay kürü içtim. Aldığım attar 2 aydan uzun kullanma dedi ve adetliyken de kullanmadım.
Geçen ay burada okuduklarınmdan yola çıkarak inofolic saşe aldım. Çok düzensiz ve kafama göre kullandım. Şimdi bu ay daha dikkatli kullanacağım.
Bu arada son 2 aydır eşimle birlikte her gün keçiboynuzu özü yiyoruz hünnap marka. Eşime ayrıca keçiboynuzu kaynatıp içiriyorum.
Tevekkül bizden takdir Allah’tan ☺
Evet canım birlikte yapıyoruzCanım eşinde uyguluyor mu seninle birlikte
Evde olduğu için yapması iyi oldu yoksa beni yoldan çıkartır oCanım eşinde uyguluyor mu seninle birlikte
amiiinnn, inşallah. teşekkür ederim ☺Hoş geldin canım aramıza Allah tez vakitte hepimize o duyguyu yaşatır inşallah
ben bu karanfil çok kullanılırsa erkeklerde cinsel problemlere sebep oluyor diye biliyorum. biz ilk evlendiğimiz zamanlar her sabah çaya karanfil atıp öyle içerdik, kokusu hoşumuza giderdi. sonra dedim biz bunu içiyoruz her sabah ama faydası zararı nedir, bir bakayım. tesadüfen öğrenmiştik ve o gün bugündür mümkün olduğunca az tüketiriz karanfili. klasik ağzımız soğan kokmasın filan gibi işlevleri var bizim için ☺Yeşil çay da acayip tok tutuyor içine karanfil at demlerken iştah kesiyor. Tarifini de denicem
Merhaba yazdıklarınızı okudum allah size de bize de tez zamanda evlat nasip etsin.prolaktininiz kaç acaba onu merak ettim.ben bu karanfil çok kullanılırsa erkeklerde cinsel problemlere sebep oluyor diye biliyorum. biz ilk evlendiğimiz zamanlar her sabah çaya karanfil atıp öyle içerdik, kokusu hoşumuza giderdi. sonra dedim biz bunu içiyoruz her sabah ama faydası zararı nedir, bir bakayım. tesadüfen öğrenmiştik ve o gün bugündür mümkün olduğunca az tüketiriz karanfili. klasik ağzımız soğan kokmasın filan gibi işlevleri var bizim için ☺
Hadi ya biz hep karanfilli çay içerizben bu karanfil çok kullanılırsa erkeklerde cinsel problemlere sebep oluyor diye biliyorum. biz ilk evlendiğimiz zamanlar her sabah çaya karanfil atıp öyle içerdik, kokusu hoşumuza giderdi. sonra dedim biz bunu içiyoruz her sabah ama faydası zararı nedir, bir bakayım. tesadüfen öğrenmiştik ve o gün bugündür mümkün olduğunca az tüketiriz karanfili. klasik ağzımız soğan kokmasın filan gibi işlevleri var bizim için ☺
amin inşallahMerhaba yazdıklarınızı okudum allah size de bize de tez zamanda evlat nasip etsin.prolaktininiz kaç acaba onu merak ettim.
valla biz de içer-dikHadi ya biz hep karanfilli çay içeriz
Yine de yüksek canım.20lerde olması lazım sen keçiboynuzu kullanma o prolaktini yükseltebiliyor bazı bünyelerde.eşin içerse daha iyi olur.bi de hayıt otu benim gördüğüm kadarıyla çok yanlış kullanılıyor.ben ibrahim saraçoğlunun sekreteriyle görüştüm mail üzerinden.Adetin 3.günü başlanıp 5 gün boyunca kullanılacak yani yumurtlamadan önce bitmiş olacak.Ayrıca böyle önemli şeyleri lütfen aktardan almayın genelde beklemiş ürünler oluyor sonuçta her aktar günde bir sürü hayıt satmıyor eğer alacaksan bilindik yerlerden eczanelerden al.yumurtlama sorunu olanlara ben bal çörekotu tarçın karışımını öneririm.tabi onun da nasıl kullanılması gerektiği önemli.Bir de lütfen he olursa olsun rahim filmi çektirin.amin inşallahprolaktinim 30. çok yüksek değil doktorlara göre.
Evde olduğu için yapması iyi oldu yoksa beni yoldan çıkartır o
Eşim kullanmıyor canım. Bende yeşil çay da seviyorum o çiğ tadını ve kokusunu alıyor. Araştırıcam dediğiniben bu karanfil çok kullanılırsa erkeklerde cinsel problemlere sebep oluyor diye biliyorum. biz ilk evlendiğimiz zamanlar her sabah çaya karanfil atıp öyle içerdik, kokusu hoşumuza giderdi. sonra dedim biz bunu içiyoruz her sabah ama faydası zararı nedir, bir bakayım. tesadüfen öğrenmiştik ve o gün bugündür mümkün olduğunca az tüketiriz karanfili. klasik ağzımız soğan kokmasın filan gibi işlevleri var bizim için ☺
selam kızlar topikleri gezerken burayı gördüm ve umut verebilmek için yazmak istedim.ufacık bir umudun peşinden koşmak sabırla beklemek,her ay hüsranla sonuçlansa bile bir sonraki ay tekrar aynı hevesle beklemek nasıl bir duygudur çok iyi bilirim.Allahım bana 3,5yıl sonra tüp bebek tedavisi ile nasip etti çok şükürama buraya gelene kadar hiç durmadım.ovulasyon testleri,ateş takibi,aklınıza gelen bütün kürler ne varsa yaptım.5 tane aşılama yaptırdım.ve görünürde bir sorunumuzda yoktu ama olmadı.en son tüp bebek denemeye karar verdik.tüp bebek tedavisi öncesi rahimde perde var denildi.ondan ufak bir ameliyat oldum ve ameliyattan 2 ay sonra tedavim başladı ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun hayırlı güzel haberi aldık.ve öyle özel bir merkezde falanda yaptırmadım.devlet hastanesinde yaptırdım.. umudumuzu hiç kaybetmeyin elinizden geleni yapın yeterki.ben kendimi hamile olarak hayal bile edemiyordum.bir hamile olarak hepinize en içten dua ediyorum.Allahım hepinize, isteyen,hakkeden herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah ❤
Aslında aç kalınmıyorr ama erkekler çayın kahvenin yanında ilka bişey yemek istiyorBenimki hiç dayanamıyor açlığa canım
Evet canım benim eşim bayılıyor onlara zaten asla boş çay içmezAslında aç kalınmıyorr ama erkekler çayın kahvenin yanında ilka bişey yemek istiyor
Az mı yiyorsun acaba kuzumEvet canım benim eşim bayılıyor onlara zaten asla boş çay içmezo değilde karnım guruldamaya başladı
Eevt canım çok güzel tahminde bulundun benim yemek yememi görenler diyor ki nasıl bu kilodasınAz mı yiyorsun acaba kuzum
Karbonhidrat mı tüketiyorsun acabaEevt canım çok güzel tahminde bulundun benim yemek yememi görenler diyor ki nasıl bu kilodasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?