Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Karbonhidrat mı tüketiyorsun acaba
Karbonhidrat şöyle canım tabiki tatlıyı çok seviyorum ama yok yani öyle paketli gıdadır şudur budur nadir yani börek falan desen oda sadece misafir geldiğinde misafirliğe gittiğimiz de gibi ama mesela sık tükettiğim şey karbonhidrat olarak yemeğin yanında biraz pilav çay da şeker. Mesela ben patatesde nadir tüketirim

Kuzum şeker yerine bal ya da hurma kullanabilirsin. Glisemikindeksleri daha düşük. Ya da muzu da şeker yerine kullanabilirsin. Beyaz ekmek yanda un yerine siyez çavdar tam tahıllı kullanabilirsin. Daha uzun süre tok tutuyor.

Sanırım ben hareketsizlikden kilo alıyorum yediğimi dahi yakamıyorum sindirim yavaş

Rahim filmi çektirdim ben,temiz çıktı çok şükür. Hayıt kürünü İbrahim Saraçoğlu’ndan eğitim almış olan Pendik Yanıklar Baharat’tan aldım. Çok ince eleyip sık dokuyarak orayı tercih ettim. Onlar değerlerime bakıp öyle kullanma önerisi verdiler. Prolaktin için de tüp bebek doktoru akrabam var benim. Ona da gösterdim sonuçlarımı “saçmalama bu mu yüksek? 200lerle hamile kalan insanlar biliyorum ben” dedi. O yüzden içim rahattı ama keçiboynuzunu ben bir araştırayım. Çok severim ve 2 aydır her gün tüketiyorum sağlıklı diye. Teşekkür ederim

Sevindim çünkü okuyorum arkadaşlardan hep baharatçıdan aldım vs yazıyorlar ve kiminin düzeni bozuluyor kimi adet olamıyor bunlar çok hassas kullanılması gereken şeyler.benim prolaktinim 36ydı doktorum ilaç verdi o ay kimyasal gebelik yaşadım.sonra bir ara 102lere çıktı yine ilaç kullandım yine hamilelik oluştu.bu benim için önemli bir konuydu o yüzden sordum.bu konuda her doktora göre farklılık gösteriyor.kimi önemsiyor kimi önemsemiyor benim tüp bebek doktorumun en çok dikkat ettiği hormonlardan biriydi bu da.kalite açısından önemsiyordu.Eşinizin morfolojisi falan nasıl?mesela bazı doktorlarda bunu çok önemsemez ama bence çok çok önemli morfoloji ve hız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…