- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.041
Karbonhidrat şöyle canım tabiki tatlıyı çok seviyorum ama yok yani öyle paketli gıdadır şudur budur nadir yani börek falan desen oda sadece misafir geldiğinde misafirliğe gittiğimiz de gibi ama mesela sık tükettiğim şey karbonhidrat olarak yemeğin yanında biraz pilav çay da şeker. Mesela ben patatesde nadir tüketirimKarbonhidrat mı tüketiyorsun acaba
Kuzum şeker yerine bal ya da hurma kullanabilirsin. Glisemikindeksleri daha düşük. Ya da muzu da şeker yerine kullanabilirsin. Beyaz ekmek yanda un yerine siyez çavdar tam tahıllı kullanabilirsin. Daha uzun süre tok tutuyor.Karbonhidrat şöyle canım tabiki tatlıyı çok seviyorum ama yok yani öyle paketli gıdadır şudur budur nadir yani börek falan desen oda sadece misafir geldiğinde misafirliğe gittiğimiz de gibi ama mesela sık tükettiğim şey karbonhidrat olarak yemeğin yanında biraz pilav çay da şeker. Mesela ben patatesde nadir tüketirim
Evet canım öyle yapacağımKuzum şeker yerine bal ya da hurma kullanabilirsin. Glisemikindeksleri daha düşük. Ya da muzu da şeker yerine kullanabilirsin. Beyaz ekmek yanda un yerine siyez çavdar tam tahıllı kullanabilirsin. Daha uzun süre tok tutuyor.
Ben sana diyet tatlı tarifi veririmEvet canım öyle yapacağım
Uff en sevdiğim t harfini görünce bile içim bir hoş oluyorBen sana diyet tatlı tarifi veririm
Rahim filmi çektirdim ben,temiz çıktı çok şükür. Hayıt kürünü İbrahim Saraçoğlu’ndan eğitim almış olan Pendik Yanıklar Baharat’tan aldım. Çok ince eleyip sık dokuyarak orayı tercih ettim. Onlar değerlerime bakıp öyle kullanma önerisi verdiler. Prolaktin için de tüp bebek doktoru akrabam var benim. Ona da gösterdim sonuçlarımı “saçmalama bu mu yüksek? 200lerle hamile kalan insanlar biliyorum ben” dedi. O yüzden içim rahattı ama keçiboynuzunu ben bir araştırayım. Çok severim ve 2 aydır her gün tüketiyorum sağlıklı diye. Teşekkür ederimYine de yüksek canım.20lerde olması lazım sen keçiboynuzu kullanma o prolaktini yükseltebiliyor bazı bünyelerde.eşin içerse daha iyi olur.bi de hayıt otu benim gördüğüm kadarıyla çok yanlış kullanılıyor.ben ibrahim saraçoğlunun sekreteriyle görüştüm mail üzerinden.Adetin 3.günü başlanıp 5 gün boyunca kullanılacak yani yumurtlamadan önce bitmiş olacak.Ayrıca böyle önemli şeyleri lütfen aktardan almayın genelde beklemiş ürünler oluyor sonuçta her aktar günde bir sürü hayıt satmıyor eğer alacaksan bilindik yerlerden eczanelerden al.yumurtlama sorunu olanlara ben bal çörekotu tarçın karışımını öneririm.tabi onun da nasıl kullanılması gerektiği önemli.Bir de lütfen he olursa olsun rahim filmi çektirin.
Bugun kızlar yok
Sevindim çünkü okuyorum arkadaşlardan hep baharatçıdan aldım vs yazıyorlar ve kiminin düzeni bozuluyor kimi adet olamıyor bunlar çok hassas kullanılması gereken şeyler.benim prolaktinim 36ydı doktorum ilaç verdi o ay kimyasal gebelik yaşadım.sonra bir ara 102lere çıktı yine ilaç kullandım yine hamilelik oluştu.bu benim için önemli bir konuydu o yüzden sordum.bu konuda her doktora göre farklılık gösteriyor.kimi önemsiyor kimi önemsemiyor benim tüp bebek doktorumun en çok dikkat ettiği hormonlardan biriydi bu da.kalite açısından önemsiyordu.Eşinizin morfolojisi falan nasıl?mesela bazı doktorlarda bunu çok önemsemez ama bence çok çok önemli morfoloji ve hız.Rahim filmi çektirdim ben,temiz çıktı çok şükür. Hayıt kürünü İbrahim Saraçoğlu’ndan eğitim almış olan Pendik Yanıklar Baharat’tan aldım. Çok ince eleyip sık dokuyarak orayı tercih ettim. Onlar değerlerime bakıp öyle kullanma önerisi verdiler. Prolaktin için de tüp bebek doktoru akrabam var benim. Ona da gösterdim sonuçlarımı “saçmalama bu mu yüksek? 200lerle hamile kalan insanlar biliyorum ben” dedi. O yüzden içim rahattı ama keçiboynuzunu ben bir araştırayım. Çok severim ve 2 aydır her gün tüketiyorum sağlıklı diye. Teşekkür ederim
Ay burdayım ben biraz fazla kacirdim 5-10 dk dans ettim tekim genelde evde sıkıldım
Dans da güzel mantık canımAy burdayım ben biraz fazla kacirdim 5-10 dk dans ettim tekim genelde evde sıkıldım
Tam larka gelir şimdi yazcaktım benden önce bırdayım yazmışBugun kızlar yok
Ay burdayım ben biraz fazla kacirdim 5-10 dk dans ettim tekim genelde evde sıkıldım
Evet canım geldim dünde yarimsaat dans ettimTam larka gelir şimdi yazcaktım benden önce bırdayım yazmışmucizem yok zaten kayboluyor hemen
Evet canım o yoğun oluyor sanırımTam larka gelir şimdi yazcaktım benden önce bırdayım yazmışmucizem yok zaten kayboluyor hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?