- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.061
Hoş geldinGeldim canimmmm
Hoşgeldin tatlımGeldim canimmmm
Hoşbuldum canimm nasıl gelen giden yok demi hadi inşallah dualarım seninleHoş geldin
Yok bebeğim ya sancım da geçti anlamadımHoşbuldum canimm nasıl gelen giden yok demi hadi inşallah dualarım seninle
Hoş buldum güzelim nasil kıpırtı var mı sende de bebisler gelecek inşallah bu ayHoşgeldin tatlım
Ay çok heyecanlı olmaya başladıYok bebeğim ya sancım da geçti anlamadım
Bence stresten gecikti. Erken gebelik testi yaptım çünküAy çok heyecanlı olmaya başladı
İki gün daha olmasan test yap çıkacak ikinci çizgiBence stresten gecikti. Erken gebelik testi yaptım çünkü
Ah o stres yapmamaya çalış canım anlıyorum elindee değil ama hayırlısı yaani Allah tan umut kesilmez bunu ay olmazsa diğer aya rahatlatmaya bak kendiniBence stresten gecikti. Erken gebelik testi yaptım çünkü
Ay hadi İnşallahİki gün daha olmasan test yap çıkacak ikinci çizgi
Canım benim kasık ağrılarım başladı sanmıyorum ama bakalım hayrlısıHoş buldum güzelim nasil kıpırtı var mı sende de bebisler gelecek inşallah bu ay
İnşallah bu ay sizden güzel haberler alıcazAh o stres yapmamaya çalış canım anlıyorum elindee değil ama hayırlısı yaani Allah tan umut kesilmez bunu ay olmazsa diğer aya rahatlatmaya bak kendini
Hamilelik belirtilerinin başında kaşık ağrısı geliyor zaten canım umutsuz olma öyleCanım benim kasık ağrılarım başladı sanmıyorum ama bakalım hayrlısı
Adet için çok erken değil mi belirti yaa hep öi böyle . Bebiş belirtisi olmasın bunlarCanım benim kasık ağrılarım başladı sanmıyorum ama bakalım hayrlısı
Kasık ağrısı bebiş yerlesmesindede olur canimCanım benim kasık ağrılarım başladı sanmıyorum ama bakalım hayrlısı
Hepimiz inşallah Allah in izniyle güzel haberlerimizi paylaşırızİnşallah bu ay sizden güzel haberler alıcaz♥
Hamilelik belirtilerinin başında kaşık ağrısı geliyor zaten canım umutsuz olma öyle
Benim hep böyle oluyor canlar bir hafta kala ağrılarım başlıyorAdet için çok erken değil mi belirti yaa hep öi böyle . Bebiş belirtisi olmasın bunlar
Doğrudur canım olablir de ne bilim benim adete 1 hafta kala hep ağrım oldu zaten ondan gebelik aklıma gelmemiştiKasık ağrısı bebiş yerlesmesindede olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?